Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   ALES - KPDS - ÜDS - TOEFL Sınavları

yüksek lisans

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
desi
Aktif Üye
Aktif Üye

yüksek lisans    09 May 2008, 15:40Alıntıyla Cevap Gönder

tavsiyeleriniz bana cok yardımcı oldu
bilgilenmeye devam ediyorum cok teşekkür ederim Wink
fersah
Seçkin Üye
Seçkin Üye

yüksek lisans    09 May 2008, 15:48Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşlar ben gazi de yapıyorum tez aşamasındayım şu an. Bir amacınız yoksa (akademik hayat gibi) Haybeye yüksek lisans yapmayın derim, boşuna kendinize eziyet edersiniz.
@lperen
Süper Üye
Süper Üye

yüksek lisans    09 May 2008, 15:52Alıntıyla Cevap Gönder

fersah yazmış:
kendinize eziyet edersiniz.

+1000 Confused Crying or Very sad
sleeperman001
Site Gezgini
Site Gezgini

yüksek lisans    09 May 2008, 16:08Alıntıyla Cevap Gönder

ben gazi ünv. bilişim enstitüsünde yüksek lisans yapıyorum
http://www.be.gazi.edu.tr/y_lisans_programlarimiz.htm
bu adresten bizim enstitünün puanlarına bakabilirsin. ve anlaşılacağı üzere yabancı dil sınavı ve referans mektubu başvurmak istediğin bölüme göre değişiyor.
kimi ister kimi istemez.
ales ve kpds ye girceksen bu sınavlar senede iki defa yapılır. mayıs ve kasım aylarında. başvuru tarihleride buna göre iki ay öncesinden yapılır. başvuru tarihlerini osym sitesinde sınav takvimi bölümünden öğrenebilirsin.
son olarak bu sınavlara girdikten sonra üniversitelerin yüksek lisans başvurularını takip edeceksin.bu başvurularda senede iki defa dönem sonunda yapılır. Orda artık istedikleri şartları baraj puanları referesn mektuplarını ve evrakları aynı zamanda hangi bölüm mezunlarının başvuru yapabileceğini belirtirler.
desi
Aktif Üye
Aktif Üye

yüksek lisans    13 Tem 2008, 13:09Alıntıyla Cevap Gönder

çok tesekkürler peki bu verdiğiniz adreste bir cok bilgisayar üzerine bölüm var hangisinde yapsak daha iyi olur acaba.
AMONRASET
Yeni Üye
Yeni Üye

yüksek lisans    29 Ağu 2008, 3:55Alıntıyla Cevap Gönder

bu ne be ben hiççççççç bişi anlamadım
nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

yüksek lisans    29 Ağu 2008, 8:33Alıntıyla Cevap Gönder

mrvtncy yazmış:
hocam bazı üniversiteler 4 üzerinden 2.5 istiyor bazıları 100 üzerinden 65 istiyor bazıları hiç istemiyor ...örneğin selçuk üni 2.5 istiyor

hocam selçuukda hangi bölümden istiyorlar bu puanı. bildiğim kadarı ile eğitimde yükseklisans yok.
esenordelarthe
Aktif Üye
Aktif Üye

yüksek lisans    29 Ağu 2008, 8:36Alıntıyla Cevap Gönder

yüksek lisans başvurularını hangi enstitüye başvuracaksanız sık sık takip etmeniz gerekiyor ağustosun son haftaları ve ocak ta takip etmeye başlayın derim. iki kere öğrenci alımı ilan ederler ama ocaktaki öğrenci alımları az ve her bölüm için olmaz. her birinin ayrı şartları var. mesela gazi dil puanını şart koşmuyor ama dil bilmeyeni tercih te etmiyor. ankara ün dil puanı şartı aramadan tezsiz başlamanıza ve daha sonra tezliye geçmenize imkan tanıyor. hatta hocalarla konuşup özel öğrenci statüsünde kabulünüz için dilekçe verirsiniz yani para ödeyerek bir iki ders alabilir dil sınavına alese falan girdikten sonra kabul edildiğinizde yüksek lisans dersi olarak saydırabilirsiniz bu aldığınız dersleri. tabii hocalarla konuşmak lazım kabul etmeleri için
sadiyeaysin
Yeni Üye
Yeni Üye

yüksek lisans    29 Ağu 2008, 9:28Alıntıyla Cevap Gönder

http://ilan.memurlar.net/kategori/11/

Yüksek Lisans ve Doktora ilanlarını takip için iyi bir adres... Ayrıca bu adresten ilgilenen arkadaşlar Akademik ilanları takip edebilir...
too_bik
Yeni Üye
Yeni Üye

yüksek lisans    03 Eyl 2008, 15:15Alıntıyla Cevap Gönder

ebitefo49 yazmış:
gazinin tabanı kaç acaba??

merhaba bende gazide okuyorum gütef de kendim için araştırmıştım. tezli ve tezsiz var.
üds>40 ales>55 istiyorlar. birde yüksek lisans yapmadan doktoraya başvurma sanssın var onun kosulları birazda daha agır üds>55 ales>70 ve iki tane referans mektubu lazım.
kolay gelsin.
başarılar Wink
fersah
Seçkin Üye
Seçkin Üye

yüksek lisans    03 Eyl 2008, 23:56Alıntıyla Cevap Gönder

akademik kariyeri hedef alarak yola çıkmış biri için üds>55 ales>70 koşulları ağır koşullar değil, olması gereken koşullar. Çalışmak lazım çalışmak...
okur_musun
Seçkin Üye
Seçkin Üye

yüksek lisans    04 Eyl 2008, 0:31Alıntıyla Cevap Gönder

alesten 84 aldım, diploma notum da 3.15. ama dil sınavına girmedim işte, bir de bir türlü karar veremiyorum başvursam mı başvurmasam mı Smile forumda yüksek lisans yapanların yazdıklarını okudukça azimleniyorum. Kolay gelsin herkese...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   ALES - KPDS - ÜDS - TOEFL Sınavları

yüksek lisans

page generation = 0.15044 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması