Öğrenci derse geç gelirse....

Kodla Büyü

karbukan

Aktif Üye
Kütahya'da bir öğrenci, geç kaldığı gerekçesi ile kendisini derse almak istemeyen öğretmenini kalbinden bıçakladı.

Olay, Ali Paşa Mahallesi Abdurrahman Karaa Bulvarı üzerinde bulunan Kütahya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde meydana geldi. Elektrik Elektronik Bölümü 12. sınıf öğrencisi Tarık D. (18) öğleden sonra derse gitmek üzere okuluna gitti. Derse geç kalan Tarık D. uygulama alanına girdi. Sınıf öğretmeni Hakan Gülhan (37), geç kaldığı gerekçesiyle öğrenciyi derse almayınca aralarında tartışma çıktı. Tarık D., yanında bulunan bıçağı öğretmen Hakan Gülhan'ın göğsüne saplayarak okuldan kaçtı.

Öğretmen Hakan Gülhan, 112 acil servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan öğretmenin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Zanlı Tarık D. ise Kütahya İl Emniyet Müdürlüğüne giderek nizamiyede bulunan polis memurlarına durumu anlatarak teslim oldu. Zanlı, DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden alınan sağlık raporunun ardından Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.
http://www.memurlar.net/haber/223324/

kütahyadaki arkadaşdan haber:
Haber başlığında ve haberin içeriğinde bazı yanlışlıklar var. Öğretmen arkadaşın çocuğu derse kabul etmeme gibi bir durum söz konusu değil.Öğrenci derse geldiğinde öğretmen yoklamasını almış ve derse başlamış. Öğrenci sonradan derse geliyor öğretmen arkadaş kendisini yok yazdığını söyleyince öğrenci ukala bir şekilde fişi düzelt yoksa devamsızlıktan kalacağım diyor.O da düzeltemeyeceğini söyleyince çocuk çekip gidiyor. Bir süre sonra tekrar gelip sen benim hayatımı kararttın bende senin hayatını karartacağım deyip öğretmen arkadaşı bıçaklıyor. Öğretmen arkadaş ağır bir ameliyat geçirdi. Şu anda yoğun bakımda yatmaktadır. Kendisin Acil şifalar diliyorum.

Doktorlarla Öğretmenler arasındaki fark...

Doktorlar bir meslektaşlarına yapılanın, bir gün kendilerine de yapılacağını bilip hemen birlik olup gerekirse iş bırakıp tepkilerini gösteriyorlar...
her-telden-f29/doktorlar-yarin-turkiye-genelinde-eylemde-t85721.html

Biz ise birimize yapılanı "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" deyip sadece seyrediyoruz...

Tabi onlar her türlü haklarını alırken, biz yine sadece seyrediyoruz...

Ne bana dokunmayan yılanı hocam. Sayın dinçer ğretmene haysiyet kazandırmaya çalışıyor diyen kişiyi alkışlayan camiayız. Ötesi yok bunun!! Ötesi yok!

"Türk Tabipler Birliği dün yaşanan saldırı olayının ardından tüm Türkiye'de 19 Nisan Perşembe günü iş bırakma eylemine gideceğini bildirdi."

Biz de ki birlikler birşey yapmıyor

Yanlis anlasilmasin ama doktorlar kadar olamiyoruz.
Biri oldu diye basta o il olmak uzere ankara istanbul yarin da tum turkiye 1 gunluk is birakma...

Biz?

Tecavuz, darp, ölüm, taciz.... Ne olursa olsun hicbir halt yapmiyoruz.

Sonra oturup dovunuyoruz.

BTFormator' Alıntı:
Doktorlarla Öğretmenler arasındaki fark...

Doktorlar bir meslektaşlarına yapılanın, bir gün kendilerine de yapılacağını bilip hemen birlik olup gerekirse iş bırakıp tepkilerini gösteriyorlar...
her-telden-f29/doktorlar-yarin-turkiye-genelinde-eylemde-t85721.html

Biz ise birimize yapılanı "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" deyip sadece seyrediyoruz...

Tabi onlar her türlü haklarını alırken, biz yine sadece seyrediyoruz...
kesinlikle haklısınız hocam. bizimkinin haberi bile yok neredeyse. durum bu kadar vahim.

cyln' Alıntı:
Yanlis anlasilmasin ama doktorlar kadar olamiyoruz.
Biri oldu diye basta o il olmak uzere ankara istanbul yarin da tum turkiye 1 gunluk is birakma...

Biz?

Tecavuz, darp, ölüm, taciz.... Ne olursa olsun hicbir halt yapmiyoruz.

Sonra oturup dovunuyoruz.

Sesimiz çıkmıyor ve medyada ikircikli davranıyor. Twitterda 2 gündür yazar-çizerler doktorluğun kutsallığından, zor olduüğundan ve böyle bir olayın çok acı verdiğinden bahsediyor. Kimse öğretmenleri iplemiyor...

:(

onların bizim gibi sendikaları olmadığı için daha rahat birlik oluyorlar.tek bir amaç için birlik oluyorlar.bizim sendikalar öğretmen hakkını savunmak yerine gereksiz her çeşit işle ilgileniyorlar

yapın kardeşim bu forumda birlik olun.. bir sendika kurun.. metesen diye bir sendika vardı bu sendikayı bir araştırın.. yada sendikalı arkadaşlar iş bırakma eylemi yapmak istediklerini sendikalarına söylesin..

biz iş bırakma eylemi yapınca zaten 3 kuruşluk ekders zırt hemen kesiliyor doktorlar hem 3-5 bin maaş alıyorlar hemde ... amaaaan. buradaki okuduklarım hep şikayet hep şikayet.

bende çok şikayet ettim zamanında şunan 7-24 eylem yapıyorum. adıda iş yavaşlatma. sallıyorum tüm işleri olduğu kadar olur. hiç yormuyorum kendimi.. en iyisi bu. yordumda ne oldu..

bu akşam haberlerde özellikle takip ettim. rahmetli olan doktordan (Allah ailesine sabır versin gerçekten çok üzüldüm.) ve arkasından acil serviste dayak yiyen bir doktordan bahsedildi ama meslektaşımızdan bahseden olmadı. işte bizim değerimiz bu. toplum önünde düşürüldüğümüz konum bu. bazı haber sitelerinde öğretmen öğrenciyi derse alması gerekirdi diye yorumlar yapmışlar zihin fukaraları.

ayrıca sağlık bakanı en acı gününün bu gün olduğunu söyledi. hani nerde meb bakanı? umrunda mıdır acaba? ya da kesin öğrenciyi neden derse almamış diye soruşturma talimatını vermiştir çoktan...

sehzade84' Alıntı:
bu akşam haberlerde özellikle takip ettim. rahmetli olan doktordan (Allah ailesine sabır versin gerçekten çok üzüldüm.) ve arkasından acil serviste dayak yiyen bir doktordan bahsedildi ama meslektaşımızdan bahseden olmadı. işte bizim değerimiz bu. toplum önünde düşürüldüğümüz konum bu. bazı haber sitelerinde öğretmen öğrenciyi derse alması gerekirdi diye yorumlar yapmışlar zihin fukaraları.

ayrıca sağlık bakanı en acı gününün bu gün olduğunu söyledi. hani nerde meb bakanı? umrunda mıdır acaba? ya da kesin öğrenciyi neden derse almamış diye soruşturma talimatını vermiştir çoktan...

Meb bakanı nerede acaba? Ben de merak ediyorum...

doktorlar "kendilerine ve mesleklerine" bizden kat kat fazla değer veriyorlar. Ayrıca dayanışmasının anlamını da biliyorlar. Biz bunun farkına varamadık.

Sağlık Bakanı her seferinde personelini koruyor ve arkasında duruyor. Ama Milli Eğitim Bakanı ise tam tersi öğretmene nasıl kötülük ederim diye her fırsatında bir darbe daha vuruyor öğretmenlere...
Allah belasını versin, hastalıklardan kurtulmasın, soyu sopu kurusun, cehennemin en dip çukurlarında inim inim inlesin Ö.D.

Sağlık Bakanı: "Bugün acılı günüm" , "Protesto çok tabii"
Sağlık Bakanı Akdağ: Belki çok istemediğimiz halde hastanelerin girişlerinde yeni tedbirler alacağız
http://www.haberturk.com/saglik/haber/7 ... cili-gunum

Bu gidişle bakalım daha neler olacak...

Ekli dosyalar

• sanadokunmayanyılan.jpg
    sanadokunmayanyılan.jpg
    15.9 KB · Görüntüleme: 630
Allahü Teala kaybettiğim doktorumuza rahmet , yoğun bakımdaki öğretmenimize de acil şifalar versin.

Yarın eylem nedeniyle göreve gitmeyen doktorlara kimse olumsuz işlem yapamaz. Herhangi bir sebeple greve giden öğretmenlerle ise başta kendisi ile zıt görüşlü olan okul-il-ilçe mem müdürleri olmak üzere herkes uğraşır.

Kendimizi boş yere doktorlarla kıyaslamayalım. En başta bakanları ve Tabipler odaları onlara sahip çıkıyor. Bir kaç ay işe gitmeyip maaş almasalar bile ekonomik olarak zor durumda kalmadan yaşamlarını devam ettirebilirler. Öğretmenler ise ayın 15 ini zor getirip 2 kuruş ek dersin hesabını yapmak zorunda kalıyor . Kamuda olmasa da özel sektörde de fazla zorlanmadan iş bulma imkanlarına sahipler. Bakanları tarafından beğeniyorsanız bu şartlarda çalışın beğenmezseniz arkanızda 300 bin tane atama bekleyen doktor var diye tehdit edil(e)miyorlar. Üst düzey kurumlarda ve mecliste doktor kökenli çok sayıda kişi var. Çalışanların hepsini zor durumda bırakan olaylarda bile hiç bir zaman bir araya gelmeyen her biri ayrı hesaplar peşinde koşan sendikaları yok ...

Allah şifa versin yaralı hocamıza.... hayatını kaybeden doktorunda mekanı cennet olsun inş.

Sesi çıkmayan, haysiyetten bahsedipte haysiyet sahibi olmayan malum kişiler için hepimizin içinden geçenler ortak...

sadece bir sendikanın sayfasında olaydan bahsediliyor. bu kadar önemli olaylarda bile sendikalarımız bir olamıyor. yazık yazık :-1: :-1:

intel4004' Alıntı:
doktorlar "kendilerine ve mesleklerine" bizden kat kat fazla değer veriyorlar. Ayrıca dayanışmasının anlamını da biliyorlar. Biz bunun farkına varamadık.

bizim öğretmenler hep birbirinin ardından iş yapar hiç birlik olmazlar.

arkadaşa Allahtan acil şifalar. yalnız şunu unutmayalım ki o öğrencide bizim yetiştirdiğimiz (ya da yetiştiremediğimiz) bi öğrenci.

aries19_35' Alıntı:
arkadaşa Allahtan acil şifalar. yalnız şunu unutmayalım ki o öğrencide bizim yetiştirdiğimiz (ya da yetiştiremediğimiz) bi öğrenci.

günün sosyal mesajı verilmiştir. dağılın.

Herkes sizi itibarsızlaştırmak için elinden geleni yaparsa kim dinler sizi, kimi nasıl eğitebilirsiniz?

Cok uzucu haberler. saglik calisanlari icin onlemler alinacaktir bundan sonra, okullar icin ne yapilacak cok merak ediyorum. Bakan ogretmenleri haysiyetlendirene kadar ise yarar seyler yapsa daha iyi olacak. Hep diyoruz birlik olamiyoruz diye, dogru birlik olamiyoruz goruldugu gibi gercekten de.

Geldiğimiz son nokta.

Ekli dosyalar

• 523233_335858889810260_244154565647360_935276_1461457909_n.jpg
    523233_335858889810260_244154565647360_935276_1461457909_n.jpg
    47.7 KB · Görüntüleme: 537
geçenlerde paylaşmıştım nasıl olsa Milli eğitim Bakanının öğretmen olma gibi bir zorunluluğu yok, gelin sağlık bakanımızı milli eğitim bakanı yapalım? :idea:

Geri