Çok akıllı tahta?

Kodla Büyü

folikAsit

Aktif Üye
Yeni gittiğim bir okulda Bilişim Teknolojileri sınıfı adında bir odanın kapısını açtılar ki içler acısı....
Sınıfında bilgisayarı veya bir parçası çalışmayan gelmiş BTS den değiştirmiş gitmiş. Tam bir hurda yığını. projeksiyonun yerinde kablolar sallanıyor..Sınıfın duvarında da bir akıllı tahta var ama o kadar akıllı ki kendini hiç kullandırmamış. Kimse hiç bir şey bilmiyor bu ne işe yarar nasıl çalışır bununla gelen bi cd bi anahtar bi kitap ortalıkta hiç bir şey yok :?
Acaba aklı çalışmayan biri de bu sınıfta aramış olabilir mi dermanını? Yoksa akıllı tahtanın aklı yerinde midir?
Allah ım sen aklıma mukayet ol..

sadece tahta değilki memleketteki herkes akıllı tabiki işlerine geldiklerinde

Benim okulumda da vardı, 2006 yılında probil tarafından 1400 okula kurulan mimio yazılımlı akıllı tahtalardan. mebprobil1400 diye aradığınızda çıkar.
Projeksiyon yoksa zaten çalışmaz. Benim okulumda hala çalışır vaziyette duruyor, öğretmenlere de kullanmasını göstermiştim ama 6 yıldır kullananı görmedim malesef.
Sadece donanımın yeterli olmadığını, bu işin eğitim ve içerik ayaklarının da olması gerektiğini meb e gösteren, fatih projesine akıl hocalığı yapmış bir tahta olarak görüyorum, onun dışında ölü kaldı.

ymb' Alıntı:
Benim okulumda da vardı, 2006 yılında probil tarafından 1400 okula kurulan mimio yazılımlı akıllı tahtalardan. mebprobil1400 diye aradığınızda çıkar.
Projeksiyon yoksa zaten çalışmaz. Benim okulumda hala çalışır vaziyette duruyor, öğretmenlere de kullanmasını göstermiştim ama 6 yıldır kullananı görmedim malesef.
Sadece donanımın yeterli olmadığını, bu işin eğitim ve içerik ayaklarının da olması gerektiğini meb e gösteren, fatih projesine akıl hocalığı yapmış bir tahta olarak görüyorum, onun dışında ölü kaldı.
Sanırım bu da onlardan sayın hocam, o okulda zamanında bir bilgisayar öğretmeni olsaydı o sınıfın hali böyle olmazdı, bunu bimere yazacağım, bize akıl veya akıllı tahta yerine kadro verseler, derslerimizi zorunlu kılsalar bu okullar bu hallerde olmazlardı, işler de çok daha hızlı ve düzgün yürürdü...

hocam lab daki eksiklikleri tutanak haline getirip müdüre imzalattır. imzalamak istemez ise zimmetleme işlemi olacağı zaman makineleri zimmetine verdiklerine dair kağıdı imzalama sakın.

karekedi' Alıntı:
hocam lab daki eksiklikleri tutanak haline getirip müdüre imzalattır. imzalamak istemez ise zimmetleme işlemi olacağı zaman makineleri zimmetine verdiklerine dair kağıdı imzalama sakın.
Uyarınız için çok teşekkür ederim hocam; neyse ki öyle bir sıkı yönetim yok okulda. Haftada 2 gün 2 saat görevlendirme gidiyorum, müdüre de 10 dakikalık teneffüsde bu sınıfı ihya etmemin mümkün olamayacağını ama dersleri layıkıyla işleyeceğimizi belirttim. Öğrenci sayısı kadar bilgisayarı sınıfın bir bölümünü düzenleyerek canlandırdım, dersi anlatıp çıkıyorum.

folikAsit' Alıntı:
ymb' Alıntı:
Sanırım bu da onlardan sayın hocam, o okulda zamanında bir bilgisayar öğretmeni olsaydı o sınıfın hali böyle olmazdı, bunu bimere yazacağım, bize akıl veya akıllı tahta yerine kadro verseler, derslerimizi zorunlu kılsalar bu okullar bu hallerde olmazlardı, işler de çok daha hızlı ve düzgün yürürdü...

haklısın

Geri