Çizgi Tagem Eğitimleri YouTube Kanalında

Kodla Büyü

Niyazi SARAL

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Çizgi Tagem'in tüm eğitimlerini YouTube kanalımızda paylaşıyoruz. Bugüne kadar yüklenenleri aşağıda görebilirsiniz. http://www.youtube.com/cizgitagem

Ekli dosyalar

• youtube_channel.jpg
    youtube_channel.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 1,776
Hocam elinize, emeğinize, ekibinize sağlık. Youtube'dan da engel olacak değiller ya.

"Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir."

Sözün hakkını fazlasıyla veriyorsunuz...

Emeğinize sağlık Niyazi Bey. Şu durumda bile bir şeyler yapmaya uğraşıyorsunuz. ALLAH yolunuzu açık etsin.

kastor' Alıntı:
Hocam çok büyük bir kaynaktan mahrum kalmıştık.Allah sizden razı olsun.

Ne yazık ki kaynağın tümünü YouTube'a yükleyemiyorum aslında. Çünkü farklı formatlarda dosyalar var. Flash, Java Applet, PDF, HTML..vs Birçok üniversite, MYO "Bana DVD'leri gönderirseniz biz yükleriz." dedi. bakalım sözünde duracak olacak mı? :) Acıdır acı, Türkiye'de toplumun eğitime verdiği önem aslında iki yüzlüdür.

Hocam çok teşekkürler. Emeğinize ruhunuza sağlık. Keşke herkes sizin kadar eğitimi düşünebilse buna mebdekiler dahil.

Hocam elinize sağlık. Bu arada Verdiğim eğitimlerin videolarını editleyen Gülşen Hocama da teşekkürler. Aslında bir çok yerini kesmek lazımdı çünkü baya bir geyik yaptığımız yerler vardı :)
Youtube bir zamanlar yasaklıydı hani hatırlayanlar vardır. İleride tekrar olmaz inşallah :)

Elinize sağlık. Eski bir elektronik öğretmenliği mezunu olarak içimizdeki elektronik sevgisini yeniden canlandırdınız. Şimdi bir görme engelliler okulunda görev yapıyorum. Okulumda msp430 ile beraber ardunio nun ses modüllerini kullanarak konuşan termometreli saat yapmaya başladım. Sizin bu çalışkanlığınızı gördükçe insan durmadan bişeyler üretmek istiyor. Çalışmalarınızda başarılar.

latcakir' Alıntı:
Elinize sağlık. Eski bir elektronik öğretmenliği mezunu olarak içimizdeki elektronik sevgisini yeniden canlandırdınız. Şimdi bir görme engelliler okulunda görev yapıyorum. Okulumda msp430 ile beraber ardunio nun ses modüllerini kullanarak konuşan termometreli saat yapmaya başladım. Sizin bu çalışkanlığınızı gördükçe insan durmadan bişeyler üretmek istiyor. Çalışmalarınızda başarılar.

İlginize teşekkürler. Birşeyler yapmaya çalışıyoruz, tüm imkansızlıklara ve engellere rağmen. Amacımız Anadolu'da eğitim eşitliğini sağlamak.

Niyazi hocam çok teşekkürler. Allah razı olsun sizden. Yaptıklarınız için hakkınız ödenmez.

Teşekkürler Niyazi hocam... Videonuz da çok açıklayıcı olmuş. Fakat bilene açıklayıcı tabi her zamanki gibi :)

bilgisayarbilisimnet' Alıntı:
Çok teşekkürler Niyazi Bey. Keşke cizgi-tagemin sunu döküman vs. de ulaşabileceğimiz bir site olsaydı.

Yaklaşık 1 aydır tüm videoları, sunuları, PDF ve HTML dokümanları..vs her şeyi toplamaya çalışıyoruz. Bu arada Android Application development, Windows 8 gibi bazı eğitim videolarını da Türkçeleştirerek hepsini birlikte yeni DVD setlerinde sunacağız. Alır kopyalar arkadaşlar Torrent sitelerine :)

Geri