Çizgi Tagem Video İndirme

Kodla Büyü

bilisim-tef

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Çizgi tagem'de izlediğimiz dersleri indirme imkanımız var mı? Varsa nasıl indirebiliriz?

Ek kaynakları gördüm ama ben ek kaynak değil izlediğim videoları indirmek istiyorum.

Arkadaşlar bir süredir streaming server kullandığımız için bu tür programlarda hata alabilirsiniz. Biz tüm eğitimlerin download edilebilir formatlarını sisteme yüklemeye çalışıyoruz ama en iyisi 12 DVD'li settir. Bir arkadaşınızdan alın ve bilgisayarınıza yükleyin. Aslında hepsini Chip dergisi ile de verdi son 7-8 aydır, onları da bulabilirsiniz.

bencede en iyisi satın almak hem destek verilmiş olur ve böyle çalışmaların devamı gelir

Eğitim videolarını Betül hanım sonradan gönderdiği için ek kaynaklar listesinde kendiliğinden yer almıyor.
Bu arada kahrımızı çektiği için kendisine teşekkür ederim :)
Video linki alındıktan sonra, ayrıca izlenip, bittiğinde basit şekilde Temp'den alınabilir.

Niyazi SARAL' Alıntı:
Arkadaşlar bir süredir streaming server kullandığımız için bu tür programlarda hata alabilirsiniz. Biz tüm eğitimlerin download edilebilir formatlarını sisteme yüklemeye çalışıyoruz ama en iyisi 12 DVD'li settir. Bir arkadaşınızdan alın ve bilgisayarınıza yükleyin. Aslında hepsini Chip dergisi ile de verdi son 7-8 aydır, onları da bulabilirsiniz.

Hocam Chip dergisi hepsini vermedi 3ds Max 2011 Temel Eğitimi, AutoCad 2011 Temel Eğitimi
Adobe Captivate 5 Temelleri gibi elinde olan upload yaparsa iyi olur.
İyi çalışmalar...

Geri