ÇPL'de 47 saat ders alınabiliyor mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mfk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mfk

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ÇPL ye atandım günlük ders saati 8 saat. Bu sebeple müdür bey 8*5=40 saatten fazla ders gösteremem 47 saat full ders alamazsınız diyor fakat bunun alınabildiğini biz biliyoruz sadece nasıl yapıldığına dair elimizde belge yok. Bu durumla ilgili bize yardımcı olabilecek meslektaşlarıma minnettar olacağız. Şimdiden teşekkürler.

20+29 alabilirsiniz hocam okulda 40 saat ders olabilir.eğer koordinatörlük göreviniz varsa 9 ve 10 . saatlere yazmaları lazım.

hocam bunun dayanağı nedir bi yonetmelik var mi müdürü ikna edemiyorum kaynak istiyor. 3 ogretmen mağdur olmak uzereyiz.

hocam fiili olarak 25 saat derse girebilirsin geriye kalan saatleri de koordinatörlük olarak verilir. 20 saat gibi +2 hazırlıktan alırsın 1+1 de rehberlikten toplamda 49 saat yani fullersin. bizde böyle

mebbis ders programında nasıl görünüyor müdür bey bize sürekli bunu söylüyor 8 saat ders var . ben 9 ve 10. saati nasıl gosterecegim diyor bize cevabını veremiyorum.

Hocam 47 saat ders alırsınız. Fakat bunun 8 saati koordinatörlük, 6 PBO olur. siz yeni atandıysanız PBO ve koordinatörlük alamazsınız stajerliğiniz kalkana kadar.

hocam bunun yönetmeliği olmaz. yani günlük kaç saate kadar ders yapılacağının. yani 8 saat 10 da olur 11 de. müdürünüze bağlı. e okulda ders saatini 10 yapar. işletmeleri 9 , 10 a verir. yani bu iyi niyetle alakalı birazda. bizde böyle. günlük 8 saat ders. koordinatörlüğü oln arkadaşların işletmeleri son saatlerde.

arkadaşlar benzer bi durum, bir gün işletmeye kontrole gidicem tek grup öğrenciler 10kişilik. Bugün için kaç saat ek ders yazılacak bana?

akcayweb' Alıntı:
hocam fiili olarak 25 saat derse girebilirsin geriye kalan saatleri de koordinatörlük olarak verilir. 20 saat gibi +2 hazırlıktan alırsın 1+1 de rehberlikten toplamda 49 saat yani fullersin. bizde böyle

hocam bunu neye göre söyleyebiliyosun, yeni yönetmelik çıktı.

sayın hocam durumunu net açıklamamışsın, kaç saat derse giriyosun? örneğin 35 saat dersin varsa 3 saat ders dışı alırsın 38 olur, rehberlik varsa 40 olur.

koordinatörlük görevinde de durum şu, son sınıfta işletmelerd beceri eğitimi dersine giden öğrenci sayısı öğretmen sayısına bölünerek öğretmen başına grup sayısı bulunuyor. diyelim ki 3 kişi. i.b.e dersi 24 saat olduğundan 24*3 toplam 72 saat. 72/öğretmen sayısı, 3 öğretmensiniz 72/3=24 saat bu durumda kalan saatlerini İBE olarak alabilirsin.

bu durumun göstergesi ek ders yönetmeliği ve yeni çıkan yönetmelik. ikisini göstereceksin. ders günü içinde 10 saat gösterebilir mdr yrd. isterse bunun 8 saatine ders koyar, diğer 2 saat için size ders yapa ibe verebilir.

ya yeminle kanser olucam. Müdür ders programında gösteremiyorum o yüzden size toplam 40 saat vereceğim işletmeyle diyor. Allah rızası için ÇPL de çalışan arkadaş varsa bana bi ulaşsın kavga çıkacak okulda.

Geri