Çizgi Tornavida ?

Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.

Internet

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
DVD setim ve tornavidam geldi teşekkür ederim, varolsunlar :+1:
Tornavida setinde bulunan başlıkları takmada sorun yaşadım (takamadım) :lol:
kullanım şeklini veya klavuzunu yayınlar mı caba bir arkadaş :D

Bana da gelmedi. Resmiyle idare ediyoruz :)

Ekli dosyalar

• new_screwdriver.jpg
    new_screwdriver.jpg
    9.6 KB · Görüntüleme: 754
Sayın Niyazi SARAL Bey. Bu tornavidadan bizde istiyoruz. DVD setim geldi ancak ajanda ile kasayı sökemedim. :)

banada dvd seti ve tornavida seti geldi çok kulanışlı bir ürün teşekkür ediyorum :+1:

arkadasşar tornavıda baslıklarını acmak kullanmak ıcın tornovidanın arka kısmı zaten hafıf ce cekınce acılıyo baslıklara buradan ulaşıyoruz... başlıkları takmak ıcınse takılı olan baslıgı bıraz sertce cekıyoruz cıkıcaktır.. takılı vıda mıknatıslı bı sekılde baslıgı takılı o yuzden bıraz sertce cekın cıkacaktır sonrasında da yenısını takın bu kadar... bende aldım tekrar tesekkurler cızgı tagem :)

denizlerb' Alıntı:
Sayın Niyazi SARAL Bey. Bu tornavidadan bizde istiyoruz. DVD setim geldi ancak ajanda ile kasayı sökemedim. :)

:D :D :D

bende ajanda alanlardanım. ama olsun DVD'm geldi. çok çok çok çok teşekkür ederim. böyle bir hizmeti 5 kuruş talep etmeden üstelik kargo bile almadan veren Çizgi Tagem'e şükranlarımı bir borç bilirim. Allah hepsinden razı olsun.

Hakkaten çok methedildi,
Bende meraklandım herkes gibi,
Bize de dvd seti geldi,
Yanındada tornavida seti.

Yanlız ana konuda söylenmişti,
Bu setin nerelere gönderileceği,
Sanırsam ajandalı setler ilköğretimdi,
"Teknik liselere gönderilecek tornavida seti".

Bende tornavida alanlardanım Gercekten CİZGİ-TAGEM çok güzel işler başarıyor...

Herşey için teşekkürler cizgi-tagem...

denizlerb' Alıntı:
Git bir milyoncudan al bi adet tornavida hocam.
1 ytl ye halledersin işini.
A + Görsel eğitim derslerinin bi tornavidanın gölgesinde kalması ne kadar üzücü. Sanırım, bu eğitimleri hazırlayan, bize hiç bir karşılık beklemeden ücretsiz gönderen kişileri daha da çok üzmüştür.
Arkadaşlar bu tornavida konusu çok uzadı. Piyasada çok orjinal tornavidalar var. ihtiyacınız varsa gidin alın. Burda istemeniz bana tuhaf geliyor.

mystreous' Alıntı:
denizlerb' Alıntı:
A + Görsel eğitim derslerinin bi tornavidanın gölgesinde kalması ne kadar üzücü. Sanırım, bu eğitimleri hazırlayan, bize hiç bir karşılık beklemeden ücretsiz gönderen kişileri daha da çok üzmüştür.
Arkadaşlar bu tornavida konusu çok uzadı. Piyasada çok orjinal tornavidalar var. ihtiyacınız varsa gidin alın. Burda istemeniz bana tuhaf geliyor.
Sonundaki gülen yüzü görmedin heralde. sırf yorum yapmak için bişeyler yazmana gerek yok. hem sanane kardeşim. sen istemezsin olur biter.

Gülen yüz olunca noluyor? şaka mı yapmış oluyorsunuz yoksa yorum yapmak için yorum mu yapmış oluyorsunuz?
Konuşurken de adabınıza dikkat edin. Ne demek banane. Tornavida tornavida diye tutturdunuz. Konunun amacından saptırdınız.

mystreous' Alıntı:
denizlerb' Alıntı:

Üzmediğini söyleyemem doğrusu. Gerçekten de DVD'lerdeki bilgi (yaklaşık 20GB) bizim 1999 yılından beri oluşturduğumuz içeriğin hepsi. Son "A+ Bilgisayar Teknik Eleman Eğitimi" dersleri 22.000 adam saat çalıştırarak hazırladığımız ders sunumları (adam saati 10 TL olsa 220.000 TL maliyet çıkar.) Bugün itibarı ile bu 136 saatlik dersleri dinleyen 3600 kişi var, bunlardan 71 tanesi sertifika hakkı kazandı bile. 30.000 üzerinde ders dinlenmiş; sadece 2.5 ay gibi bir sürede...

Ve bunlardan en önemlisi hepsi, herşey ücretsiz. Aslında bence kimse gerçek değerli olanı da söyleyemedi daha. Gerçekten değerli olan, oturup uğraşsanız aylarca vakit harcayarak çıkarabileceğiniz açık ders sunumları; PPT formatında şifrelenmemiş ve ders anlatımlarının metinleri de var. Bu RAR dosyasında görüldüğü gibi... http://portal.cizgi.com.tr/library/down ... px?id=2821 İstediğiniz gibi değiştirip kullanabilmeniz için.

Evet tornavida güzel, ama gerçekten de sadece maliyeti 4.5 USD. O kadar. Belki son 15 yılda 10.000'den fazla tornavidayı meraklı öğrencilere, müşterilerimize, çeşitli kampanyalarda etkinliklerde asıl verdiğimiz CD'ler, daha sonraları DVD'ler yanında promosyon olarak verdik; gönderdik. Ama hep kıymete o bindi. Evet biraz üzücü.

Ama olsun, sevgili öğretmenler bunlar CeBIT'ten elimizde kalan promosyonlardı. Bitti. Şu anda elimizde birşey yok. Ama bir sonraki etkinlikte tekrar göndeririz. Sizleri doğrudan ilgilendiren çok daha güzel bir etkinliğe inşallah bu hafta başlayacağız. Tüm öğretmenlere kendilerinin e-kampüs LMS sisteminde sınıf açma yetkisi vereceğiz. Kendi öğrencilerinizi kendi okul adı ve logosu ile özel bir sayfadan izleme imkanı sunacağız sizlere.

Saygılar.
Tornavida muhabbeti için arşiv: (Umarım reklam sayılmaz.)

screw3.jpg
screw5.jpg

screw6.jpg

new_screwdriver.jpg

Sevgili arkadaşlarım ben tornavidanın uç değişimini sormuştum, muhabbet değişik noktalara uzamış gitmiş :|

sonunda biraz deneme falan ile öğrendin alttaki resimde kırmızı olan kısımdaki çok az dışa çıkmış olan noktayı bastırın sonrasında demir uç dışa çıkıveriyor,
tabi o siyah küçük nokta kadar olan çıkıntıyı çok da bastırmayın içine gitmesin, sonra istediğinizi takıp kullanın, 10 parmağına 10 marifet ...

Ekli dosyalar

• new_screwdriver.jpg
    new_screwdriver.jpg
    71.3 KB · Görüntüleme: 669
Niyazi Bey yaptığınız tüm faaliyetleri sevenler de olacaktır eleştirenler de,
siz projelerinizi destekleyen ve tebrik edenler ile yola devam deyin gerisi de gün geçtikçe alkışlıyacaktır sizi :alkis:

Gereksiz tartışmalara sebebiyet verdiğinden kilitlendi.
(Arkadaşlar forum içerinde yorum yazarken üsluplarımıza dikkat edelim)

Durum
Konu kilitlenmiştir.
Geri