Çadır Kampı arıyorum.

Kodla Büyü

hayrettintiryaki

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yazın çadır tatili yapmak istiyorum. Bildiğiniz ve tavsiye edeceğiniz daha önce gittiğiniz bir yer varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Çanakkale - Kabatepe, Marmaris - çubucak, Gökova - akyaka özellikle tavsiye ederim. didim - tavşanburunu asla asla tavsiye etmem.

"Akyaka" güzel, tavsiye ederim. Etrafta günü birlik gidilebilecek yerler de çok fazla. Geçen sene çadır kurma 15 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.

adana karataş, asosyal biryer doğa ile başbaşa... :+1:

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0078.jpg
    Fotoğraf0078.jpg
    32.5 KB · Görüntüleme: 766
  • Fotoğraf0087.jpg
    Fotoğraf0087.jpg
    34.8 KB · Görüntüleme: 766
  • Fotoğraf0072.jpg
    Fotoğraf0072.jpg
    25.4 KB · Görüntüleme: 766
cakkoyun' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:

fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla ağaç yok :(
ağaca ne gerek hocam büyük bir gölgelik yapıyorsun brandadan, zaten çadır ile işin olmuyor, gölgeliğin büyük oldumu bütün gün de rüzgar esiyor püfür püfür, bu sene gidemeyecem galiba borçlar birikti. :cry:

hasari' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
Hocam bu leğenler neyin nesi? :)
sahilde gezince ayağın kum oluyor, e yerdede naylonumsu bir yapıdan örülmüş savanlar var her gün su ile yıkanıyor, savanlar kum olmasın diye ayakları su dolu leğene batırıp öyle giriyorsun içeriye... :)

hastasıyız dede' Alıntı:
hasari' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
Hocam bu leğenler neyin nesi? :)
sahilde gezince ayağın kum oluyor, e yerdede naylonumsu bir yapıdan örülmüş savanlar var her gün su ile yıkanıyor, savanlar kum olmasın diye ayakları su dolu leğene batırıp öyle giriyorsun içeriye... :)
Dezenfekte gibi bir şey yani. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Aklıma balık filan gelmişti. :D

tabi ki de Akyaka - Gökova.
Beldiye işletiyor, web sitesi çökmüş, iletişim bilgileri aşağıdadır.

AKYAKA BELEDİYESİ
Adres : Akyaka Merkez Mahallesi
MUĞLA – TÜRKİYE
Tel : 0 252 243 51 11
Fax : 0 252 243 59 99
E-Posta : akyaka@akyaka.bel.tr

Akyaka 2 kere gittim, kesinlikle 10 numara bir yeri fethiye katrancıdyıa çok beğendim,

ama biraz soğuk olsun diyorsanız Çanakkale Kabatepe de harika.

Geri