Çoklu Dil Eğitimi Projesi Cimere yazalım…Bakanlığa ulaşalım..

Kodla Büyü

nrc27

Site Gezgini
Arkadaşlar hadi gelin hep birlikte Cimer’e yazalım.
Çoklu Yabancı Dil Eğitimi Modeli pilot uygulamasına dahil olan bir okulda Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Okulumuzun pilot uygulamaya dahil olması ile birlikte ders saatim kaldırıldı.Normalde 5. ve 6. sınıflarda zorunlu 2 ders saati dersimiz varken proje kapsamında planlanan haftalık ders çizelgesinde dersimiz bulunmamaktadır.YEGİTEK bir taraftan okullara bilişim sınıfları yaparken bir taraftan dersle ilgili böyle bir değişikliğe gidiliyor. Teknoloji çağında BT sınıflarının ve öğretmenlerinin bulunmadığı proje okulu düşünülemez.Bakanlık, gruplardan proje okullarına derslerde kullanılmak üzere
interaktif içerikler gönderiyor.Ama bu projeyi alanımızla ilgili kim yürütecek ve öğrenciler gönderilen içerikleri kullanırken nasıl yetkin olacaklar?Proje okullarında disiplinler arası bir yaklaşım olması gerekirken bilişim öğretmeni bulunmayacak.Ayrıca bu okullarda BT sınıfları kullanılmayacak.Akıllı tahtaların ve bu gibi ekipmanların kullanılmasında rehberlik eden bilişim teknolojisi öğretmeni de bulunmayacak.
Belirttiğim nedenlerle Çoklu Yabancı Dil Eğitimi Modeli haftalık ders çizelgelerinin yeniden incelenmesini;ders saatimiz eklenerek tekrar düzenlenmesini talep ve rica ediyorum.

Arkadaşlar bu mesajı her kanaldan yollayalım.Temel Eğitim Genel Müdürlüğünü arayalım.Seneye daha da yaygınlaşacak bu proje hepimizi magdur edecek.Lütfen Cimere yazanlar veya arayanlar +1 yazsın.

0(312) 413 13 27 - 03124131858

Ve bu adrese yollayalım.

Son düzenleme:
Geri