ÇPL'de Alan Şefliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

saido

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Çok programlı lisede başladım..Teknik Eğitim mezunuyum.Şuan okulda bilgisayar lab. yok. ama 1 tane kuracağız.Labaratuar kurulduktan sonra ben alan veya bölüm şefliğine müraacat edebilirmiyim..Okulda tek bilgisayar öğretmeniyim...

bu konuda müdür sizi yönlendirir normal şartlarda.
zaten şeflik almadan tamir işi yapma - derim.
hayırlı olsun

Hocalarım m ben de bir Çpl de müdür yardımcısı oldum okulda bilişim teknolojileri bölümü/ alanı yok bu bölümü açmak için şartlar nedir acaba?

Hocalarim bu isin resmi proseduru nedir..lab suan yok..olablrmymm acba

sinan36' Alıntı:
Hocalarım m ben de bir Çpl de müdür yardımcısı oldum okulda bilişim teknolojileri bölümü/ alanı yok bu bölümü açmak için şartlar nedir acaba?
Sayın normalde aralık ayında alan açmayla ilgili bir form doldurulup, ilçeye gönderiliyor. Bağlı olduğu ilçeyle irtibata geçip, gerekli prosedürü öğrenip başlatın.

Konuyu açan arkadaşın sorusunda ise, bölüm şefi olmak için okulunuzda lab olması gerekmiyor. BT alanının olması yeterli. Bölüm şefi sadece lab'dan değil, bölümdeki işleyişten sorumludur, bu nedenle aldığı ücret sadece yaptığı tamir, bakım onarım için değildir.

gamer99' Alıntı:
bu konuda müdür sizi yönlendirir normal şartlarda.
zaten şeflik almadan tamir işi yapma - derim.
hayırlı olsun

hocam ne demek şeflik almadan tamir işi yapma. Üzüldüm açıkçası

Ardaşlar soruma tam olarak cevap bulamadım. Resmi olarak dayanak lazım..

Sayın hocam, ortaöğretim kurumlar yönetmeliğinde alan şefi görevlendirmesi ve onların görevleriyle ilgili her şey var.
Yönetmelikteki maddede özetle derki okulda bulunan her alan için bir bölüm şefi görevlendirilir. Şart olarak lab vs. olması gerekmiyor, tek şart alanın var olması.

Geri