M muhendis55 Üye Mesajlar 1 Bugün 12:47 #1 İhtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasın çok uyguna vereceğim.Ürünlerin %90 ı sıfır jelatinli Ekli dosyalar robotik kodlamamalzeme.pdf robotik kodlamamalzeme.pdf 75.2 KB · Görüntüleme: 75
M mnn Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,813 Bugün 12:56 #2 merhaba hocam .seti kaça veririniz resim ler var mı ... birazda şüphelerim var .. okul için alıcaktım
merhaba hocam .seti kaça veririniz resim ler var mı ... birazda şüphelerim var .. okul için alıcaktım
E ejder23 Site Gezgini Mesajlar 95 48 dakika önce #3 muhendis55' Alıntı: İhtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasın çok uyguna vereceğim.Ürünlerin %90 ı sıfır jelatinli Genişletmek için tıkla ... Mbot V1.2 Bluetooth Kiti Mavi Stem Eğitim ve 7101 LEGO BOOST Yaratıcı Alet Çantası ayrı ayrı fiyat alabilir miyim hocam?
muhendis55' Alıntı: İhtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasın çok uyguna vereceğim.Ürünlerin %90 ı sıfır jelatinli Genişletmek için tıkla ... Mbot V1.2 Bluetooth Kiti Mavi Stem Eğitim ve 7101 LEGO BOOST Yaratıcı Alet Çantası ayrı ayrı fiyat alabilir miyim hocam?