Çorum Norm Fazlası Ressen Atandı

Kodla Büyü
Yok hocam bizim ilçede 6 norm fazlası arkadaşız ilçede 2 yer açık iskilip. Okulun şifresini bilmediğimden bakamıyorum şu an.

zor hocam yönetmelik değişince bişeyler yapmakta zor artık ama yinde sendikanız varsa onlara danışın bence

Arkadaşlar çorumda ki durum şu zorunlu atama yapılmış. ilçe merkezindekiler ilçe merkezinde il merkezindekiler il merkezine kalacak şekilde yapılmış köylere zorunlu atama olmamış. Zorunlu atamalar yapılırken de puanı en düşük olandan başlanarak zorunlu atama yapılmış.

hocam corum mebin sitesinde yayınlamışlar zaten listeleri.200 kişi civarı toplam yer değiştirme var.benim anlamadığım bazı atamalar ilginç.mesela çorumun kötü bir ilçesinden merkeze gelenler var.ben tam olarak düzgün yapıldığı kanaatinde değilim...

Arkadaşlar atama tutanağında 4. madde branş öğretmeni okulda tek ise atmamasına karar verildi yazıp bizim atamayı yapmaları nasıl açıklanır bunu anlayamadım

İzmirde de norm fazlası atamalar yapıldı, istekler alındı istemezseniz RESEN atarız dendi. Resen adamada da Hüseyin Çelik 2008 imzalı bir genelge "ilgi" tutuldu..( http://www.bransatama.com/?Syf=26&Syz=9 ... orm-Fazlası-Öğretmenlerin-Atama-Duyurusu )

Eğer okulunuzda 6 ders ve üzeri ders saati var ise norm fazlası durumuna düşmezsiniz(15 saati dolduramasanız dahi)(tabi bölge normu vs. ıvır zıvır durumlar da var)

Okulunuzdaki ders sayısının 6 saatin altına düştüğü an okulda fazlalıksınız..

hocam 6 saat olması yetmiyor.dediğiniz gibi ilçe normu vs de var.8 saat dersle norm fazlası olanlar biliyorum...

branta' Alıntı:
İzmirde de norm fazlası atamalar yapıldı, istekler alındı istemezseniz RESEN atarız dendi. Resen adamada da Hüseyin Çelik 2008 imzalı bir genelge "ilgi" tutuldu..( http://www.bransatama.com/?Syf=26&Syz=9 ... orm-Fazlası-Öğretmenlerin-Atama-Duyurusu )

Eğer okulunuzda 6 ders ve üzeri ders saati var ise norm fazlası durumuna düşmezsiniz(15 saati dolduramasanız dahi)(tabi bölge normu vs. ıvır zıvır durumlar da var)

peki hocam 2 öğretmen var ise okulda. biz iki kişiyiz toplam ders saatimiz 22 ?

branta' Alıntı:

yok böyle birşey
sadece ders sayısı değil
bölge normu var etken olarak
15 saat altı ve bölge ders sayısı yani norm
köylerde sanırım 6 saat

başka kuruma atandığınızı nasıl anladınız hocam? ben kontenjan meb e girdim yozgat ta çalışıyorum. sadece norm fazlası olduğum yazıyor. siz nasıl anladınız acaba sizde ne yazıyor?

ben su an askerdeym yedek subay olarak benı de resen ılcdekı baska okula atamıslar mecıtozu de ucretsız ızınlı olan kısyı nasıl atayabılıolar neye dayanarak ne yapıo corum mem cıldırdı galıba neye guvenıyolar acaba

askerine de saygısı kalmamıs milli eğitimin biz ne derdindeyiz onlar neyn peşinde...

benimde başıma gelmişti konya da. il milli eğitim ilçe mem i aradı onlarda iptal etmişti. ama baya uğraşmıştım il mem de. il mem e dilekçe vermiştim.

Geri