2013 İl Dışı Erzurum ve civarı.

Kodla Büyü

emine82

Aktif Üye
Mesajlar
127
Erzurum da görev yapan sevgili meslektaşlarım. Erzurum merkez ve ilçelerinin bu yıl il dışına açılma durumu olabilir mi ? Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim. Erzurum da mevcut durum nedir ? Merkezde ve ilçelerinde yaklaşık kaç ihtiyaç var bilgisi olan var mı ?
 
Hocam alabilirim tabiki, ama il dışına açılır mı bu okullar :( aranızdaki muhabbeti anlamadım ama gülüşmeler dil çıkarmalar :D
 
hocam Erzurum mebde liste yayılanmış muhtemel açıklar diye isterseniz bir bakın.
Erzurum merkezde çalışıyorum. Tabi benim çalıştığım okul 2 normumuz var, iki hocayız ama hala açık göstermiş, hangi akla hizmet bende anlayamadım.
 
Arkadaşlar Erzurum merkezdeki durumlar nasıl, sizce 2014 il dışına açılan okul olur mu ? İl içi değişiklikte gösterilen okullara baktım. İl dışı açılmayacak gibi :x Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim :)
 
hocam erzurum nedense pek açık göstermez yada çok az acık gösterir hem il içinde hem ildışında büyük bir il olmasına rağman doğru düzgün ihtiyaç yayınlamaz.erzurumlular dışarı çıkmıyor pek onun için sirkülasyon olmuyor fazla.bi kaçyıldır takip ederim durum bu
 
emine82' Alıntı:
Çıkıncada geri dönemiyor benim gibi :) hayırlısı bakalım öğretmenim.
Üniversiteyi erzurum da okudum siniftaki 30 kişiden 10 tanesi erzurumlu idi . Mezun olunca da bu on kişiden 6-7 tanesi gene erzuruma atatürk ünv. Arş. Gör. Yada öğrt. Görevlisi olarak kaldi. Disari cikmadilar :)
 
Geri
Üst