|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
alideniz2000
Seçkin Üye

Kayıt: 27 Nis 2008 Mesajlar: 781 Konum: karşıyaka / izmir |
| Kurtarma DVD'si (İmaj DVD'si) 26 Ağu 2008, 23:50 | |
| Okullardaki bilgisayarların İmaj DVD'si gibi kendi bilgisyarımın da İmaj DVD'si olsun istiyorum.
DVD'yi takayım Ghost çalışsın, okul bilgisayar imajları gibi ve tüm programlarla birlikte bilgisayarımı eski haline getirsin istiyorum.
İstemediklerim:
1) Disket kullanılmayacak (çünkü laptoplarda disket sürücü yok)
2) Açılışta Ghost programını çalıştırıp harici (hardisk, DVD, vb.) İso yüklenmeyecek.
Herşey İmaj DVD'sinde olsun ben 1-2 tıklamayla bilgisayarımı yeniden eski haline getireyim.
Bu konuda bilgisi olan varsa, en azından nasıl yapılacağını bilen varsa kısaca anlatırsa sevinirim. | |
|
|
 |
qwery2007
Seçkin Üye

Kayıt: 08 Arl 2007 Mesajlar: 575 Konum: Doludizgin Şahlanan Mavi Hülyalarda... |
| Kurtarma DVD'si (İmaj DVD'si) 27 Ağu 2008, 0:02 | |
| | Actonis True Image programı işini görür hocam. Direk imageni alıp boot cd oluşturuyor | |
|
|
 |
karakartall
Aktif Üye

| Kurtarma DVD'si (İmaj DVD'si) 27 Ağu 2008, 0:23 | |
|
 |
 |
Actonis True Image programı işini görür hocam. Direk imageni alıp boot cd oluşturuyor |
 | |
|
|
 |
alideniz2000
Seçkin Üye

| Kurtarma DVD'si (İmaj DVD'si) 27 Ağu 2008, 0:28 | |
| qwery2007 hocam,
sadece boot cd'si yapmak istemiyorum. yedekleri başka bir ortamdan almadan. hepsi (boot dosyaları ve benim bilgisyarın yedek dosyaları) aynı DVD içinde olabiliyor mu bu programla? artı programın versiyonunu da rica edebilir miyim? | |
|
|
 |
qwery2007
Seçkin Üye

Kayıt: 08 Arl 2007 Mesajlar: 575 Konum: Doludizgin Şahlanan Mavi Hülyalarda... |
| Kurtarma DVD'si (İmaj DVD'si) 27 Ağu 2008, 0:35 | |
| Hocam imageni almadan önce bütün driverlarını kurarsın. bilgisayarı tamam bir hala getirdikten sonra imagini alırsın. Acronis True Image Home 11 tam sürüm. işini görür. linki bulursam gönderirim.
GHOST programıda olabilir. yalnız karışık gelebilir belki size. Acronis True Image Home 11 i öneririm size | |
|
|
 |
alideniz2000
Seçkin Üye

| Kurtarma DVD'si (İmaj DVD'si) 27 Ağu 2008, 0:42 | |
| | okuldaki bilgisayar kurtarma DVD'leri gibi olsun istiyorum. image ile boot cd bilgileri aynı DVD içinde. Tek DVD'de olabiliyor mu bu programla. (Ghostla image almayı ve yüklemeyi biliyorum) ben tek DVD yapmaya çalışıyorum. | |
|
|
 |
qwery2007
Seçkin Üye

| Kurtarma DVD'si (İmaj DVD'si) 27 Ağu 2008, 0:45 | |
| | Hocam sizin bilgisayarın bünyesinde programlara bağlı. okuldaki bilgisayarlarda office programlarından başka program yokki. | |
|
|
 |
Türkiye58
Süper Üye

| Kurtarma DVD'si (İmaj DVD'si) 27 Ağu 2008, 1:35 | |
| | hocam ghostla istediğinizi yapabilirsiniz ayrıca kitapgibi.com adresinden ghostla nasıl yapıldığıyla ilgili açıklamalar bulabilirsiniz. | |
|
|
 |
alideniz2000
Seçkin Üye

| Kurtarma DVD'si (İmaj DVD'si) 29 Ağu 2008, 0:54 | |
| | benim yapmak itediğim başka bişey. boot cd si ve yedek bir DVD'de olsun. okul kurtarma DVD'leri gibi.yukardaki cevaplar. yedek almaya yönelik. başka fikri olan varsa öğrenmeye hazırım. | |
|
|
 |
|
|