secret55
Site Gezgini
B u konu paylaşılmı dı bilmiyorum forumda arattım ama bulamadım.Neyse okulda müdürün bilgisayarı öğrenci bilgisayarıyla aynı onun kasasında da usb portları bozuk.Ayrıca labaratuarda da bir öğrenci bilgisayarının cd rom u bozuk.Arızaya bildirince 2 bilgisayarda gitcek üstelik bide o bilgisayarlar gelene kadar müdüre bi öğrenci bilgisayarı vermem gerkecek yani 3 bilgisayar elden çıkacaktı.Bide yedek al yükle baya uğraştıracaktı.
Ben de onun yerine cd romu bozuk olan bilgisayarla müdürün bilg.nın harddisklerini değiştiriyim dedim nasıl olsa kasalar aynı configürasyon diye.
Taktım açtım bi sorun yok.Gayey güzel çalışıyor.
Yalnız kapatırken mavi ekran geliyo
Driver_IRSQL_not_less_or_equal hata kodu (0x000000D1)(0x00000000,0x00000002,0x00000008) uyarısını veriyo
sebep ne olabilir? :?
Hardisk değiştirken yapmamız gereken ekstra bişey var mı ki? :?: Hiç harddisk değiştirdiniz mi? Fikirlerinizi bekliyorum......
Ben de onun yerine cd romu bozuk olan bilgisayarla müdürün bilg.nın harddisklerini değiştiriyim dedim nasıl olsa kasalar aynı configürasyon diye.
Taktım açtım bi sorun yok.Gayey güzel çalışıyor.
Yalnız kapatırken mavi ekran geliyo
Driver_IRSQL_not_less_or_equal hata kodu (0x000000D1)(0x00000000,0x00000002,0x00000008) uyarısını veriyo
sebep ne olabilir? :?
Hardisk değiştirken yapmamız gereken ekstra bişey var mı ki? :?: Hiç harddisk değiştirdiniz mi? Fikirlerinizi bekliyorum......