Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

İSYAN EDİYORUM ŞU SINAVA!!-SABIRLA OKUYUN LÜTFEN!!

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız 7. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
YazarMesaj
Hacker
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

İSYAN EDİYORUM ŞU SINAVA!!-SABIRLA OKUYUN LÜTFEN!!    13 Şub 2008, 1:16Alıntıyla Cevap Gönder

inceleyiniz..

http://bilgisayarbilisim.net/post96673.html başlıgından alıntıdır.

Hacker yazmış:

Yozgat ili Şefaatli ilçesine ilk atanan bilgisayar öğretmeni Ghost hocam ve 2. atanan bilgisayar öğretmeni de benim. Emin olun bu mesleği branşımızı MEB saflarında diğer branşlardan arkadaşlara kabul ettirmek adına zor günler geçirdik.

* Bilgisayar öğretmeni olarka bizler dururken ( maaş karşılığı ders bulamazken) diğer branşlardan arkadaşların bilgisayar derslerine girmelerimi desem,

* Yine bizler dururken öğretmen bile olmayan MYO mezunlarına halk egitimde bilgisayar kursları verilmesinden mi bahsetsem,

* Yine bizler ortalıkta boş boş gezerken diğer branştan bir öğretmen arkadaşımızı bulunduğumuz ilçeye eğitici formatör olarak atamalarını mı desem,

*Affınıza sıgınarak yazıyorum Okulda Bilgisayar Öğretmeni=Amele muamelesi görmelerimizi mi desem,

*Bilgisayar Öğretmeni ile çarşıdaki ilkokul mezunu internet kafe işletmecisiyle kıyaslanmasını mı desem,

*Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğümüzün varlığımızdan habersizmiş gibi davranıp 180 kurs belgen varmı gel bilgisayar formatör öğretmeni ol demesini mi desem,

Kısaca Bilgisayar öğretmeni olarak karşılaştığımız sıkıntıları paylaşarak azaltmak, sorunlarımza çüzüm bulmak, mesleğimizin, branşımızın misyonu ve vizyonunu nasıl daha iyiye, olması gerektiği yere taşırız düşünceleri ve diğer branşlardan öğretmen arkadaşlarımızı bilgi ve teknoloji konusunda aydınlatma konusunda nasıl daha verimli oluruz sorularına cevapları internetteki mevcut forum ve sitelerde ararken bizim isteklerimize cevap verebilecek bir forum sitesinin olmadığı gerçeğiyle karşılaşmamız üzerine

BilgisayarBilisim.Net fikri geldi ve inşallah önümüzdeki günlerde 1 yaşını dolduracak.

Hepinizin Emeğine Sağlık derken birlikte başardıklarımızın ve başaracaklarımızın için de şimdiden Hepinize teşekkür ediyorum.

Değerli zümredaşlarım ve saygıdeğer meslektaşlarım;

bu sınava bende girmiyorum. Gerekçem Protesto.

Bana sınıf öğretmeni veya istediğim başka bir branşta görevlendirilebilmem için bir sınav açılıp o branşın öğretmenleriyle eşit şartlarda o sınava girme hakkı verilmediği sürece yada benim branşımda sadece bilgisayar öğretmenleriyle birlikte bu sınava alınmadığım sürece ben bu sınava girmiyorum.

İnanıyorum ki Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğümüz branşımıza yapılan haksızlığı ve yanlışı farkedip bu görevlendirmeden vazgeçecektir.

Baknız ben kimsenin işini nasıl yaptıgıyla ilgilenmiyorum. beni ilgilendirmez çünkü haddime değildir. Bende herkes kendi branşında en iyidir. Elinden gelenin en iyisini yapıyodur veya yapmıyodur vicdanıyla basbasa bırakırım beni ilgilendirmez. Kimseninde gelip beni veya bir zümredaşımı iyi biliyo yada kötü biliyor yada ben daha iyi biliyorum şeklinde branşıyla yargılamaya hakkı yoktur.

Bakınız su tabloya

http://personel.meb.gov.tr/upload/Sozlesmele_2007_86_kontenjan.pdf

160 bilgisayar öğretmeni

7 050 sınıf öğretmeni

yeni atamada aynı keza... varın diğerlerini siz görün...

Kimse alınmasın darılmasın, Bilgisayar öğretmenninin olmadıgı yerde baska branstan uygun olan arkadas görevlendirilebilir problem yok. bakın görevlendirilebilir diyorum. Eskiden önceliğimizde yoktu şükürler olsunki egitek e üye arkadaslarımızla birlikte mailler göndererek bu sorunu ortadan kaldırdık.

işte forum işte birlik işte beraberlik işte bilgisayar öğretmeni topluluğu hocam. her imkanımız var şükür rabbimin izniyle bu kadro söyletilerinin arkasındaki haklarımızı alalım.

Soruyorum okul formatörlügünde iblgisayar öğretmenlerine bir öncelik tanınıyorda eğitici formatörlükte neden tanınmıyor?

Şimdi tutupta kadro verildiği takdirde yarın ortalık 300 bilmem kaç puanlı sınıf öğretmenliğinden geçme formatör öğretmen doldugunda benim doguda zorunlu hizmetini bitirip merkez güzel okullara gelmek isteyen zümremin hakkının hesabını kim verecek kimin vicdanı rahat ederek o görevi yapabilecek.
Bakınız MEB de formatörlük olmaması gerekn birşey. bu uygulamadan verim alınmıyor alınamıyor. 10 yılda geçse alınamaz 50 yılda geçse alınamaz. Çünkü gereksiz bir iş. 3-5 yıl sonra ofis programlarını kullanamayan öğretmen kalmayacak zaten. Yeni nesil bilgisayarı öğrenip geliyor. tutupta formatörlük diye bir kadro acarsan yarın 3-5 yıl sonra bu kadar adamı vasıfsız boş eleman ilan etmiş olmayacakmısın?

Herkes mesleğine saygı duyulmasını istediği kadar başkalarının da mesleğine saygı duysun lütfen. Rabbim herkese hakkında hayırlısını nasip etsin. ve Rabbim kimseyi büyük günahlardan olan kul hakkı ile huzuruna çıkarmasın.
adem
Seçkin Üye
Seçkin Üye

İSYAN EDİYORUM ŞU SINAVA!!-SABIRLA OKUYUN LÜTFEN!!    13 Şub 2008, 7:44Alıntıyla Cevap Gönder

benim formatör öğretmen arkadaşlara diyeçeğim bişey yok ama bu kadar dışarda bekleyen bilgisayrcı arkdaşımız varken bunların yerine başka branşlarda öğretmenlerin alınması çok komik. bu sebeple asla böyle bir sınava girmiyeçeğim. sözüm meclisten dışarı ama bizim ilçede iki tane formatör öğretmen var ikiisinide toplasan bizim bilişim teknolojileri bölümünde okuyan 11. sınıftaki bir öğrenciinin bilgi ve birikimi etmez.......çoğu zaman okulda bilgisayrları bozuluyor ve beni arıyorlar,iki öğrenci gönderip yapıp geliyorlar.... Very Happy
caglayan42
Aktif Üye
Aktif Üye

İSYAN EDİYORUM ŞU SINAVA!!-SABIRLA OKUYUN LÜTFEN!!    13 Şub 2008, 8:00Alıntıyla Cevap Gönder

Kendini idare etmekten aciz insanların idareci olabildiği bir kurumda böyle tartışmalarla kamplaşmanın bir anlamı yok bence.
1996 yılından itibaren ziraat fakültesi vb. gibi birçok bölüm mezunların sınıf öğretmeni olarak atandığında kimsenin sesi çıkmamıştı.
Branşı öğretmenlik olmayıp öğretmenlik yapanların içinden nasıl çok iyi öğretmenler çıktıysa branşı bilgisayar öğretmenliği olmadığı halde formatörlüğü çok iyi yapan diğer branş öğretmenler de çıkacaktır.
Önemli olan aldığı görevi layıkıyla yerine getirmektir.
Kendini bilene ne mutlu.
badboys
Aktif Üye
Aktif Üye

İSYAN EDİYORUM ŞU SINAVA!!-SABIRLA OKUYUN LÜTFEN!!    13 Şub 2008, 8:27Alıntıyla Cevap Gönder

teknomann yazmış:
badboys yazmış:
emines yazmış:
valla bizim okulda sınıf öğretmeni formatör ve dersede giriyor doğal olarak,( Exclamation ) bende iki okul arasında koşturuyorum...

Görevlendirme yazısında yazıyor çaık açık şimdi baktım
öncelik bilgisayar öğretmeninin diye
Millete sataşacağınıza özlük haklarınıza bakın

bizim yerimize siz bakarsınız zaten..çok meraklısınız ya bizim işlerimize Mr. Green

sonuçta bir yalanı ortaya çıkardım
baktığımda bilgisayar öğretmeni genelgesi değil formatör genelgesi..Bu şekilde devam edin size saygı duyuroduk hakkınız diyoruk ama artık öyle düşünmeyenlere bende katıldım
ebitefo farklı bişey ve formasyon ağıtlıklı olmaı bunuda en ,y, diğer branşlardakiler bilir.Çünkü derlerinde uygulama yapıyolar.Bir bilgisyarcı fizik dersinin nasıl işlenceğini bilgisayarla fizikçi kadar uygulama yapmadığından bilemez.Siz sadece teknik destek verin bozulanı tamir edin eğitimde uygulamaya çalışmayın..
badboys
Aktif Üye
Aktif Üye

İSYAN EDİYORUM ŞU SINAVA!!-SABIRLA OKUYUN LÜTFEN!!    13 Şub 2008, 8:29Alıntıyla Cevap Gönder

bütüb bilgisayar öğretmeni arkadaşlar kendileri açıkladılar...Okulda tamir için bizi çağırıyolar.Anlattığınız hep teknik işler yap tamir et.Bende katılıyorum ama okullar eğitim yuvasıdır ve formasyon ön plandadır.Tamirat sök tak işini verince servis paraını dışardan da sağlıyoruz zaten

bu arada hacker hocam

memlekette sınıf öğretmeni açığı tabiki had safhada.Bakanlık ne yapsaydı her okula 10 ar tane bilgisayar mezunumu atasaydı..Olayları çarpıtoyosunuz maalesefff..
Bu dünya ve bizim eğitim sistemimiz sizden ibaret değil ve dünyanın merkezinde bilgisayarcılar yok uyanın artık
teksertuf
Site Gezgini
Site Gezgini

İSYAN EDİYORUM ŞU SINAVA!!-SABIRLA OKUYUN LÜTFEN!!    13 Şub 2008, 8:39Alıntıyla Cevap Gönder

Arakadaşlar bende Teknik Eğitimliyim ve Bilgisayar öğretmeniyim.Böte li arkadaşlar siz yokken bu ülkede Teknik Eğitim mezunları vardı.Bu yüzden bizde sizemi savaş açalım.
Buradaki sorun rekabet sorunu bu konuda kendini öyle geliştiren diğer branş öğretmenleri varki siz Böteciler eline su dökemezsiniz(Hepinizi kastetmiyorum).Bu arkadaşlar ben bilgisayar öğretmeni oldum tamam bundan sonra herşeyde ben varım kendimi geliştirmeme gerek yok diye düşünen arkadaşlara rakiptir.Biraz rekabetçi olun.Sınava herkes girsin iyi olan kazansın.Sonuçta şunu unutmayın kazanan her zaman eğitim olacaktır kişilerin önemi yoktur.
badboys
Aktif Üye
Aktif Üye

İSYAN EDİYORUM ŞU SINAVA!!-SABIRLA OKUYUN LÜTFEN!!    13 Şub 2008, 8:46Alıntıyla Cevap Gönder

teksertuf hocam

alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis
viper33
Aktif Üye
Aktif Üye

İSYAN EDİYORUM ŞU SINAVA!!-SABIRLA OKUYUN LÜTFEN!!    13 Şub 2008, 8:52Alıntıyla Cevap Gönder

genel olarak baktım yazılanlara ama tek diyeceğim birşey var bazı okullarda güvenlik kartını kaldıramayan ağ kuramayan birçok bilgisayar öğretmeni var onlar mı formatör olacak. zaten böteliler ahım şahım şeyler bilmiyeliştirmemişlerse teknik eğitim mezunlarına diyecek birşeyim yok onlar ustalaşmış zaten. birde okul formatörlüğü apan birçok bilgisayar öğretmeni şubat tatili olmadığını duyunca bile okul formatörlüğünü bırakma kararı aldı. bbu iş birazda istek işi hatırlatırım tatil yok bizde yokuz dediler malesef
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

İSYAN EDİYORUM ŞU SINAVA!!-SABIRLA OKUYUN LÜTFEN!!    13 Şub 2008, 8:53Alıntıyla Cevap Gönder

Bu konu forumda çok tartışıldı ben de bir iki cümle söyleyeyim bir ağabeyiniz olarak Smile Genelde cevap yazan arkadaşlar genç arkadaşlar. Kanun ve yönetmeliklerden dolayısıyla pek haberleri yok. Bir de şunu ekleyeyim teksertuf gibi Cadcam67 gibi daha nikini bilemediğim bir çok eğitekte çalışan veya eğitekle direkt bağlantısı olan(şimdi eğitek nme diye sormayn) arkadaşlar bu forumu takip ediyorlar ve durumdan haberdarlar. Diğer bir konu diplomayla bilgisayarcı olunmaz. Ehliyet aldığınızda arabayı siz mi kullanıoyorsunuz, ehliyet mi? Ayrıca bu ülkenin gençlerine yazdığı kitapçıklarla asp php öğreten Hakkı ÖCAL gazetecidir. Jerry Pournel bilim kurgu roman yazarıdır. Volkan ERSOY inşaat mühendisidir. Cüneyd ER( Bir zamanlar BYTE) Hukuk öğrencisiydi . Cemal TANER Elektrik öğretmenidir. ( Bu cemal taneri kimdi yazdı buraya yaaa Smile ) Tümur SIRT maden mühendisidir.Serdar KUZULOĞLU gazetecidir. Şimdi kim bunlar demeyim naniik derim sonra Smile Artı bu isimleri çoğaltmak mümkün . Bir diğer konu formatörlük eğitici formatörlük ve bilgisayar öğretmenlerinin konumu çok farklıdır.Son söz: Madem çok iyisiniz girin sınava geçin milleti. 2006 sınavına girmeye cesaret edemeyen bilgisayarcıların ağlamasını çekiyoruz bir senedir bu forumda 2 sene de sizin mızıklamanızı çekmeyelim !!!
Son Not: Formatör okulun bilgisayar kadronu doldurmaz yani atamaya engel değildir bilmeden sallamayın!!!

En son ebfo45 tarafından 13 Şub 2008, 8:56 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
mkaratas
Seçkin Üye
Seçkin Üye

İSYAN EDİYORUM ŞU SINAVA!!-SABIRLA OKUYUN LÜTFEN!!    13 Şub 2008, 8:53Alıntıyla Cevap Gönder

bende BÖTE mezunuyum ve atanamıyorum. O kadar açık olmasına rağmen gösterilmiyor. Çünkü diğer branştan öğretmenler bilgisayar derslerine girdiği için. bende İSYAN EDİYORUM. kabul ediyorum KPSS den iyi almadım. ama bu onların bilgisayar derslerine girme hakkına sahip olduklarını göstermiyor. Onlar 150 ytl daha ek ders almak için ben kadrodan oluyorum.
sedom
Süper Üye
Süper Üye

İSYAN EDİYORUM ŞU SINAVA!!-SABIRLA OKUYUN LÜTFEN!!    13 Şub 2008, 9:01Alıntıyla Cevap Gönder

Ya Hocam Neden Böyle umutsuz bakıyorsun anlamıyorum.Her şeyde bi hayır vardır.Allah Hayırlısını verir.Ki Sınavda belli olsun bırak gerçek hak ve adalet.Ben derim Ki hayatımızdaki Bu tip Sorunları Aşabilmek için biraz olsun Hakkın Adaleti bellidir deyin ya.Umutsuzluğa KApılmayın.Gün Doğmadan neler doğar.Güler yüzünüzden Hiçbirşey eksilmesin.Sizler Düşmanlarınız içn bile(Özellikle Düşmanlara Dedim) iyi şeyler dileyin.Sabırlı olmak gerek.Gelecek kimlere neler getirir kim bilebilir ki?Ne olur Sevgili ARkadaşlar Bu tip Düşüncelere kapılmayın.Yine Çok ve elimizden geldiği kadar Çalışalım.Ya herşey zaten para için değil.Bu meslek Gönül işidir.....O isterse herşey olur......
azra
Aktif Üye
Aktif Üye

İSYAN EDİYORUM ŞU SINAVA!!-SABIRLA OKUYUN LÜTFEN!!    13 Şub 2008, 9:20Alıntıyla Cevap Gönder

ebfo45 yazmış:
Bu konu forumda çok tartışıldı ben de bir iki cümle söyleyeyim bir ağabeyiniz olarak Smile Genelde cevap yazan arkadaşlar genç arkadaşlar. Kanun ve yönetmeliklerden dolayısıyla pek haberleri yok. Bir de şunu ekleyeyim teksertuf gibi Cadcam67 gibi daha nikini bilemediğim bir çok eğitekte çalışan veya eğitekle direkt bağlantısı olan(şimdi eğitek nme diye sormayn) arkadaşlar bu forumu takip ediyorlar ve durumdan haberdarlar. Diğer bir konu diplomayla bilgisayarcı olunmaz. Ehliyet aldığınızda arabayı siz mi kullanıoyorsunuz, ehliyet mi? Ayrıca bu ülkenin gençlerine yazdığı kitapçıklarla asp php öğreten Hakkı ÖCAL gazetecidir. Jerry Pournel bilim kurgu roman yazarıdır. Volkan ERSOY inşaat mühendisidir. Cüneyd ER( Bir zamanlar BYTE) Hukuk öğrencisiydi . Cemal TANER Elektrik öğretmenidir. ( Bu cemal taneri kimdi yazdı buraya yaaa Smile ) Tümur SIRT maden mühendisidir.Serdar KUZULOĞLU gazetecidir. Şimdi kim bunlar demeyim naniik derim sonra Smile Artı bu isimleri çoğaltmak mümkün . Bir diğer konu formatörlük eğitici formatörlük ve bilgisayar öğretmenlerinin konumu çok farklıdır.Son söz: Madem çok iyisiniz girin sınava geçin milleti. 2006 sınavına girmeye cesaret edemeyen bilgisayarcıların ağlamasını çekiyoruz bir senedir bu forumda 2 sene de sizin mızıklamanızı çekmeyelim !!!
Son Not: Formatör okulun bilgisayar kadronu doldurmaz yani atamaya engel değildir bilmeden sallamayın!!!

kusuru bakmayın sayın hocam ama bende böte mezunuyum.90 puanla bir köye atandım.okuldaki formatör yüzünden bırakın ek dersi maaşımı bile dolduramıyorum.bu yüzden 4 tane okula gitmek zorunda kalıyorum.hatta çoğu okul formatörünü derse katıp açığını öyle kapatıyor.şimdş soruyorum size bir sınıf öğretmeninin bilg.dersine girip tek okulda full ücret alıp oturmasımı hak,yoksa benim maaşımı doldurmak için okul okul gezmemmi? biraz vicdanınz sızlasın lütfen. Allah büyüktür.sizinde bu sefanız uzun sürmeyecektir eminim.
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız7. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

İSYAN EDİYORUM ŞU SINAVA!!-SABIRLA OKUYUN LÜTFEN!!

page generation = 1.21417 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması