|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
tdemirparmak
Aktif Üye

|
| 2007 KPSS 02 Ağu 2007, 15:55 | |
| | Bence de öncelikle zorunlu hizmeti düşünün. Yoksa 3-4 sene sonra "ben ne yaptım" dersiniz ama geç olur. Ha bu arada, bir anda siyaset devrye girip xxx yılından sonra başlayanlara rotasyon yok derlerse hiç şaşırmam, yani ne zaman ne olacağı belli olmaz. Kimileri izmirin ilçelerinde zorunlu yaparken kimileri nerelerde yapıyor. Kısmet bu. | |
|
|
 |
mutlak_adeger
Site Gezgini

| 2007 KPSS 02 Ağu 2007, 16:10 | |
|
 |
 |
Bence de öncelikle zorunlu hizmeti düşünün. Yoksa 3-4 sene sonra "ben ne yaptım" dersiniz ama geç olur. Ha bu arada, bir anda siyaset devrye girip xxx yılından sonra başlayanlara rotasyon yok derlerse hiç şaşırmam, yani ne zaman ne olacağı belli olmaz. Kimileri izmirin ilçelerinde zorunlu yaparken kimileri nerelerde yapıyor. Kısmet bu. |
Evet bize de staj yaptığımız okuldaki hocamız doğu görevi diye istemediğiniz yerleri yamayın nasıl olsa her 5 yılda bir siyaset devreye girip rotasyon yok diyor. Yüksek puan alıp istediğiniz yeri yazın demişti.Ama tabi ne zaman ne olacağı bellii olmuyor | |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| 2007 KPSS 02 Ağu 2007, 16:16 | |
|
 |
 |
 |
 |
Bence de öncelikle zorunlu hizmeti düşünün. Yoksa 3-4 sene sonra "ben ne yaptım" dersiniz ama geç olur. Ha bu arada, bir anda siyaset devrye girip xxx yılından sonra başlayanlara rotasyon yok derlerse hiç şaşırmam, yani ne zaman ne olacağı belli olmaz. Kimileri izmirin ilçelerinde zorunlu yaparken kimileri nerelerde yapıyor. Kısmet bu. |
Evet bize de staj yaptığımız okuldaki hocamız doğu görevi diye istemediğiniz yerleri yamayın nasıl olsa her 5 yılda bir siyaset devreye girip rotasyon yok diyor. Yüksek puan alıp istediğiniz yeri yazın demişti.Ama tabi ne zaman ne olacağı bellii olmuyor |
hocam rotasyon affı gelseydid bu yıl gelirdi bence uzun bir süre rotasyon affı yok. kaldı ki ilk atamada 1. bölgelerin doğu hizmeti sayılan yerlerinin puanları daha yüksek oluyor herkes oraları tercih ediyor bunlara dikkat etmek lazım. | |
|
|
 |
ayhangunes
Seçkin Üye

| 2007 KPSS 02 Ağu 2007, 16:21 | |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Evet bize de staj yaptığımız okuldaki hocamız doğu görevi diye istemediğiniz yerleri yamayın nasıl olsa her 5 yılda bir siyaset devreye girip rotasyon yok diyor. Yüksek puan alıp istediğiniz yeri yazın demişti.Ama tabi ne zaman ne olacağı bellii olmuyor |
hocam rotasyon affı gelseydid bu yıl gelirdi bence uzun bir süre rotasyon affı yok. kaldı ki ilk atamada 1. bölgelerin doğu hizmeti sayılan yerlerinin puanları daha yüksek oluyor herkes oraları tercih ediyor bunlara dikkat etmek lazım. |
Saygıdeğer hocalarım hükümet aynı ,2003 den bu yana uygulanan sistem neyse bundan sonra bir 5 sene daha bu uygulanacak. Seçimlerinizi ona göre yapın. | |
|
|
 |
mutlak_adeger
Site Gezgini

| 2007 KPSS 02 Ağu 2007, 17:53 | |
| | Arkadaşlar peki kontenjanlar ne zaman açıklanır..Yani geçen yıllarda hemen açıklanmışmıydı? | |
|
|
 |
eemree
Aktif Üye

| 2007 KPSS 02 Ağu 2007, 17:55 | |
| | peki birde "ghost" taban puanlar 4-5 puan düşecek demiş bu nedek oluyo söyleyebilirmisiniz | |
|
|
 |
adyghe_tha
Site Gezgini

| 2007 KPSS 02 Ağu 2007, 19:05 | |
| | kpss ye giren arkadaşlar umarım istediğiniz yerlere atanırsınız. tercih yaparken çok dikkatli olun. öncelikle doğu görevini tamamlamak isteyenler, kulaktan dolma değil, haritaya bakarak kendiniz görün hangi iller bu kapsamda hangileri deil. en son 1,5 yıl önce bi değişiklik oldu. onun dışında durumu değişen bir il yok sanıyorum. hepiniz için en iyisi olur umarım... kolay gelsin | |
|
|
 |
tdemirparmak
Aktif Üye

|
| 2007 KPSS 02 Ağu 2007, 19:33 | |
| | o ne alıntı olmuş öyle uff:) | |
|
|
 |
ibrahimes
Site Gezgini

| 2007 KPSS 03 Ağu 2007, 0:10 | |
| Merhaba arkadaşlar ve hocalarım;
2007 kpss puanım 95.389 öncelikli düşüncem Eskişehir veya Bilecik'in D veya E grubu ilçeleri ama sizin de doğu görevi konusunda fikirlerinizi dikkatle takip edeceğim.
Bu arada Emine hocam siz bizim bir üst sınıftaydınız. Evren Dil de isminizi görüyordum  | |
|
|
 |
mehmetb
Aktif Üye

| 2007 KPSS 03 Ağu 2007, 0:17 | |
| af zaten zorunlu hizmet bölgelerindeki mart 2006 daki değişiklikten sonra gerçekleşti. geçtiğimiz mart ayında konya ve kayserinin birkaç ilçesi daha zorunlu hizmet kapsamına alındı. kısacası zorunlu hizmet bölgeleri genişletilerek bir nevi sanal af çıktı.
tercih yaparken hizmet puanı yüksek, ekonomik ve sosyal şartlar yönünden sılıntı çekmeyeceğiniz yerleri öncelikli olarak tercih edebilirsiniz. | |
|
|
 |
ghost

|
| 2007 KPSS 03 Ağu 2007, 0:17 | |
|
 |
 |
peki birde "ghost" taban puanlar 4-5 puan düşecek demiş bu nedek oluyo söyleyebilirmisiniz |
hocam geçen yıl taban puan 16 sanırım.Yaptığınız netleri 16 ının üstüne koyuyorsunuz.Bu yıl ise yaptığım hesplamalara göre bu puan 10-11 civarında.Dolayısıyla 5-6 puanlık bir kayıp var. | |
|
|
 |
faltunel
Aktif Üye

| 2007 KPSS 03 Ağu 2007, 22:02 | |
| ibrahimes hangi bölüm mezunusun, böte'li mi yoksa tefli mi...
ben tef mezunuyum puanım 82.540, aynı yerleri tercih etmeyi düşünüyorumda ölü tercih yapmayım diye sordum...
ama böte'li isen sorun yok tabi ki  | |
|
|
 |
|
|