2017 Haziran Mesleki çalışma raporları -Çıktı modu-

Kodla Büyü

soncizgi

Aktif Üye
Mesajlar
150
Sizin okulda bizimki gibi çıktı almanızı istiyorsa bunu kullanabilirsiniz. ;) :D :)
 

Ekli dosyalar

  • seminer raporu.rar
    31.6 KB · Görüntüleme: 336
Buna adınızı yazıp çıktısı alabilirsiniz. Aşağıdaki gibi...



MESLEKİ ÇALIŞMA RAPORU

19.06.2016 Tarihinde okulumuz öğretmenlerine aşağıdaki konularda bilgilendirme yapılmıştır.

Haber Modülü
Öğretmen ve öğrencilerin yaptığı birbirinden güzel çalışmaları herkesin duyması, görmesi, örnek alarak daha da iyisini geliştirebilmesi amacıyla tasarlanan bir modüldür. Yapılan her türlü etkinlik ya da haber değeri taşıyan faaliyet buraya eklenir ve EBA denetim ekibi tarafından yapılacak olan uygunluk kontrolünden geçtikten sonra yayınlanır.
Sizden gelen küçük bir duvar takvimi çalışması da bir haberdir, kültürel bir başarı da… Öğrencilerin spor dalındaki başarıları, yarışmalarda aldıkları dereceler, okulların katıldığı projeler… Kısacası sizin yaptığınız her çalışma bizim için görülmeye değer bir haberdir.

Video Modülü
Eğitim Bilişim Ağı’nın video modülü, eğitsel amaçlı videoları tek bir adreste bulabilmeniz için tasarlandı. Ders destek, kişisel gelişim, belgesel, çizgi film, rehberlik, meslekî eğitim gibi alanlarda bireysel ve toplu öğrenmeyi destekleyen videoların yer aldığı bu modülde her branştan geniş bir yelpazede kullanabileceğiniz videoları bulabilirsiniz. Ayrıca önemli günlerde izleyebileceğiniz videolar, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında üretilen videolar, öğrenme ortamlarını zenginleştiren çeşitli belgeseller de burada yer alır.
Öğretmen ve öğrencilerimizin göndereceği videolarla daha da zenginleşen bu modülde yer alan içerikler ile öğrenme süreci daha keyifli bir hale gelecektir.

Görsel Modülü
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü arşivinden seçilen fotoğrafların yanı sıra öğretmen ve öğrencilerimizin de katkılarıyla daha da zenginleşen etiketlenmiş görsellerin yer aldığı bu modülde sizler için hazırlanan harita ve grafikler de bulunmaktadır. Farklı derslerde kullanabilecek bu materyallerle derslerin görselliğin artması, konunun daha iyi kavranması amaçlanmaktadır. Ayrıca öğrencilerimiz bu modülü öğretmenlerinin verdikleri ödevlerde yararlanabileceği güvenilir bir fotoğraf arşiv kaynağı olarak kullanabilecektir.


Ses Modülü
Bu modül sayesinde ses tabanlı ders destek, kişisel gelişim, tarih ve kültür programları, sesli kitaplar, yabancı dil dinleme metinlerini tabletinize veya müzik çalarınıza indirebilirsiniz. EBA ses modülünde, yürürken, spor yaparken, metroda-otobüste-trafikte zaman geçirirken dinlemeniz için hazırlanmış; sesli kitaplar, eğitici radyo programları ve müzik arşivimizden örnekler sizleri bekliyor. Ayrıca sizler de hazırlayacağınız ses dosyalarını bu modülden paylaşabilirsiniz.

Kitap Modülü
Kitap modülü, derslerde kullanılabilecek ders kitaplarını e-kitap olarak PDF haliyle bilgisayar veya etkileşimli tahtanıza indirebilmeniz ve buralarda kullanabilmeniz amacıyla tasarlanan bir modüldür. Ayrıca sizler de faydalı olacağını düşündüğünüz e-kitapları bu modülden paylaşabilirsiniz. Kitap modülüyle öğretmen ve öğrenciler kitaplarını yanında taşımak zorunda kalmadan istediği her yerde tabletlerinden kitaplarına ulaşabilecekler.

Dergi Modülü
Eğitimde kullanılabilecek, ilginizi çekebilecek, takip edebileceğiniz eğitim, kültür ve bilim dergilerine bu modülden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda size ait dergileri bu modül aracılığıyla herkesle paylaşabilirsiniz.

Doküman Modülü
Eğitim materyali olarak kullanabileceğiniz rehberlik, ödev, yazılı, plan, vs. türünden dokümanı bulabileceğiniz ve katkılarınızla zenginleştirebileceğiniz bir modül olarak tasarlanan bu modülde sizler de yayındaki dokümanlardan faydalanabilir veya yorum yaparak geliştirilmesine katkı sunabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • eba rapor.rar
    13.9 KB · Görüntüleme: 37
Geri
Üst