bilisimci87
Üye
Arkadaşlar rehberi hafıza kartına yedeklemiştim telefonumu garntiye gönderdim ve yeni geldi kartınızı biçimlendirmeden takmayınız diye uyarı vermişler bana bende hafıza kartında virüs vardır diye onu taratıp öle aktarmak istedim hafıza kartını bilgisayarıma taktığımda windows 7 nin tara düzelt penceresi çıktı ve ben (yapmaz olaydım) 2 seçeneği de işaretleyip tara düzelt dedim arkasından antivirüs ile taradım sonrasında yedeği geri yüklemek istediğimde yedegi geri yükle seçeneği pasifti yedek dosyası yok dedi sonra hafıza kartında tara düzelt yapmadan önceki dosyaları tekrar buldum yalnız yedek dosyaları diye bir klasör var onun içinde yine hiç bidosya yok dışında ise *.tec, *.T gibi dosyalar var onlar olabilir diye düşündüm onları yedek dosyaları klasörüne attım ama yine olmadı.sonra sonradan yedekledim bakalım yedek dosyası hangi uzantılı onu öğreneyim dedim Meğer .NBF uzantılı imiş. Bilgisyarda .NBF uzantılı dosya aradım yok veri kurtarmadan taradım yok napcam bilmiyom Bu Windows 7 tara düzeltte düzelttiği dosyaları bi yere kaydediyormu acaba bilgisi olan var mı ordan bulabilsem yada başka bir yol varmı bildiğiniz ACİL YARDIM