Çıktı Sorunu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan katre82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

katre82

Site Gezgini
arkadaşlar idarenin bilgisayarında bazen çıktı alırken yazı karekterleri bozuk çıkıyor. word 2007 yüklü. word ü yeniden kurdum, yazıcı sürücülerini yeniden yükledim, fontları yeniledim ama sorun hala devam ediyor.
sürekli değil bazen. neden oluyor olabilir acaba.

Dostum sorun idareden kaynaklanıyor... :lol:

Nedense böyle garip sorunlar, biz o kadar bilgisayar kullanmamıza rağmen bizim başımıza gelmez, ama nerde ince garip şaşırtıcı sorun varsa idareci bilgisayarlarında olur..

mustafa_ogr' Alıntı:

Nedense böyle garip sorunlar, biz o kadar bilgisayar kullanmamıza rağmen bizim başımıza gelmez, ama nerde ince garip şaşırtıcı sorun varsa idareci bilgisayarlarında olur..
:puhaha: Kullanıcıda sorun var demek, keşke onu değiştirebilsek :)

zekaiucan' Alıntı:
yazıcı markası nedir ki + işletim sistemi nedir ? yazıcının driverı sorunlu olabilirmi acaba ?

Hocam yazıcıdan değil. bu uzun zamandır yaşanan bi olay. :D şimdi farklı bir yazıcı var.

ya fontlardan yada word den ama sorun çözülmüyor.

SİRE' Alıntı:
mustafa_ogr' Alıntı:

:puhaha: Kullanıcıda sorun var demek, keşke onu değiştirebilsek :)
:+1:

Hocam cıktı makinasının içindeki kablolar gevşemiş olabilir makinayı acıp içindeki kabloları sıkıştırmaya calışın belki sorun giderilebilinir :wink: :roll: :sleep:

Geri