Öğrenciler Net Support Protect şifresini değiştirmiş....

Kodla Büyü

hasgül

Aktif Üye
Sadece vestel oturumu yüklü olan tahtanın net supportu deactivate edilmişti,activate etmeye çalıştım şifreyi kabul etmiyor,değiştirmiş öğrenciler ne yapabilirim.Valla bıktım bu 12. sınıflardan yapmadıkları kalmadı tahtalarda..

Hocam önce açılışta f8 ile sistemi yeniden yükleyin. sonra net supportu malum şifre ile deactive edip kaldırın. ardından vestel oturumuna bir şifre koyup sınırlı kullanıcı tanımlayın ogrenci için. başlat-çalıştır netplwiz yazıp açılışta ogrenci kullanıcısıyla açması ayarını yapın. net supportun sitede kurulum dosyası var onu tekrar kurup istediğiniz şifreyi girin ve istediğiniz ayarları yapın. yani ben böyle yaptım :)

monat hocam öncelikle teşekkür ederim ancak önerdiğiniz çözümleri biraz daha ayrıntılı yazarsanız çok mutlu olurum örneğin, sınırlı kullanıcıyı nasıl tanımlıyoruz kullanıcı hesaplarında admin yada standart kullanıcı var, başlat -çalıştır-netplwiz de o ayarı nasıl yapıcam, bir de net supportu yeniden kurduktan sonra şifre koymayı tam olarak nereden yapıyorum şu an yüklü olanlarda şifreyi değiştirmeyi başaramadım ne kadar kurcaladıysam da.Tekrar teşekkür ederim..

Sınırlı kullanıcı dediğim standartmış hocam pardon.
netplwiz açtığınızda en üstte "kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola kullanmalıdır" yazısının yanındaki onay kutusunu kaldırıp tekrar onaylayın (tıklayın) ve uygulaya basın bir ekran daha açılacak "vestel" yazan kısma açılışta hangi kullanıcıyla açacağınızı yani oluşturduğunuz "öğrenci" ismini yazın.
net support programını deactive ettikten sonra program ekle kaldırdan kaldırın.
fatih-projesi-f278/netsupport-protect-ve-netsupport-manager-kurulum-full-t105069.html
linkten indirdiğiniz yeni programı (net support) kurun. kurduktan sonra başlat menüsünden programı açabileceksiniz. içindeki menülerden kolayca şifre koyabileceğiniz ve ayar yapabileceğiniz düşünüyorum.

monat' Alıntı:
Hocam önce açılışta f8 ile sistemi yeniden yükleyin. sonra net supportu malum şifre ile deactive edip kaldırın. ardından vestel oturumuna bir şifre koyup sınırlı kullanıcı tanımlayın ogrenci için. başlat-çalıştır netplwiz yazıp açılışta ogrenci kullanıcısıyla açması ayarını yapın. net supportun sitede kurulum dosyası var onu tekrar kurup istediğiniz şifreyi girin ve istediğiniz ayarları yapın. yani ben böyle yaptım :)
bu yolu bilmiyordum söylediğiniz iyi olsu :alkis:

deepfreeze kuran kaç kişi var? kararsız kaldım yoksa lisansız olan toolwiz time mı kullansam??

Geri