Çocuk yardımı

Kodla Büyü

volkankey

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar 2. Çocuğum dünyaya geleli 4 ay olacak ama bordroma bu ay detayli bakinca hâlâ 1 cocuk yani 38.5 tl yardim gördüm
Idare aile bildirimini yaptigini soyledi ama onlar da anlamadilar nasil olduğunu. Her neyse bu ödenmeyen 4 ayi geriye dönük alabilir miyim dedidimde ise
hayir dediler
Dogrumudur

yazarsın dilekçeyi hocam xxxx tarihinde dünyaya gelen çocuğum için xxxxx tarihinde aile bildiriminde bulunmama rağmen hala bilgi güncellemesi yapılmamıştır. güncellemenin yapılıp başvuru tarihimden bu yana yansıtılmayan farkın tarafıma ödenmesi.... diye yazar verirsin.

bende bu idarecilere şaşırıyorum sanki cebinden verecek.
hocam kademe ve dereceden dolayı geriye dönük alana bizzat şahit oldum çocuk yardımındada aynı mantık olması gerek.

Yaz ver de odemesinler, hatta hocam olumsuz yazin da sendika ile dava acayim diye de tesvik et :)

daha 3 gün önce 5 aylık geri ödemeyi aldım.aile yardım kağıdi ile dilekçenizi yazın hocam,kanmayın sözlerine idarenin

sayın hocam ben 11 ay geriye dönük aldım. Yalan söylüyorlar Allah onları ıslah etsin. Allah böylelerini karşımıza çıkarmasın. Sizin gibi sonradan farkına vardım. dilekçemi verdim ilçeyle görüşüp bi şekilde ayarladılar. Siz dilekçenizi yazın olmaz diye cevap yazsınlar da göreyim.

Geri