ÖĞRETMENLERE NASIL ZİMMETLEMELİ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pasific
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pasific

Seçkin Üye
Seçkin Üye
okulumuzda özel internet var. sanırım bazı olaylar olmuş Müdür çağırdı sabah.Artık herkes bilgisayarından nereye giriyorsa ,kime kullandırıyorsa sorumlu olsun dedi. yani bilgisayarları mac adresleri ile ve birde windows şifresi koyarak(daha sonra belli aralıklarla öğretmenin değiştirmesi gerektiği uyarısı ile) imza karşılığı öğretmen ,hizmetli, memur ..vs zimmetleyeceğim.
size sormak istediğim;
aldığım bilgilere ilaveten başka yazmam gereken birşey var mı? yada bu işin bir standardı var mı?
kullanışlı bir filitre programına ihtiyacım var(öğretmenler odası vs gibi açık ortam bilgisayarları için)hangisini tavsiye edersiniz?

hocam filtreye gerek yok internetin meb'in değilse güvenlim internete geçir rahat et..

sami55' Alıntı:
hocam filtreye gerek yok internetin meb'in değilse güvenlim internete geçir rahat et..
güvenli internete zaten geçicem en kısa zaman da ama onun da sınırları ne bilmiyorum. okulda 60 bilgisayar var sonra " yok şura giremiyorum yok bura giremiyorum " diye dakka başı çağıracaklar diye korkuyorum

pasific' Alıntı:
sami55' Alıntı:
güvenli internete zaten geçicem en kısa zaman da ama onun da sınırları ne bilmiyorum. okulda 60 bilgisayar var sonra " yok şura giremiyorum yok bura giremiyorum " diye dakka başı çağıracaklar diye korkuyorum
korkma hocam ben okulda geçtim face falan kapalı zararlı siteler kapalı onun haricinde kimseden böyle bir şikayet gelmedi işe yarar her yer açık sadece öğretmenlerden face giremiyoruz diye şikayet geliyor bende idare istedi bizde güvenli internete geçtik diyorum sorun olmuyor...

Hocam boşver sen öğretmenlerin bekçisi misin?
Sana onu diyen kendi sorumluluğunu sana devrediyor,gerekeni yaptım de veya elimizde bunu yapacak teknik ve maddi imkan yok de.Gitsin kendi koşsun memur öğretmen peşinde

şimdi ttnet i arayarak aile paketine geçtim.yeterlimi acaba .çocuk paketine geçsem çok mu daralır?

pasific' Alıntı:
şimdi ttnet i arayarak aile paketine geçtim.yeterlimi acaba .çocuk paketine geçsem çok mu daralır?
Hocam senin başın ağrıyacağına geç gitsin derim.
En iyisi zaten sınıflarda Mebin interneti olmalı.

Geri