Çok heyecanlıyım! 2

Kodla Büyü
Hocam heyecanınıza saygı duymak istiyorum ama bu forumu ilgi ve merak toplamak için kullanmıyorsunuzdur umarım.
:verymad:
Ergenler gibi konu başlıkları açıyorsunuz. Heyecanlandığınız konuyu paylaşsanız tamam, bu forum mutlulukların ve üzüntülerin de paylaşıldığı bir yer aynı zamanda. :-1:

:D
Sizinle mutluluğumu paylaşmak istemiştim. Bu mesajı bıraktığımda hakkımda Alo 147 ye bir velim bırakılan teşekkür mektubunu yeni öğremiş fakat içeriğini ulaşamamıştım. bu habere istinaden başlığı açmış ve içeriğini dolduracaktım.

Burada teşekkür metninin tamamını paylaşmak istemiştim.

Velim mesajın bana ulaşmasını istemiş hatta dosyama koyulmasını ve öğretmenler günü hediyesi olarak takdim edilmesini. Uzun uzadıya yazdırdım hocam detaylı bir şekilde dedi. Ben de çok okumak istemiştim. Fakat 147 den metin içeriğinin verilmediğini söylediler. Okul idaremize metnin kendilerine ulaşıp ulaşmadığını ulaştıysa örneğini bana vermelerini söyleyerek rica ettim. tamam dediler fakat icraat olmadı. Ben de haklı olarak bidaha bidaha soramadım. İyi ki bir teşekkür almışsın dedirtmemek için.

Okul idarecileri öğretmenler hakkında çok şikayet geldiğini fakat ilk kez teşekkür geldiğini kabul etseler de bu olayı geçiştirdiler. Okula daha yeni atanmış olduğumdan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

Neticede o metne ulaşamadım.

Başlığı da boşuna açmış sizi gereksiz bekletmiş ve merak ettirmiş oldum. Hakkınızı helal edin.

Her ne olursa olsun yeni okulumdaki 2 aylık görev geçmişimle veli ve öğrencilerimin takdirlerini almak ve 147 ye şikayet mesajının asineteşekkür mesajı bıraktıracak izlenimi vermek beni onure etti. Benim için güzel bir hatıra oldu. :D

yesimk06' Alıntı:
Sizinle mutluluğumu paylaşmak istemiştim. Bu mesajı bıraktığımda hakkımda Alo 147 ye bir velim bırakılan teşekkür mektubunu yeni öğremiş fakat içeriğini ulaşamamıştım. bu habere istinaden başlığı açmış ve içeriğini dolduracaktım.

Velim mesajın bana ulaşmasını istemiş hatta dosyama koyulmasını ve öğretmenler günü hediyesi olarak takdim edilmesini. Uzun uzadıya yazdırdım hocam detaylı bir şekilde dedi. Ben de çok okumak istemiştim. Fakat 147 den metin içeriğinin verilmediğini söylediler. Okul idaremize metnin kendilerine ulaşıp ulaşmadığını ulaştıysa örneğini bana vermelerini söyleyerek rica ettim. tamam dediler fakat icraat olmadı. Ben de haklı olarak bidaha bidaha soramadım. İyi ki bir teşekkür almışsın dedirtmemek için.

Okul idarecileri öğretmenler hakkında çok şikayet geldiğini fakat ilk kez teşekkür geldiğini kabul etseler de bu olayı geçiştirdiler. Okula daha yeni atanmış olduğumdan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

Başlığı da boşuna açmış sizi gereksiz bekletmiş ve merak ettirmiş oldum. Hakkınızı helal edin.

Her ne olursa olsun yeni okulumdaki 2 aylık görev geçmişimle veli ve öğrencilerimin takdirlerini almak ve 147 ye şikayet mesajının asineteşekkür mesajı bıraktıracak izlenimi vermek beni onure etti. Benim için güzel bir hatıra oldu. :D
:+1: Tebrikler Hocam. İyi ve güzel şeylerin olması mutlaka insanı heyecanlandırır. Umarım bundan sonra da bu şekliyle güzel ve olumlu haberler alırsınız.

Habibocak hocam. Teşekkür ederim. Sizin de övgü ve takdirleri fazlasıyla hak ettiğinizi düşünüyorum.

Biz 147 nin varlığını tartışırken siz teşekkür aldım diye seviniyorsunuz. Zaman gelecek öğrencimi sınıfta küçük düşürdü diye şikayet bildirimi de alacaksınız.

fatihpc' Alıntı:
Biz 147 nin varlığını tartışırken siz teşekkür aldım diye seviniyorsunuz. Zaman gelecek öğrencimi sınıfta küçük düşürdü diye şikayet bildirimi de alacaksınız.
Siz nasıl anlamak isterseniz!
Konumuz Alo 147 nin işlevleri değil!

Tebrikler hocam.
ayrıca "fedakarlık yapıp çalışıp dididen birçok bilgisayar öğretmeninin birçok veli öğretmen idareci tarafından -zoton gorovonoz, -yoto yoto poro kozonoyorsonoz, gibi tepkiler aldığı bir memlekette" böyle davranışların olmasını da alkışlıyorum :alkis: :alkis: :alkis:

45 öğrenci 15 pc uygulama imkansız duruyor. Zaten teorikti ilk konular. Ama bundan sonra proje ödevi gibi ödev verip not vermeyi düşünüyorum. Ne yazılı ne uygulama yani.

Sınav notları, Proje notları , Ders ve Etkinliklere Katılım notları
Ödevin, Etkinliklere Katılım değerlendirmesinde kullanılması uygun olur.

yesimk06' Alıntı:

Mesaj metninde neler yazıldığını öğrenebildiniz mi? :roll:

Geri