Çalışma saati ve geçen yılki yazı ile ilgili iki soru

Kodla Büyü

selen06

Site Gezgini
Arkadaşlar, öğrenmek istediklerim belki burada daha önce konuşulmuştur ama ben kaçırmış olabilirim. Bizler formatör olarak öğle arasında da genellikle okuldayız, BT sınıfını açık tutuyoruz. Bu durumda 5 de değil de 4 de gitme hakkımız oluyor mu? Varsa bunun yasal dayanağı nedir?
Bir de geçen yıl lisanssız yazılım yüklemeyeceğiz diye maddeler bulunan bir sözleşme vardı. Okul idaresi bunu her öğretmene vermişti ama ben hala imzalamadım. Aranızda imzalayanlar var mı? Ya da bununla ilgili ne yaptınız?
Şimdiden teşekkürler.

bize öyle bir yazı gelmedi ve imzalamadık. başkalarına da geldiğini sanmıyorum. 4 te gitme hakkımızın olması gerek dediğin gibi ama müdürler ne zaman derse o zaman gidiyoruz malesef :(

evet lisanssız yazılımlarla ilgili birara öyle bir söylenti vardı ve bizim okula bu konu hakkında herhangi bir yazı gelmedi. erken çıkma konusu ise müdürün inisiyatifine kalmıştır bazı arkadaşlarımızın erken çıktığını duyuyor ve biliyorum. bizim okul yibo olduğu için mecburen 5'e kadar bekliyorum ve şu ana kadar bir sıkıntı olmadı. zaten pansiyondan dolayı hergün 3 arkadaş beni yalnız bırakmıyorlar :)

Hocam öğlen arası senin dinlenme zamanın değil mi? Yemek işini ne yapıyorsun? İşimiz sadece BT sınıfı olsa eyvallah ama maalesef girmediğimiz etkinlik yok okulda. O yüzden boş ver gitsin

Lisanslı yazılım muhabbetini imzala, bana gelse imzalardım. Okulda hiçbir programın doğru dürüst cd si bile yok, ne bi işletim sistemi, ne office. bırak kalsın varsın çalışmasın bilgisayarlar, o imzayı kim gönderiyorsa arada lisanslı yazılımda yollasa fena olmaz.

Saygılar

(Kafkas hocam evden getirdiklerimi yiyorum. Yada pastaneden simit alıyorum. Çevremde cafe, lokanta yok.)
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...

Geri