ÖĞRENİM BORCU

Kodla Büyü

aytekincan07

Aktif Üye
ÖĞRENİM BORCUNU VERGİ DAİRESİNE ÖDEMEM GEREKİYOR YÖNLENDİRİLMİŞ. BORÇ SORGULAMAYI NERDEN YAPABİLİRİM. YURTKURUN KENDİ SİTESİNDEN VERGİ DAİRESİNE YATIRDIĞIM GÖRÜNMÜYOR

Hocam muhtemenlen ayın 15inden sonra görünür. Bir yerde öyle okuduğumu hatırlıyorum.

neeey' Alıntı:
ÖĞRENİM BORCUNU VERGİ DAİRESİNE ÖDEMEM GEREKİYOR YÖNLENDİRİLMİŞ. BORÇ SORGULAMAYI NERDEN YAPABİLİRİM. YURTKURUN KENDİ SİTESİNDEN VERGİ DAİRESİNE YATIRDIĞIM GÖRÜNMÜYOR

hocam bende aynı durumdaydım. 5 ay önce borcu bitirdim ama daha son taksiti yatırmamış görünüyorum ancak sanırım gelecek aya bitmiş olarak görünecek. Özetle vergi dairesine ödenen taksitler hep 5-6 ay geriden takip ediyor.

neeey' Alıntı:

Aynen hocam BENDE ANLAMADIM BU İŞİ Temmuzda ödediğim para kyk'nın sitesinde gözükmüyor üstüne borcunuzu düzenli ödemediğinizi için diye de bir yazı çıkıyor
Vergi dairesine gittiğimde bizde ödenmiş gözüküyor diyor.

borcumun vergi dairesine düşme sebebi bi kaç taksiti 15 gün geç yatırmış olmam. internetten 1 dk içinde hallediyordum şimdi sıra bekliyoruz vergi dairesinde. vergi dairesine sordum neden gözükmüyor diye. buraya aktarıldıgınız için gözükmez dedi.

Geri