|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
gizemkar
Onursal Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 1313 Konum: Artvin & Balıkesirli |
| NetOP School 5 Öğrenci Kontrol Yazılımı 23 Eyl 2007, 21:41 | |
| Arkadaşlar Elinde daha eksi bir sürüm olan olabilir hic olmayan olabilir gecen sene başından beri kullanmış olduğum sürümü sizinle paylaşmak istedim ozaman yeni cıkmıştı serialini cok zor bulmuştum ozamanlar Seriali İçindedir kuracak arkadaşlar içinde zaten lisans dasyası vardır ama en son hangisini kurarsanız otomatik onun içine o lisans numarası kaydoluyor bunun için ben ikisi icinde seri numarayı gönderdim teacher da var student de hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
Öncelikle güncellemeleri ve son sürümleri kendi sitesinden indirmenizi öneririm:
http://help.netop.com/download/ns.htm#Version500
Programı Buradan indirebilirsiniz:
Uyarı: Yasal Olmayan Linkler Kaldırılmıştır.
linkler için PMden Mesaj Atın..
Detayları merak edenler yerel siteden incleyebilirler:
http://www.netop.com.tr/NetOpSchool_5.0_Yenilikler.asp
türkçe tanıtım sunusu : http://www.netop.com.tr/download/NSCH5.0_TR.zip
türkçe broşür : http://www.netop.com.tr/download/NetopSchool5.0_brosur_TR.pdf
Güvenlik duvarı olsun yada olmasın program buna takılmıyor kendisi bunu hallediyor kurulumların herhangi bir sıralaması yok yani önce öğretmen yada önce öğrenci gibi IP adresleri otomatikte olabilir manuelde olabilir hic farketmez her kurulumun sonunda muhahkkak yardımcı sihirbaz acılır ve ileri diyerek adımları atlarsınız tanımlamadan kasıt burada varsayılan sınıf My class tır ama siz BT - LAB vb.. ayrı ayrı sınıflar oluşturabilrsiniz şayet idare bilgisayarları öğretmenler odası memur vb onlar için ayrı bir sınıf oluşturdum yani elle yazıyorsuunz sınıf adını. Student programıda otomatik olarak o sınıfa bağlanmaya çalışıyor.
Dikkat! kurulumlar bittiğinde son aşamalarda progrramın kendini gizlemesini sağlayan Hide vede shelty mode secenlekleri atif ediyoruzki öğrenci programın görevini sonlandırmasın yada çıkış demesin. bu sayede program gizleniyor otomatik sınıfa bağlanıyor başlangıcta kimsecik bunun farkına varmıyor ama siz prgrama şifrede koyarsınız ozaman programı kapatamazlar ama görevini sonlandır penceresinden kapatanlar olacaktır muhakkak en sonda programın kayıt seceneklerde i dont want register my netop lisans now seceneğini secip bitiriyoruz. isteyen yeniden başlatabilir pc yi
Teacher kurulumuda aynı wizart cıktığında adımlar tamamlanıyor ilgili s-e-ria-ller kullanılıp sınıf tanımlamaları yapılıp kurulum tamamlanıyor Kurulumları Advanced diyerek yapabilirsiniz ben öyle kuruyorum.
sıkıntısı olanlar lütfen bilgisayarların ağı görüp sorunsuz iletişim kurup kurmadığını kontrol etsinler iletiişim protokollerini yüklesinler enazından TCP/IP olmalı.
En son gizemkar tarafından 25 Eyl 2008, 21:45 tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi | |
|
|
 |
teacher034
Yeni Üye

| NetOP School 5 Öğrenci Kontrol Yazılımı 23 Eyl 2007, 21:54 | |
| | arkadaşım şunu buradan göndersen. rapide ulaşamıyoruz | |
|
|
 |
teacher034
Yeni Üye

| NetOP School 5 Öğrenci Kontrol Yazılımı 23 Eyl 2007, 21:56 | |
| | birde bu programın kurulumunu net anlatırmısınız. | |
|
|
 |
gizemkar
Onursal Üye

| NetOP School 5 Öğrenci Kontrol Yazılımı 24 Eyl 2007, 11:24 | |
| | hocam ***** teacher yada studentden hangisini kuracaksan ona uygun seriali kopyala sonra setup ı çalıştır ve next dedikten sonra ilgili bölüme seriali yapıştır ve oradaki serialin üzerine yapıştır ve next next diyerek kur son aşamadada restart edersin olur biter aynen öğrenci bilgisayarlarınada aynı | |
|
|
 |
dondut
Site Gezgini

|
| NetOP School 5 Öğrenci Kontrol Yazılımı 24 Eyl 2007, 12:50 | |
| arkadaşlar ben de kurmaya başladım. çoğullu zarkadaşmızın gönderdiğini kurmaya başladım. birkaç öğrenci bilgisayarına kurdum. ancak öğretmen bilgisayarına hiç kurulum yapamıyorum.
coult not initialize installation. file size expected=13261335, size returned=3315374 diye yazı çıkıyor ve kurulmuyor.
ben napıcam  | |
|
|
 |
heymizmiz
Seçkin Üye

|
| NetOP School 5 Öğrenci Kontrol Yazılımı 24 Eyl 2007, 12:59 | |
|
 |
 |
arkadaşım şunu buradan göndersen. rapide ulaşamıyoruz |
bende rapide ulaşamadım arkadaşlar başka link gönderseniz..teşekkürler | |
|
|
 |
gizemkar
Onursal Üye

| NetOP School 5 Öğrenci Kontrol Yazılımı 25 Eyl 2007, 11:36 | |
| | arkadaşlar evden başka bir siteye upload etmeye çalışırım ozman linkini veririm sizlere | |
|
|
 |
imegivo
Site Gezgini

| NetOP School 5 Öğrenci Kontrol Yazılımı 28 Eyl 2007, 8:46 | |
| | GİZEMKAR HOCAM BEKLİYORUZ | |
|
|
 |
hakoteknik
Seçkin Üye

| NetOP School 5 Öğrenci Kontrol Yazılımı 29 Eyl 2007, 23:59 | |
| | saol hakancım | |
|
|
 |
mevlana
Site Gezgini

|
| NetOP School 5 Öğrenci Kontrol Yazılımı 30 Eyl 2007, 0:02 | |
| arkadaiım biz 4.0 kullanıyoruz 5.0 negibi artısı var anlatırsan seviniriz okadar makinaya uğraşmayalım tekrar  | |
|
|
 |
latcakir
Aktif Üye

| gizemkar hocama teşekkür 04 Ekm 2007, 15:18 | |
| | Hocam gönderdiğiniz netup school programı hayatımı kurtard.Bts sınıfımda 27 tane bilgisayar var geçen hafta 4 saatlik bir uğraş sonunda programları kurdum. Programdan çok memnun kaldım. Bir haftadır kullanıyorum her geçen gün yeni bir özelliğini öğreniyorum. gerçekten çok güzel bir program. Tekrar teşekkürler... | |
|
|
 |
gizemkar
Onursal Üye

| NetOP School 5 Öğrenci Kontrol Yazılımı 04 Ekm 2007, 15:24 | |
| gercektende öyledir rica ederim nedemek yararlı bir program eski sürümlerine göre daha iyi cok işlevsel | |
|
|
 |
|
|