formator2006
Aktif Üye
:alkis:hamuş' Alıntı:şehitlerimizi vermeden önce neden öldürülemiyor teröristler bunu anlamış değilim. Bu kadar güçsüz bir orduya mı sahibiz? Gece görüşlü jetler bombalar uçaklar eğitimli komandolar özel timler son model silahlar var elimizde üç beş çapulcuyla baş edemiyor muyuz? Kesin güçlü ülkeler var arkasında ve o bölgede bulunan ülkeyi satan vatan hainleri sayesinde bu kadar güçlü olabiliyorlar. Asıl vatan hainleri ve para destekçileri TBMM de kendi ellerimizle malum partinin millet vekillerine kendimiz para aktarıyoruz nasıl bir çelişkidir anlamadım
hamuş' Alıntı:şehitlerimizi vermeden önce neden öldürülemiyor teröristler bunu anlamış değilim. Bu kadar güçsüz bir orduya mı sahibiz? Gece görüşlü jetler bombalar uçaklar eğitimli komandolar özel timler son model silahlar var elimizde üç beş çapulcuyla baş edemiyor muyuz? Kesin güçlü ülkeler var arkasında ve o bölgede bulunan ülkeyi satan vatan hainleri sayesinde bu kadar güçlü olabiliyorlar. Asıl vatan hainleri ve para destekçileri TBMM de kendi ellerimizle malum partinin millet vekillerine kendimiz para aktarıyoruz nasıl bir çelişkidir anlamadım
dokmeefrail' Alıntı:Sabır kardeşlerim sabır son çırpınışları bu şerefsizlerin...
şehide kelle, şerefsize sayın diyen hükümetemi destek verelim? yoksa 2 yıl önce bugün köpeklerin haburdan davulla zurnayla halayla ülkeye girmesine izin veren hükümetemi destek verelim? yoksa açılım diye diye bu şerefsizleri iyice azdıran hükümetemi destek verelim?dokmeefrail' Alıntı:Hocam şu noktada umut elimizde kalan tek sermayemiz hükümete destek vermemiz gerekir bu noktada. şimdi okudum bir grup başbakanlık önünde eylem yapmış tamam hepimizin içi yanıyor ama ben yinede bu tür tepkileri doğru bulmuyorum.
hocam arının kovanına çomak sokuldu ondan saldırıyorlar o çomak sokulmasa da hergün sokulma kaygısıyla yaşasaydık daha mı iyi olacaktı.Bence bu noktada hükümet elinden geleni yapıyor ben her ne kadar akpartiye oy vermiş bir insan olsam da akına ak karasına kara demeyi bilirim. gözü kapalı oy verenlerden değilim Allah onlardan etmesin zaten kuyruk sallayanlardan da değilim ama şu dönem sıkıntılı dönem ben akpartinin en azından yönetim kadrosunda olan hiçkimsenin bu olayı güle oynaya karşıladığını düşünmüyorum o yüzden bu olayla ilgili güçsüzleştirmek yerine elini güçlendirmemiz gerekiyor. Birşey yapmazlarsa o insanlarla birlikte ankaraya gidip başbakanlık önünde eylem yapmak benim de boynumun borcu olsun.Ki şimdi okuduğum habere göre sınırötesi kara ve hava harekatına başlamışlar.Ne yaparsınız ki hepsi sınırötesinde değil şerefsizlerin gündüz halk gece terörist.aysegul_' Alıntı:orada şehit olan kardeşiniz olsaydı da destek verecek miydiniz hocam?
dokmeefrail' Alıntı:hocam arının kovanına çomak sokuldu ondan saldırıyorlar o çomak sokulmasa da hergün sokulma kaygısıyla yaşasaydık daha mı iyi olacaktı.Bence bu noktada hükümet elinden geleni yapıyor ben her ne kadar akpartiye oy vermiş bir insan olsam da akına ak karasına kara demeyi bilirim. gözü kapalı oy verenlerden değilim Allah onlardan etmesin zaten kuyruk sallayanlardan da değilim ama şu dönem sıkıntılı dönem ben akpartinin en azından yönetim kadrosunda olan hiçkimsenin bu olayı güle oynaya karşıladığını düşünmüyorum o yüzden bu olayla ilgili güçsüzleştirmek yerine elini güçlendirmemiz gerekiyor. Birşey yapmazlarsa o insanlarla birlikte ankaraya gidip başbakanlık önünde eylem yapmak benim de boynumun borcu olsun.Ki şimdi okuduğum habere göre sınırötesi kara ve hava harekatına başlamışlar.Ne yaparsınız ki hepsi sınırötesinde değil şerefsizlerin gündüz halk gece terörist.
dokmeefrail' Alıntı:Hocam şu noktada umut elimizde kalan tek sermayemiz hükümete destek vermemiz gerekir bu noktada. şimdi okudum bir grup başbakanlık önünde eylem yapmış tamam hepimizin içi yanıyor ama ben yinede bu tür tepkileri doğru bulmuyorum.
halamın oğlu orda uzman haber yok, seneye kardeşim askere gidecek. şimdi bunların şehit olduğunu düşünüyorum ne yapabilirim ki inna lillah ve inna ileyhi raciun demekten birde ağlamaktan başka elime silah alıp dağa çıkıp terörist aramak mantıklı gelmiyor, o silahı alıp meclisin veya başbakanlığın kapısına dayanmak bana yakışmaz o zaman tek şey kalıyor birşey yapabilecek olana destek vermek. o konumda olan da sadece hükümetmiş gibi geliyor şu veya bu hükümetten ziyade hükümet. Bence bu konuda en doğru açıklamayı MHP yönetimi yaptı teşekkür ediyorum onlara.agkarakoc' Alıntı:dokmeefrail' Alıntı:Hocam şu noktada umut elimizde kalan tek sermayemiz hükümete destek vermemiz gerekir bu noktada. şimdi okudum bir grup başbakanlık önünde eylem yapmış tamam hepimizin içi yanıyor ama ben yinede bu tür tepkileri doğru bulmuyorum.
Hocam insanların başına ne geliyorsa tepkisizlikten geliyor. Bu her konu için böyle değil mi? Tepki vermediğiniz her yanlış işte daha kötü duruma düşmüyor musunuz? Yarın çekip sizin bir yakınınızı vursalar yönetime destek verelim, tepki göstermeyelim hala umut var diyebilecek misiniz acaba?
cesur_yürek' Alıntı:hükümet halkın gazını almak için
yalan haberler sızdırılacak
medyada terör habeleri azaltılacak
muhalefetin nabzı düşürülecek
başka sansasyonel haberler yaratılacak
hüküete gelcek eleştirileri başka yöne çevrilecek(ergenekon)
başbakan ise pkk ile tekrar masaya oturacak
bu haberde yalan haberlerden bir tanesidir