Çıraklık Kalfalık Ustalık Sınavları Soru ve Cevapları

Kodla Büyü

SHİFT+DEL

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar mesleki eğitim merkezi olan liselerde şu sıralar kalfalık ustalık sınavları var.. kalfalık ustalık sınavları için sitemde sorular mevcut. İsteyen arkadaşım faydalanabilir.. Sonuçta senede 3 defa bu sınavları yapıyoruz... Elimdeki sorular arşiv olması açısından bu siteyi kurdum... İstediğiniz sınavlar olursa siteye ekleyebilirim.. Veya sizlerinde yaptığı ve faydalanmamızı istediğiniz sınavlar varsa. gönderirseniz onlarıda siteye ekleyebilirim.. Bizim için iyi bir kaynak olmuş olur...

http://www.kalfalikustalik.com

Allah iyiliğini versin hocam. Ben de çıraklık, ustalık deyince AKP nin icraatları için sandım. Bölüme bakmamışım... :D

akrep026' Alıntı:
Allah iyiliğini versin hocam. Ben de çıraklık, ustalık deyince AKP nin icraatları için sandım. Bölüme bakmamışım... :D

:) Doğru bu aralar oda çok gündemde.. Sosyal ağlarda bununla ilgili tweetler felan var.. :)

biraz konuyu hortlatmış gibi olucam ama.
soruları ararken konuyu tesadüfen google da bulunca yorum yapayım dedim

hocam tüm branşlar var. bir tek bizim bilişim teknik servis yok :D

BaRBaRYaN' Alıntı:
biraz konuyu hortlatmış gibi olucam ama.
soruları ararken konuyu tesadüfen google da bulunca yorum yapayım dedim

hocam tüm branşlar var. bir tek bizim bilişim teknik servis yok :D

Hocam google beni pek sevmez ama sağolsun sitelerimi iyi indexlemiş. Hocam kalfalikustalik.com da mesleki eğitim dersleri var. Ama diğer sitemde aradığınızı bulabilirsiniz :) Eğer istediğiniz bir konu olursa da bilgim olsun paylaşırım hocam sorun değil ;)

hocam kendi sitem için sizin sitenizden içerik paylaşabilirmiyimmm.. ayrıca diğer alanlar ile ilgili kaynak sıkıntısı yaşıyorum.. normal ders sınavları varsa benim için dahada iyi olur..(www.sinavbak.com)

Geri