Çpl'de 2 Öğretmen Çalışmak?

Kodla Büyü

big_way

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hocalarım bilişim bölümü olan bi Çpl'de iki öğretmen varsa ek dersde sıkıntı olur mu? Onun yerine Btr alabileceğimiz bi orta okul mu daha iyidir?

çpl de kaç saat ders olduğuna bağlı hocam. normalde tek dal varsa ve öğrenci sayısı da grup derslerine yetiyorsa 2 kişi normal

Okulu aradım da 22 ile 25 arası derse girersin dedi. Az mı çok mu bilemiyorum bi yardım ediverin ? :D

Yoksa bizim okulumu aradın hocam :) tek şube varsa 3 öğretmen fazla oluyor doğru söylenmiş size ek dersi unutun

mtrk' Alıntı:
pegasus777' Alıntı:
Yoksa bizim okulumu aradın hocam :) tek şube varsa 3 öğretmen fazla oluyor doğru söylenmiş size ek dersi unutun
3 değil hocam benmle birlikte 2 olacakmış
Sıkıntı olmaz ek derste o zaman gideceğiniz okulun hangi dalda eğitim verdiğini öğrenirseniz ders sayısı ortaya çıkar daha net fikir sahibi olursunuz

pegasus777' Alıntı:
mtrk' Alıntı:
pegasus777' Alıntı:
3 değil hocam benmle birlikte 2 olacakmış
Sıkıntı olmaz ek derste o zaman gideceğiniz okulun hangi dalda eğitim verdiğini öğrenirseniz ders sayısı ortaya çıkar daha net fikir sahibi olursunuz
10-11-12den birer tane sınıf varmış bilişimde

25 saat derse girdin diyelim, ikinci bir lab varsa dal şefi olursun 6 saat ek ders alırsın, en kötü 8 saat de koordinatörlük alırsın hocam. bunun 20 saati maaş karşılığın olur, 5 (ders)+6 (dal şefi)+8 (koordinatörlük)+2 (hazırlık planlama)=21 saat ek ders alırsın hocam, tabi bu yuvarlak hesap. bence de hangi dal olduğunu öğren okulda, 12 lerde staj var mı, ikinci bir lab var mı vs..

Geri