Çoklu Dil Eğitim Projesi Dikkat.!Seneye 1800 okul sonraki yıl 4000 okul planlanıyor.

Kodla Büyü

nrc27

Site Gezgini
Arkadaşlar tekrar başlık açtım.Lütfen konuyu es geçmeyin.Şuan sizi etkilemiyor olabilir.Ama en geç 2 yıl icinde yaygınlaşacağı için dersmiz olmayacak.
Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından planlanan bu proje 80 okul ile başladı.Bu sene 300 okul oldu.Müdürlük Arge biriminden edindiğim bilgiye göre seneye 1800 sonraki yıl 4000 okul pilot uygulamaya alınacak.Daha kötüsü pilot uygulama başarılı olursa tüm ortaokullarda uygulamaya geçecek.
Bu arada müdürlükle ben iletişimdeyim.Bizzat onlara anlattım ve ders çizelgelerinin tekrar revize edileceğini söylediler.Fakat işimizi şansa bırakmamalıyız.Her kanaldan onlara ulaşmalı sesimizi duyurmalıyız.İnstagramdan mesaj atmayı bile denedim.Lütfen sizler de yapın.Yoksa hiçe sayılan tek branş olarak tarihe karışacağız.

"ders çizelgelerinin tekrar revize edileceğini söylediler" değiştireceklerde ne yapacaklar sayın hocam? müdürlük derken siz kiminle iletişimdesiniz?

sayın hocam, eğer güçlü iseniz istekleriniz dikkate alınır , bizim münferit çabalarımız bizi güçsüz göstermekten, hiçbirşey yapamayacağımızı belli etmekten başka bir işe yaramayacaktır(bu benim görüşümdür sizin çabalarınızı takdir ediyorum), ancak bu iş için tüm sendikaları bilgilendirir, sendikaların konu ile ilgilenmesini sağlayabilir isek bu bir nebze olsun kale alınmamızı sağlayabilir.

Size emekleriniz için teşekkür ediyorum.

bu bölüm bitmiştir kendiniz bitirdiniz sessiz sessiz durarak. NAsılsa formatör oluyum dersi boşver diyerek istemediniz yada ugrasmadınız çogunuz norm fazlası ve yer değiştirmenizde imkansızlasacak

Formatörlüge karsı değilim ama madem yonetimin yukunu alıyorsun ozaman dersine sahip çık ama yok bizimkiler ne diyor formatorsem salal dersi deyip ders bile sectirmiyorlar formatorluk için bari norm verilmesi için çalıs çabala oda yok birde derneğimiz var o zaten içler acısı kendi işlerine dusmusler esas problemlerden uzaklar yazık

Formatörlüge karsı değilim ama madem yonetimin yukunu alıyorsun ozaman dersine sahip çık ama yok bizimkiler ne diyor formatorsem salal dersi deyip ders bile sectirmiyorlar formatorluk için bari norm verilmesi için çalıs çabala oda yok birde derneğimiz var o zaten içler acısı kendi işlerine dusmusler esas problemlerden uzaklar yazık
O dernek hicbir ise yaramıyor, kendi çalıp söylüyor birde telegramda grupları var olü balik gibiler soruyorsun cevap vermiyorlar

Bizim okul da seneye geçiyor hocam. İnstada güçlü forumlara yazdım ben de. İşte ama kimsenin umrunda değiliz. BTR lik almasam ki hiç istemiyorum seneye ders seçilmeyecek norm fazlası olacağım. Mecburen aldım. Beden, müzik, resim ve teknoloji tasarım gibi bölümlere yapılsa hepsi birlik olur. Bizim bölüm sessiz insanlardan oluşuyor. Kimi mebe giriyor, kimi müdür yardımcısı oluyor, kimi komisyonlarda görev alıyor. Dolayısı ile kendini kurtaran da banane diyor. Dersimize sahip çıkamadık. 18. yılım keşke bu bölüm kurulmasaydı. Çok yüksek puanla girmiştim. Bu kadar atıl bir ders olacağını düşünemedim. Derneğin grubunda da dile getirildi ama onlar da umudu kesti sanırım. Bu şartlarda bizden proje yapmamızı bekliyorlar. Neyse çok uzun oldu. Ben de elimden geleni yaparım. Ama yapacak kişi bir avuç. Nereye varabiliriz bilmiyorum😔

İkili eğitim yapan okullar nasıl geçecek. Şu an kış saatinden dolayı dersleri 35 dk ve son iki saati blok yapıyoruz.

i
Bizim okul da seneye geçiyor hocam. İnstada güçlü forumlara yazdım ben de. İşte ama kimsenin umrunda değiliz. BTR lik almasam ki hiç istemiyorum seneye ders seçilmeyecek norm fazlası olacağım. Mecburen aldım. Beden, müzik, resim ve teknoloji tasarım gibi bölümlere yapılsa hepsi birlik olur. Bizim bölüm sessiz insanlardan oluşuyor. Kimi mebe giriyor, kimi müdür yardımcısı oluyor, kimi komisyonlarda görev alıyor. Dolayısı ile kendini kurtaran da banane diyor. Dersimize sahip çıkamadık. 18. yılım keşke bu bölüm kurulmasaydı. Çok yüksek puanla girmiştim. Bu kadar atıl bir ders olacağını düşünemedim. Derneğin grubunda da dile getirildi ama onlar da umudu kesti sanırım. Bu şartlarda bizden proje yapmamızı bekliyorlar. Neyse çok uzun oldu. Ben de elimden geleni yaparım. Ama yapacak kişi bir avuç. Nereye varabiliriz bilmiyorum😔
Hocam ben de sizin gibiyim.17 yıllık öğretmenim cok yüksek puanla cok yanlış tercih yaptım.Ama nisan ayı gibi bu durumu cözmek adına bakanlığa bile gidicem.Evet bir avuç insanız ama cok çaba harcarsak sesimizi duyurabiliriz.

Geri