Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
metecan
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni    26 Ağu 2008, 12:22Alıntıyla Cevap Gönder

Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni formatörlük yapabilir mi?
johnwattcorp
Yeni Üye
Yeni Üye

Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni    26 Ağu 2008, 12:41Alıntıyla Cevap Gönder

İlköğretim okulunda görev yapıyorsanız ve okulunuzda sizden başka kadrolu bilgisayar öğretmeni yoksa Formatör Bilgisayar Öğretmeni olabilirsiniz.
tdemirparmak
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni    26 Ağu 2008, 13:20Alıntıyla Cevap Gönder

Olumlu/Olumsuz bir yazıya ben hiçbir yerde rastlamadım. Ancak, Sözleşmeli öğretmenlerin çeşitli görevlerde görevlendirilmeleri ile ilgili kısıtlamalar vardı (örneğin yurtlarda belletmenlik gibi) buna benzer kısıtlamalar varsa, dayanak gösterilerek başvuru kabul edilmeyebilir. Ancak bu sözleşmelilik çok karışık fikir yürütmek gerçekten zor.
amdturion
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni    26 Ağu 2008, 13:42Alıntıyla Cevap Gönder

yapabilir.ben geçen yıl 2 dönem de formatörlük yaptım.her yerde farklı uygulamalar mevcut. bazı yerlerse sözleşmeli öğrtmenler formatörlük yapamıyor.bulunduğunuz yere bağlı...
PressAnyKey
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni    26 Ağu 2008, 19:55Alıntıyla Cevap Gönder

geçen dönem istanbul'da sözleşmeli öğretmenlerin başvurularını kabul etmediler.
uzman82
Yeni Üye
Yeni Üye

Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni    27 Ağu 2008, 14:27Alıntıyla Cevap Gönder

lisede isen bilişim sınıfın yoksa yada ilköğretimde isen yapabilirsin arkadaşım
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni    28 Ağu 2008, 14:01Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşım her ne olursa olsun sözleşmeliler formatörlük yapamıyorlar bu yüzden her kafadan bir ses çıkmasına gerek yok.Benim formatörlüğüm iptal edildi.Yanlışlıkla yaptık dediler.Zaten sözleşmemizde de görevlendirme yapılamaz diyor.
rose_tek
Yeni Üye
Yeni Üye

Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni    31 Ağu 2008, 14:14Alıntıyla Cevap Gönder

hiçbir hakkımız olmadığı gibi bu da yoktur herhalde Confused
sibelhasan
Yeni Üye
Yeni Üye

Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni    31 Ağu 2008, 15:04Alıntıyla Cevap Gönder

2007-2008 eğitim öğretim yılının başında bunun için başvuru yaptım. kabul edilmedi. sebep olrak da sözleşmeli olmam gösterildi. zaten formatörlük başvurularında aranan kriter belli adaylığn kalkmış olması.
tanes
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni    02 Eyl 2008, 9:58Alıntıyla Cevap Gönder

sibelhasan yazmış:
formatörlük başvurularında aranan kriter belli adaylığn kalkmış olması.

Ben böyle bir madde hatırlamıyorum. Geçen yıl formatörlük yaptım, hiç bir sorun da çıkmadı, bu yıl düşünmüyorum ama, verdiğiniz emeğin karşılığını alamıyorsunuz. arkadaşlar siz kendinizi sözleşmeli olduğunuz için küçümserseniz diğer insanlar da bunu her fırsatta sizin önünüze koyar. evet belirli konularda kısıtlamalar yaşıyoruz ama herşeyden de ben sözleşmeliyim diyip elinizi eteğinizi çekmeyin, biz kendi hakkımızı savunmazsak kimse bizim hakkımızı savunmaz!!!
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşmeli bilgisyar öğretmeni

page generation = 0.17208 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması