Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

2007 KPSS

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
tdemirparmak
Aktif Üye
Aktif Üye

2007 KPSS    02 Ağu 2007, 15:55Alıntıyla Cevap Gönder

Bence de öncelikle zorunlu hizmeti düşünün. Yoksa 3-4 sene sonra "ben ne yaptım" dersiniz ama geç olur. Ha bu arada, bir anda siyaset devrye girip xxx yılından sonra başlayanlara rotasyon yok derlerse hiç şaşırmam, yani ne zaman ne olacağı belli olmaz. Kimileri izmirin ilçelerinde zorunlu yaparken kimileri nerelerde yapıyor. Kısmet bu.
mutlak_adeger
Site Gezgini
Site Gezgini

2007 KPSS    02 Ağu 2007, 16:10Alıntıyla Cevap Gönder

tdemirparmak yazmış:
Bence de öncelikle zorunlu hizmeti düşünün. Yoksa 3-4 sene sonra "ben ne yaptım" dersiniz ama geç olur. Ha bu arada, bir anda siyaset devrye girip xxx yılından sonra başlayanlara rotasyon yok derlerse hiç şaşırmam, yani ne zaman ne olacağı belli olmaz. Kimileri izmirin ilçelerinde zorunlu yaparken kimileri nerelerde yapıyor. Kısmet bu.

Evet bize de staj yaptığımız okuldaki hocamız doğu görevi diye istemediğiniz yerleri yamayın nasıl olsa her 5 yılda bir siyaset devreye girip rotasyon yok diyor. Yüksek puan alıp istediğiniz yeri yazın demişti.Ama tabi ne zaman ne olacağı bellii olmuyor
cogullu
Moderatör
Moderatör

2007 KPSS    02 Ağu 2007, 16:16Alıntıyla Cevap Gönder

mutlak_adeger yazmış:
tdemirparmak yazmış:

Evet bize de staj yaptığımız okuldaki hocamız doğu görevi diye istemediğiniz yerleri yamayın nasıl olsa her 5 yılda bir siyaset devreye girip rotasyon yok diyor. Yüksek puan alıp istediğiniz yeri yazın demişti.Ama tabi ne zaman ne olacağı bellii olmuyor

hocam rotasyon affı gelseydid bu yıl gelirdi bence uzun bir süre rotasyon affı yok. kaldı ki ilk atamada 1. bölgelerin doğu hizmeti sayılan yerlerinin puanları daha yüksek oluyor herkes oraları tercih ediyor bunlara dikkat etmek lazım.
ayhangunes
Seçkin Üye
Seçkin Üye

2007 KPSS    02 Ağu 2007, 16:21Alıntıyla Cevap Gönder

cogullu yazmış:
mutlak_adeger yazmış:
tdemirparmak yazmış:

hocam rotasyon affı gelseydid bu yıl gelirdi bence uzun bir süre rotasyon affı yok. kaldı ki ilk atamada 1. bölgelerin doğu hizmeti sayılan yerlerinin puanları daha yüksek oluyor herkes oraları tercih ediyor bunlara dikkat etmek lazım.

Saygıdeğer hocalarım hükümet aynı ,2003 den bu yana uygulanan sistem neyse bundan sonra bir 5 sene daha bu uygulanacak. Seçimlerinizi ona göre yapın.
mutlak_adeger
Site Gezgini
Site Gezgini

2007 KPSS    02 Ağu 2007, 17:53Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar peki kontenjanlar ne zaman açıklanır..Yani geçen yıllarda hemen açıklanmışmıydı?
eemree
Aktif Üye
Aktif Üye

2007 KPSS    02 Ağu 2007, 17:55Alıntıyla Cevap Gönder

peki birde "ghost" taban puanlar 4-5 puan düşecek demiş bu nedek oluyo söyleyebilirmisiniz
adyghe_tha
Site Gezgini
Site Gezgini

2007 KPSS    02 Ağu 2007, 19:05Alıntıyla Cevap Gönder

kpss ye giren arkadaşlar umarım istediğiniz yerlere atanırsınız. tercih yaparken çok dikkatli olun. öncelikle doğu görevini tamamlamak isteyenler, kulaktan dolma değil, haritaya bakarak kendiniz görün hangi iller bu kapsamda hangileri deil. en son 1,5 yıl önce bi değişiklik oldu. onun dışında durumu değişen bir il yok sanıyorum. hepiniz için en iyisi olur umarım... kolay gelsin
tdemirparmak
Aktif Üye
Aktif Üye

2007 KPSS    02 Ağu 2007, 19:33Alıntıyla Cevap Gönder

o ne alıntı olmuş öyle uff:)
ibrahimes
Site Gezgini
Site Gezgini

2007 KPSS    03 Ağu 2007, 0:10Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba arkadaşlar ve hocalarım;

2007 kpss puanım 95.389 öncelikli düşüncem Eskişehir veya Bilecik'in D veya E grubu ilçeleri ama sizin de doğu görevi konusunda fikirlerinizi dikkatle takip edeceğim.

Bu arada Emine hocam siz bizim bir üst sınıftaydınız. Evren Dil de isminizi görüyordum Smile
mehmetb
Aktif Üye
Aktif Üye

2007 KPSS    03 Ağu 2007, 0:17Alıntıyla Cevap Gönder

af zaten zorunlu hizmet bölgelerindeki mart 2006 daki değişiklikten sonra gerçekleşti. geçtiğimiz mart ayında konya ve kayserinin birkaç ilçesi daha zorunlu hizmet kapsamına alındı. kısacası zorunlu hizmet bölgeleri genişletilerek bir nevi sanal af çıktı.
tercih yaparken hizmet puanı yüksek, ekonomik ve sosyal şartlar yönünden sılıntı çekmeyeceğiniz yerleri öncelikli olarak tercih edebilirsiniz.
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

2007 KPSS    03 Ağu 2007, 0:17Alıntıyla Cevap Gönder

eemree yazmış:
peki birde "ghost" taban puanlar 4-5 puan düşecek demiş bu nedek oluyo söyleyebilirmisiniz

hocam geçen yıl taban puan 16 sanırım.Yaptığınız netleri 16 ının üstüne koyuyorsunuz.Bu yıl ise yaptığım hesplamalara göre bu puan 10-11 civarında.Dolayısıyla 5-6 puanlık bir kayıp var.
faltunel
Aktif Üye
Aktif Üye

2007 KPSS    03 Ağu 2007, 22:02Alıntıyla Cevap Gönder

ibrahimes hangi bölüm mezunusun, böte'li mi yoksa tefli mi...

ben tef mezunuyum puanım 82.540, aynı yerleri tercih etmeyi düşünüyorumda ölü tercih yapmayım diye sordum...

ama böte'li isen sorun yok tabi ki Very Happy
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

2007 KPSS

page generation = 0.19429 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması