çok güzelmiş.resmiyle yetinecez artıkmystreous' Alıntı:Bana da gelmedi. Resmiyle idare ediyoruz
denizlerb' Alıntı:Sayın Niyazi SARAL Bey. Bu tornavidadan bizde istiyoruz. DVD setim geldi ancak ajanda ile kasayı sökemedim.
Git bir milyoncudan al bi adet tornavida hocam.denizlerb' Alıntı:Sayın Niyazi SARAL Bey. Bu tornavidadan bizde istiyoruz. DVD setim geldi ancak ajanda ile kasayı sökemedim.
Sonundaki gülen yüzü görmedin heralde. sırf yorum yapmak için bişeyler yazmana gerek yok. hem sanane kardeşim. sen istemezsin olur biter.mystreous' Alıntı:Git bir milyoncudan al bi adet tornavida hocam.denizlerb' Alıntı:Sayın Niyazi SARAL Bey. Bu tornavidadan bizde istiyoruz. DVD setim geldi ancak ajanda ile kasayı sökemedim.
1 ytl ye halledersin işini.
A + Görsel eğitim derslerinin bi tornavidanın gölgesinde kalması ne kadar üzücü. Sanırım, bu eğitimleri hazırlayan, bize hiç bir karşılık beklemeden ücretsiz gönderen kişileri daha da çok üzmüştür.
Arkadaşlar bu tornavida konusu çok uzadı. Piyasada çok orjinal tornavidalar var. ihtiyacınız varsa gidin alın. Burda istemeniz bana tuhaf geliyor.
mystreous' Alıntı:Git bir milyoncudan al bi adet tornavida hocam.denizlerb' Alıntı:Sayın Niyazi SARAL Bey. Bu tornavidadan bizde istiyoruz. DVD setim geldi ancak ajanda ile kasayı sökemedim.
1 ytl ye halledersin işini.
A + Görsel eğitim derslerinin bi tornavidanın gölgesinde kalması ne kadar üzücü. Sanırım, bu eğitimleri hazırlayan, bize hiç bir karşılık beklemeden ücretsiz gönderen kişileri daha da çok üzmüştür.
Arkadaşlar bu tornavida konusu çok uzadı. Piyasada çok orjinal tornavidalar var. ihtiyacınız varsa gidin alın. Burda istemeniz bana tuhaf geliyor.