2016-2017 5. ve 6. Sınıflar İçin Hazırladığım Yıllık Planlar

Kodla Büyü
hocam ellerinize sağlık. rica etsem bana da gönderebilir misiniz dediğiniz belgeleri??

botehasan33' Alıntı:
ctrl+z' Alıntı:
botehasan33 hocam planlar için teşekkür edrim bu planlar için kullandığınız dökümanları da paylaşır mısınız özellikle scratch için olanları merak ettiğim nasıl bir sırayla- süreç izleyerek anlatıyorsunuz scratch ı teşkkürler..
Hocam yaklaşık 1.5 yıl önce şu başlık altında kısaca bahsetmiştim: scratch-f295/ortaokul-ogrencilerini-programlama-ile-tanistirmak-t140374.html

Bunun yanısıra yüksek lisans sürecimde bir örnekler hiyerarşisi oluşturmuştum. Özel mesaj ile mail adresini verebilirseniz, yarın göndermeye çalışırım.

Tabi bunlat Scratch için olanlar. Diğer dokümanlarım da drive'da olması lazım. En kısa zamanda bakıp onun da linkini paylaşırım.
 
Teşekkürler. hocam düzenleme yapabildin mi eklerim seminer zamanı demiştin ama ben mi bılamadım farklı bir başlıkta . Uğraşmadıysan bile scratchten başlıcam 6larda, göz gezdirmek isterim dosylarına
 
emrekocabas' Alıntı:
hocam merhaba planlarınızı takip ediyorum 8.sınıflar için bir planınız varmı elinizde ? çok teşekkürler iyi günler

Hocam geçen yıl 8. sınıflara seçmeli dersim yoktu, bu yıl da olmayacak. O yüzden 8. sınıflara yönelik bir plan hazırlamadım. Bu yıl 8. sınıflarla yetiştirme kursu açmayı planlıyorum. Onun planını hazırlayacağım ama o biraz farklı olacak, bir kere kursların derse başlangıç tarihi zaten 3 Ekim.
 
Mrblar hocam teşekkür ederiz bende özelden msj attım
Scratch dokumanlarinizi bende alabilirmiyim sorun olmazsa
 
kayra_emir' Alıntı:
Mrblar hocam teşekkür ederiz bende özelden msj attım
Scratch dokumanlarinizi bende alabilirmiyim sorun olmazsa

bir önceki sayfada ayrı konu açılmış linki mevcut ordan indirebilirsiniz.

çok yararlı konu olmuş emeğinize sağlık hocam
 
Geri
Üst