Çorum BT Rehber Öğretmen Görevlendirmeleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ogza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ogza

Üye
Çorum Mem tarafından okullara BT rehber öğretmenlerle ilgili ilgili gönderilen yazıda sadece Fatih projesi kapsamındaki okullara görevlendirme yapılacaktır. ibaresi mevcut olup bu ibare Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün 28/09/2012 tarih ve B.08.0.YET.0.10.04.00-903.99/16791 sayılı yazısıyla çelişki içindedir. bakanlığın gönderdiği yazıda Fatih projesi tamamlanan okullar öncelikli olmak üzere , bilişin teknoloji sınıfı bulunan ve aktif olarak çalışan sınıflara da görevlendirme yapılacaktır ibaresi mevcuttur. Çorum Mem bu yazıyı yok sayarak sadece liselere görevlendirme yapıp , BT sınıfı bulunan ortaokullara yada liselere görevlendirme yapmamaktadır. Buna göre Çorum'da yapılan görevlendirmeler bakanlığın yazısına aykırıdır.

Bu yüzden mağdur olan arkadaşlar varsa irtibata geçelim.

sadece liselere görevlendirme yapılıyor derken Fatih Projesi kapsamındaki liselere görevlendirme yapılıyor.

bilişim teknolojileri öğretmenleriyle uğrşmaktan zevk alıyor galiba bazı yöneticiler kaçkere yazı yayınlandı tereddüt edilen hususlar dendi yazı yine yayınlandı hala inatlaşıyolar bakanlık yazısına bile yorum getirmeye çalışıyorlar düpedüz birilerinin iş bilmezliğidir.

bizim müdürler demekki bakanlıktan daha üst düzey oluyo uygun görüyolarmış bizde onların orda olmasını uygun görmüyoruz ama görmek yetmiyo

merhaba arkadaşlar dün çorum Türk Eğitimsen Başkanı şube müdürü cengiz kılınç ile bu konuyu görüşmüş yanlışlıkları dile getirmiş şube müdürü de tekrar değerlendireceğiz demiş.
bu arada pazartesi günü okuluma da il milli eğitime gönderilmek üzere dilekçe vereceğim..

meb bilgi edinmeye de elektronik başvuru ile şikayet başvurusu yaptım.
ayrıca alo 147 ile de başvuru yapacağım.

İl formatörüyle telefonda görüştüm yazıyı da söyledim bize gelen emir bu dedi. Ama yinede sen dilekçeni ver biz değerlendirelim demişti.

ben ayın 28 inde okulum aracılığyla ile dilekçe yazdım. cevap bekliyorum gelen cevaba göre dava açacağım. il den doğru söylüyorsunuz ama milli eğitim müdürü bu yönde karar verdi kararını da değiştirmiyor diye bi cevap geliyor. bakalım hayırlısı.

bbu arada alo 147 ile de başvuru yaptım 3-5 gün içinde bi cevap geleceğini söylediler.

mağdur olan arkadaşlar okulları aracılığıyla il milli eğitime dilekçe yazınsınlar.

ben bu şekilde yazdım

MECİTÖZÜ YATILI BÖLGE ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Mecitözü YBO’da Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. BT Rehber öğretmen görevlendirmelerinde, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün 28.09.2012 tarih ve B.08.0.YET.0.10.04.00-903.99/16791 sayılı, Bilişim Teknolojileri Rehberliği Görevi konulu yazısında ve yine 27/12/2012 tarihli Bilişim Teknolojileri Rehberliği Görevi (Tereddüt edilen hususlar) konulu yazısında “Fatih Projesi kapsamında donanım kurulumu tamamlanan veya işler vaziyette en az bir Bilişim Teknolojileri sınıfı (Bilgisayar Laboratuvarı) bulunan örgün eğitim okullarına Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni görevlendirmesi yapılacaktır.” ibaresine dayanarak önceden gönderdiğim görevlendirme başvuru formunda belirttiğim üzere Mecitözü YBO’ya BT Rehber Öğretmeni olarak görevlendirilmemi istiyorum. Görevlendirmenin yapılmaması halinde gerekçesinin tarafıma bildirilmesi için;

Gereğini bilgilerinize arz ederim.

:+1: çorumda mağdur olan arkadaslar örnek dilekceyı versınler kafasına gore ıs yapanlar ne cevap vereceklermıs tesekkurler oguzhan hocam

Geri