Çok şükür atandım :)

Kodla Büyü

muratozdas

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Evet sayın hocalarım, iyice ümidimi yitirmiştim ama Rabbim sonunda nasip etti atanmayı, üstelik çok şükür memleketim Batman'a atandım :) Sizden ricam, yeni atanmış bir Bilişim Teknolojileri öğretmenine ne tür tavsiyeleriniz olur meslek hayatında?

Hayırlı olsun hocam. Batman merkez de zorunlu hizmet, zorunlu hizmetinizi de birtirmiş olacaksınız inş. Hocamın da dediği gibi her şeye kendinizi yıpratmak pahasına sakın koşmayın. Sen hala aday öğretmensin lafları duyarsanız takmayın, boş laflardır bunlar.
Yardımcı olmak güzel şeydir; ama eger büyük okulsa öğretmenlerin de dertleri bitmez, hepsine koşmayın.

SİRE' Alıntı:
Hayırlı olsun hocam. Batman merkez de zorunlu hizmet, zorunlu hizmetinizi de birtirmiş olacaksınız inş. Hocamın da dediği gibi her şeye kendinizi yıpratmak pahasına sakın koşmayın. Sen hala aday öğretmensin lafları duyarsanız takmayın, boş laflardır bunlar.
Yardımcı olmak güzel şeydir; ama eger büyük okulsa öğretmenlerin de dertleri bitmez, hepsine koşmayın.
haklısınız hocam..öneriniz için teşekkürler..

hocam kendi bilgisayar işlerinizi bile diğer öğretmenlere yaptırabiliyorsanız sizden alası yoktur olamaz öbür türlü amele yine siz olacaksınz.

Tebrik eder, sıradaki diğer arkadaşların da bir an evvel Allah(C.C.)'tan atanmalarını niyaz ederim.

Geri