|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
metecan
Site Gezgini

|
| Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni 26 Ağu 2008, 12:22 | |
| | Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni formatörlük yapabilir mi? | |
|
|
 |
johnwattcorp
Yeni Üye

| Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni 26 Ağu 2008, 12:41 | |
| | İlköğretim okulunda görev yapıyorsanız ve okulunuzda sizden başka kadrolu bilgisayar öğretmeni yoksa Formatör Bilgisayar Öğretmeni olabilirsiniz. | |
|
|
 |
tdemirparmak
Aktif Üye

|
| Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni 26 Ağu 2008, 13:20 | |
| | Olumlu/Olumsuz bir yazıya ben hiçbir yerde rastlamadım. Ancak, Sözleşmeli öğretmenlerin çeşitli görevlerde görevlendirilmeleri ile ilgili kısıtlamalar vardı (örneğin yurtlarda belletmenlik gibi) buna benzer kısıtlamalar varsa, dayanak gösterilerek başvuru kabul edilmeyebilir. Ancak bu sözleşmelilik çok karışık fikir yürütmek gerçekten zor. | |
|
|
 |
amdturion
Seçkin Üye

|
| Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni 26 Ağu 2008, 13:42 | |
| | yapabilir.ben geçen yıl 2 dönem de formatörlük yaptım.her yerde farklı uygulamalar mevcut. bazı yerlerse sözleşmeli öğrtmenler formatörlük yapamıyor.bulunduğunuz yere bağlı... | |
|
|
 |
PressAnyKey
Aktif Üye

|
| Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni 26 Ağu 2008, 19:55 | |
| | geçen dönem istanbul'da sözleşmeli öğretmenlerin başvurularını kabul etmediler. | |
|
|
 |
uzman82
Yeni Üye

|
| Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni 27 Ağu 2008, 14:27 | |
| | lisede isen bilişim sınıfın yoksa yada ilköğretimde isen yapabilirsin arkadaşım | |
|
|
 |
fatihpc
Tecrübeli Üye

| Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni 28 Ağu 2008, 14:01 | |
| | Arkadaşım her ne olursa olsun sözleşmeliler formatörlük yapamıyorlar bu yüzden her kafadan bir ses çıkmasına gerek yok.Benim formatörlüğüm iptal edildi.Yanlışlıkla yaptık dediler.Zaten sözleşmemizde de görevlendirme yapılamaz diyor. | |
|
|
 |
rose_tek
Yeni Üye

|
| Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni 31 Ağu 2008, 14:14 | |
| hiçbir hakkımız olmadığı gibi bu da yoktur herhalde  | |
|
|
 |
sibelhasan
Yeni Üye

| Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni 31 Ağu 2008, 15:04 | |
| | 2007-2008 eğitim öğretim yılının başında bunun için başvuru yaptım. kabul edilmedi. sebep olrak da sözleşmeli olmam gösterildi. zaten formatörlük başvurularında aranan kriter belli adaylığn kalkmış olması. | |
|
|
 |
tanes
Aktif Üye

|
| Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni 02 Eyl 2008, 9:58 | |
|
 |
 |
formatörlük başvurularında aranan kriter belli adaylığn kalkmış olması. |
Ben böyle bir madde hatırlamıyorum. Geçen yıl formatörlük yaptım, hiç bir sorun da çıkmadı, bu yıl düşünmüyorum ama, verdiğiniz emeğin karşılığını alamıyorsunuz. arkadaşlar siz kendinizi sözleşmeli olduğunuz için küçümserseniz diğer insanlar da bunu her fırsatta sizin önünüze koyar. evet belirli konularda kısıtlamalar yaşıyoruz ama herşeyden de ben sözleşmeliyim diyip elinizi eteğinizi çekmeyin, biz kendi hakkımızı savunmazsak kimse bizim hakkımızı savunmaz!!! | |
|
|
 |
|
|