Çukurova artık yetim

Kodla Büyü
Allah rahmet eylesin. Eserleri ölümsüz olucak. çukurovayı ondan daha iyi anlatan bir yazar yok.
Özü sözü bir cesur insan

Demir Olsam Çürürdüm Toprak Oldum Da Dayandım...
bu topraklara bir daha onunki gibi bir kalem gelmeyecek ancak kimsenin de umurunda değil sanırım.

Pkk'lılara gerilla dediğini okumuştum onu eleştirecek değilim hatta isteyen gerilla diyebilir diyecek bir sözüm yok ancak ne yalan söyleyeyim bu durum beni ondan soğuttu. Gerilla sözcüğünü kullanarak bir taraf seçti keşke taraf olmasaydı. Birileri hak verebilir ama anadolunun her köyünde en az 1 şehit var. Kendilerine göre haklı olsalarda bu şehitlerin sebebi olan kişileri övmesi beni rahatsız eder.

ölülerinizi hayırla yad edin - meselesi var bildiğim kadarı ile
( Her şeye rağmen )

hakansia' Alıntı:
Çukurova yetim falan kalmadı. Çünkü kendisi bizim oralı değildi.
aslen vanlıdır. osmaniye kadiriye de doğmuştur. pek çok kitabında çukurovayı tasvir etmiştir. biz çukurovayı, çakır dikenini onun kitaplarından öğrendik. Çukurova elbette yetim kalmıştır.

allah rahmet eylesin.. siyasi yönünü bir kenara bırakırsak türk ve dünya edebiyatına eşsiz eserler bırakmış bir yazarımızdı. ruhu şad olsun :(

bidene' Alıntı:
hakansia' Alıntı:
Çukurova yetim falan kalmadı. Çünkü kendisi bizim oralı değildi.
aslen vanlıdır. osmaniye kadiriye de doğmuştur. pek çok kitabında çukurovayı tasvir etmiştir. biz çukurovayı, çakır dikenini onun kitaplarından öğrendik. Çukurova elbette yetim kalmıştır.
Bende Osmaniye Kadirli doğumluyum. Yaşar Kemal bizim oralı değildir.

hocam çukurova yerim kaldı sözü yaşar kemalin çukurovalı olmasından değil hep oraları anlatmasından dolayıdır.

Kadirliye giderken yolun sağında hemite vardır orada doğup büyümüştür ama oralı değil ve göçmendir

Geri