Öğrenci Bilgisayarları Şifre Problemi

Kodla Büyü

ebrugdk

Üye
Arkadaşlar merhaba bir orta okulda ücretli bilişim derslerine giriyorum. Böte mezunuyum ilk kez çalışıyorum. Pek fazla kendimi mesleki anlamda geliştirme şansımda olmadı tecrübesizim yani. Yaklaşık 1 aydır çalışıyorum ben gelmeden önce öğretmen bilgisayarı servise gitmiş daha 2 gün oldu geleli ancak çalışma grubumu görmek istediğimde öğrenci bilgisayarlarına malesef erişemiyorum parola istiyor. Yeni baştan tüm bilgisayarları formatlamak dışında bildiğiniz önerebileceğiniz bir yöntem var mı? :cry:

Bilgisayarlarınızda XP' mi yoksa Windows 7 mi yüklü?
Çalışma grubunu görüp, ne yapacaksınız?
Eğer windows 7 ise Denetim Masasından Ağ ve paylaşım merkezini açıp, Sol üst köşeden Gelişmiş Paylaşım ayarlarına girip, alt taraflardaki parolalı paylaşımı kapatın. Bu işlemi hem sizde hem de öğrenci bilgisayarlarında yapın.

Xp yüklü tüm bilgisayarlarda. Çocukların bilgisayarlarına erişemiyorum. Sınıf klasörleri oluşturup çalışmalar yaptırıyorum onları kendi bilgisayarıma almak istiyorum. Teşekkürler hocam.

ebrugdk' Alıntı:
Xp yüklü tüm bilgisayarlarda. Çocukların bilgisayarlarına erişemiyorum. Sınıf klasörleri oluşturup çalışmalar yaptırıyorum onları kendi bilgisayarıma almak istiyorum. Teşekkürler hocam.
xp deki şifre problemini öğrenci bilgisayarlarında bir klasörü paylaşıma açarak çözebilirsiniz.

Geri