Çukurca'da 18 PKK'lı öldürüldü

Kodla Büyü
şehitlerimizi vermeden önce neden öldürülemiyor teröristler bunu anlamış değilim. Bu kadar güçsüz bir orduya mı sahibiz? Gece görüşlü jetler bombalar uçaklar eğitimli komandolar özel timler son model silahlar var elimizde üç beş çapulcuyla baş edemiyor muyuz? Kesin güçlü ülkeler var arkasında ve o bölgede bulunan ülkeyi satan vatan hainleri sayesinde bu kadar güçlü olabiliyorlar. Asıl vatan hainleri ve para destekçileri TBMM de kendi ellerimizle malum partinin millet vekillerine kendimiz para aktarıyoruz nasıl bir çelişkidir anlamadım

hamuş' Alıntı:
şehitlerimizi vermeden önce neden öldürülemiyor teröristler bunu anlamış değilim. Bu kadar güçsüz bir orduya mı sahibiz? Gece görüşlü jetler bombalar uçaklar eğitimli komandolar özel timler son model silahlar var elimizde üç beş çapulcuyla baş edemiyor muyuz? Kesin güçlü ülkeler var arkasında ve o bölgede bulunan ülkeyi satan vatan hainleri sayesinde bu kadar güçlü olabiliyorlar. Asıl vatan hainleri ve para destekçileri TBMM de kendi ellerimizle malum partinin millet vekillerine kendimiz para aktarıyoruz nasıl bir çelişkidir anlamadım
:alkis:

hamuş' Alıntı:

+1

Hocam şu noktada umut elimizde kalan tek sermayemiz hükümete destek vermemiz gerekir bu noktada. şimdi okudum bir grup başbakanlık önünde eylem yapmış tamam hepimizin içi yanıyor ama ben yinede bu tür tepkileri doğru bulmuyorum.

dokmeefrail' Alıntı:
Hocam şu noktada umut elimizde kalan tek sermayemiz hükümete destek vermemiz gerekir bu noktada. şimdi okudum bir grup başbakanlık önünde eylem yapmış tamam hepimizin içi yanıyor ama ben yinede bu tür tepkileri doğru bulmuyorum.
şehide kelle, şerefsize sayın diyen hükümetemi destek verelim? yoksa 2 yıl önce bugün köpeklerin haburdan davulla zurnayla halayla ülkeye girmesine izin veren hükümetemi destek verelim? yoksa açılım diye diye bu şerefsizleri iyice azdıran hükümetemi destek verelim?

aysegul_' Alıntı:
orada şehit olan kardeşiniz olsaydı da destek verecek miydiniz hocam?
hocam arının kovanına çomak sokuldu ondan saldırıyorlar o çomak sokulmasa da hergün sokulma kaygısıyla yaşasaydık daha mı iyi olacaktı.Bence bu noktada hükümet elinden geleni yapıyor ben her ne kadar akpartiye oy vermiş bir insan olsam da akına ak karasına kara demeyi bilirim. gözü kapalı oy verenlerden değilim Allah onlardan etmesin zaten kuyruk sallayanlardan da değilim ama şu dönem sıkıntılı dönem ben akpartinin en azından yönetim kadrosunda olan hiçkimsenin bu olayı güle oynaya karşıladığını düşünmüyorum o yüzden bu olayla ilgili güçsüzleştirmek yerine elini güçlendirmemiz gerekiyor. Birşey yapmazlarsa o insanlarla birlikte ankaraya gidip başbakanlık önünde eylem yapmak benim de boynumun borcu olsun.Ki şimdi okuduğum habere göre sınırötesi kara ve hava harekatına başlamışlar.Ne yaparsınız ki hepsi sınırötesinde değil şerefsizlerin gündüz halk gece terörist.

terör merkeze indi arkadaşlar. merkezde polise, kırsalda askere saldırıyorlar.. Allah sonumuzu hayır etsin.. şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum..

dokmeefrail' Alıntı:
hocam arının kovanına çomak sokuldu ondan saldırıyorlar o çomak sokulmasa da hergün sokulma kaygısıyla yaşasaydık daha mı iyi olacaktı.Bence bu noktada hükümet elinden geleni yapıyor ben her ne kadar akpartiye oy vermiş bir insan olsam da akına ak karasına kara demeyi bilirim. gözü kapalı oy verenlerden değilim Allah onlardan etmesin zaten kuyruk sallayanlardan da değilim ama şu dönem sıkıntılı dönem ben akpartinin en azından yönetim kadrosunda olan hiçkimsenin bu olayı güle oynaya karşıladığını düşünmüyorum o yüzden bu olayla ilgili güçsüzleştirmek yerine elini güçlendirmemiz gerekiyor. Birşey yapmazlarsa o insanlarla birlikte ankaraya gidip başbakanlık önünde eylem yapmak benim de boynumun borcu olsun.Ki şimdi okuduğum habere göre sınırötesi kara ve hava harekatına başlamışlar.Ne yaparsınız ki hepsi sınırötesinde değil şerefsizlerin gündüz halk gece terörist.

Hocam ak parti, kara parti beni bu durumda hiç ilgilendirmez... ben olayın siyasi boyutunda değilim zaten, böyle uzun uzun açıklama yapmanıza gerek yoktu...şu an sıraladığınız hiçbir gerekçe orada ölen çocukları geri getirmez ve ben bu duruma göz yuman TBMM'yi de, askeriyeyi de desteklemem... Bu tamamen vicdani bir durum...Siz desteklemeye devam edin...

dokmeefrail' Alıntı:

Hocam insanların başına ne geliyorsa tepkisizlikten geliyor. Bu her konu için böyle değil mi? Tepki vermediğiniz her yanlış işte daha kötü duruma düşmüyor musunuz? Yarın çekip sizin bir yakınınızı vursalar yönetime destek verelim, tepki göstermeyelim hala umut var diyebilecek misiniz acaba?

gündüz halk gece terörist. bu söze katılmamak elde değil.
zamanında Atatürk ne demiş yakın orayı demiş. geç kalınmış bier uygulama.
uygulamayanlar utansın. kabirlerinde rahat yatamasınlar.

bi israil bile kadar olamadık 1 askerleri için 100 lerce filistinli bıraktı birde bize bak yazık...::(((

Kalkıp bu durumda hükümeti eleştiriyor, laf söylüyorsak tek bir sebebi var; tüm gücün ellerinde olması. Bu işin bahanesi yok. Gizli odalarda çekilen kasetleri bile bulan adamlar koskoca eli silahlı bir yığın teröristi elde onca teknoloji varken nasıl olurda görmez, duymaz, bilemez.
Yani başta kim olsa aynı tepkiyi gösterecektik. Haberdar olmama, tedbir almama lüksleri olamaz kesinlikleee...

agkarakoc' Alıntı:
dokmeefrail' Alıntı:

Hocam insanların başına ne geliyorsa tepkisizlikten geliyor. Bu her konu için böyle değil mi? Tepki vermediğiniz her yanlış işte daha kötü duruma düşmüyor musunuz? Yarın çekip sizin bir yakınınızı vursalar yönetime destek verelim, tepki göstermeyelim hala umut var diyebilecek misiniz acaba?
halamın oğlu orda uzman haber yok, seneye kardeşim askere gidecek. şimdi bunların şehit olduğunu düşünüyorum ne yapabilirim ki inna lillah ve inna ileyhi raciun demekten birde ağlamaktan başka elime silah alıp dağa çıkıp terörist aramak mantıklı gelmiyor, o silahı alıp meclisin veya başbakanlığın kapısına dayanmak bana yakışmaz o zaman tek şey kalıyor birşey yapabilecek olana destek vermek. o konumda olan da sadece hükümetmiş gibi geliyor şu veya bu hükümetten ziyade hükümet. Bence bu konuda en doğru açıklamayı MHP yönetimi yaptı teşekkür ediyorum onlara.

Bugün artık bir dönüm noktasındayız. Yitip giden canların acısı "üzgünüz" demekle dinmiyor..

hükümet halkın gazını almak için
yalan haberler sızdırılacak
medyada terör habeleri azaltılacak
muhalefetin nabzı düşürülecek
başka sansasyonel haberler yaratılacak
hüküete gelcek eleştirileri başka yöne çevrilecek(ergenekon)
başbakan ise pkk ile tekrar masaya oturacak

bu haberde yalan haberlerden bir tanesidir

cesur_yürek' Alıntı:
hükümet halkın gazını almak için
yalan haberler sızdırılacak
medyada terör habeleri azaltılacak
muhalefetin nabzı düşürülecek
başka sansasyonel haberler yaratılacak
hüküete gelcek eleştirileri başka yöne çevrilecek(ergenekon)
başbakan ise pkk ile tekrar masaya oturacak

bu haberde yalan haberlerden bir tanesidir

taktir ettim sayın hocam televizyona afedersiniz ama mal gibi bakanlardan olmadığınız belli

çok güzel özetlemişsiniz konuyu ekliyecek bişey bulamadım. teşekkürler.

1000 tane pkklı it de öldürülse bu acı dinmez. Can bu, bir sizden bir bizden denmez ki. Bu işin kesin çözüme ulaştırılması lazım. Dağdakinin kökünü kazısan ne olacak, askerimi şehit edip evlerine dönüyor bu şerefsizler.

bu vahim olaylardan sonra bile bağnaz bi bakışla metanetli olalım diyenler var. bu arkadaşlar acaba yetiştirdiği öğrencilere "vicdanı hür,irfanı hür" diyebiliyorlar mı ki?

4.jpg

Şimdiye kadar hükümetlerin söylediklerini ve yaptıklarını özetleyen bir karikatür. Yaptıkları tek şey "bıçak kemiğe dayandı.Sabrımız tükendi" demek. Bıçak kemiği çoktan deldi geçti artık. Ama 3-5 gün sonra bişey değişmiyor. Yine şehit haberleri gelmeye devam ediyorsa bir yerlerde ters giden ve ters gitmesine göz yumulan bişeyler var sanki. Elimizde her türlü uçak, helikopter, top, tüfek, iha, heron ıvır zıvır var ama adamlar gelip gencecik 24 canımızı alıp kaçabiliyor. Dikkat edin kaçabiliyor. Bu nasıl iştir aklım fikrim ermiyor benim. Sonra da utanmadan deniyor ki "hava şartları kötüydü görüntü alamadık" O saatten sonra görüntü senin bir işine yaramaz kardeşim O kadar adam toplanırken alacaktın o görüntüyü.O anda yıkacaktın o dağları onların başına. Of Of sinirden derli toplu yazamadım.Kusura bakmayın arkadaşlar Nereden tutsak elimizde kalıyor. Üstüne destek mi vereceğiz bir de.(Çıraklık ve kalfalık döneminden sonra herşeyi ustaca başarıyorlar maşaallah. Benden bunlara oy falan yok.Sadece bunlara değil.TBMM çatısı altında hiçbirine oy yok.)Bırakın Allah aşkına giden canlar geri gelmedikten sonra yaptıklarımızın ve yapılanların hepsi boş. Şu anda yapıldığı söylenen harekât bile...

Geri