Öğrenci masaüstü duvar kağıdı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hgx2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hgx2

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Öğrenci bilgisayarları için sınıf kurallarının bulunduğu arkaplanlar hazırladım, değiştirilebilir PNG dosyasını ve otomatik duvar kağıdı değiştirici programınıda sizlerle paylaşmak istedim, umarım beğenirsiniz.

Ben resimleri Windows klasörlerinin içine attım, otomatik duvar kağıdı değiştirici programı kurdum, program oldukça kullanışlı belirlediğiniz süre sonunda duvar kağıdını sizin seçtiğiniz klasördeki resimlerle değiştiriyor.
Öğrencilerin kurcalamaması için Programın başlat>>programlar kısayolunu sildim, görev çubuğundaki bildiriminide her zaman gizle seçtim.
Duvar kağıdını değiştirseler bile süre dolunca eskiye dönüyor, e deepfreeze de var :)

Örnek:

PNG dosyası:

PNG dosyası, program ve örnek duvar kağıtları:
http://hotfile.com/dl/22387280/f7a687e/duvarkagitlari.rar.html

Ekli dosyalar

• duvar1.rar
    duvar1.rar
    2 MB · Görüntüleme: 369
  • duvarkagidi.jpg
    duvarkagidi.jpg
    77.8 KB · Görüntüleme: 1,598
hocam güzel çalışma olmuş,fakat kullanması bizimkiler için sakıncalı eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmamak lazım :D

Benim öğrencilerde sürekli değiştirmek gibi bi hastalık olduğu için böyle yaptım :mrgreen:

tesekkurler hocam guzel uygulama aslında.

duvar kağıdı değiştirmeyi önlemeyi arkadas burada da anlatmıs, faydalı olur sanırım;

Bugün benim internetimde mi bir sorun var yoksa herkeste mi anlamadım. BBnet üzerinden dosya indiremiyorum. Hemen engellenmiştir uyarısı ile karşılaşıyorum... Anlamış değilim

öğrenci masaüstüne düştü diye okudum başlığı bilinçaltı herhalde yine bi okulda olay var dedim..

yakında bbnet forum da engellenirse şaşırmayacağım. ne isteniyor paylaşım yapmamızdan anlamadım gitti.

Yukarıda da yazılmış ancak şunları da yaparsanız öğrenci masaüstü arkaplanını değiştiremiyor. ( Sadece Bilgisayar kapanırken yarım veya 1 sn görünebilir)

gpedit.msc
Kullnıcı Yapılandırması>Yönetim Şablonları>Masaüstü>Active Deskttop
Active Desktop'u Etkinleştir.......Etkin
Değişiklikleri yasakla...............Etkin
Öğe ekle sil.........................Etkin
Active Desktop Duvar Kağıdı.....Etkin ( Duvar kağıdını örnek resimlere atın ve stili "ger" seçin.)

Geri