Çözüldü 18 saate 0 norm olur mu?

Kodla Büyü

azizerkut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Evet arkadaşlar 18 saat derse karşı normum 0 nasıl oluyor anlayamadım. Bölge normu 12 bölge mevcut 10.

Bu konularda bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum.

Re: 18 saate 0 norm olur mu?

Bölge normlarında olabiliyor. Mesela bölgede 5 okul var fakat 4 norm olabiliyor ancak. Hangi okulun ders sayısı azsa o okuldaki öğretmen norm fazlası oluyor.
Tabi siz durumunuzu iyice araştırın hocam. İşin içinden başka şeyler çıkabilir.

Hocam yanlış girmişler mebbis norm işlemlerinde norm kutusuna 1 yazılması gerekirdi. Büyük bir ihtimalle geçen yıl norm yoktu ve değiştirmediler Norm güncellemeleri bitmeden düzelttirin.

norm listesi yayınladın dımı? tayinler açılmadan bence tam olarak belli olmaz

desertrose55' Alıntı:
Bölge normlarında olabiliyor. Mesela bölgede 5 okul var fakat 4 norm olabiliyor ancak. Hangi okulun ders sayısı azsa o okuldaki öğretmen norm fazlası oluyor.
Tabi siz durumunuzu iyice araştırın hocam. İşin içinden başka şeyler çıkabilir.
Buna benzer bir durum olabilir. Meslek liselerinde yanlış bilmiyorsam 40 saate 1 norm veriliyor. Bölgenizdeki bir meslek lisesinde 20-40 saat arası fazla ders kaldı ise 1 normu oraya göstermiş olabilirler.

Kayseri Mem normları okullardan gelen norm güncelleme formlarına göre girmiş benim merak ettiğim bunlar manuel olarak mı giriliyor yani sadece ders saatlerimi giriliyor normu sistem kendimi hesaplıyor yoksa oda mı elle giriliyor.

normu da ders saati de elle giriliyor sizinki gibi beninde oldu. Ders yazıp norm yazmamışlar bende düzelttirdim.

hidayet38' Alıntı:
normu da ders saati de elle giriliyor sizinki gibi beninde oldu. Ders yazıp norm yazmamışlar bende düzelttirdim.

hocam ili aradım yanlışlık olmuş düzelttiler, teşekkür ediyorum bilgi için.

azizerkut' Alıntı:
Evet arkadaşlar 18 saat derse karşı normum 0 nasıl oluyor anlayamadım. Bölge normu 12 bölge mevcut 10.

Bu konularda bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum.

Hocam bakın burada kesinlikle sinema dönüyor, ben 28 mayısta ki zorunlu muhabbet çıkmmadan önce 8 ssat dersim vardı, diğer okulda 6 saat ders vardı, beni norm fazlası göstermişlerdi, takip edin iyice

Arkadaşlar norm modülüne ders sayısını girince sistem kendisi hesaplamıyor normu.
karşısına da norm sayısını idareci kendisi giriyor.

arslanxw' Alıntı:
Arkadaşlar norm modülüne ders sayısını girince sistem kendisi hesaplamıyor normu.
karşısına da norm sayısını idareci kendisi giriyor.

idareci önce ders sayısını girer karşısına normu yazar, daha sonra sistem düzeltir.

sizin normunuz diğer okula kaymış olabilir normalde 18 saate bir norm verilir ancak bölge normu bu olayı değiştirebilir.

Geri