Öğrencilere Halk Eğitim Kursu 120-160

Kodla Büyü

paradox99

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu konuya bir açıklık getirelim. Öğrencilere derslerde ve BTR den arta kalan zamanlarda kurs açabiliyor muyuz? Bu durum Halk Eğitim Müdürünün düşüncesine göre değişiklik mi gösteriyor? Neden her ilde farklı bir durum söz konusu? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Bu konuyu tartışmamız lazım bence...

halk eğitim bünyesinde 160 saatlik işletmenlik kursu açabilirsiniz tabii gerekli talep varsa ve halk eğitim de açılması yönünde bir görüş belirtirse.

Öğrencilere mesai saatleri dışında haftada 10 saate kadar halk eğtim bünyesinde kurs açabilirsiniz.
Ancak zamanlama biraz iyi olmalı, eğer üzerinizde BTR görevi yok ise, okuldaki dersler bittikten sonra da açabilirsiniz.

üzerimde BTR yok, okul tam gün 14.30 da bitiyor. bende bu şekilde açmak istiyorum fakat Halk eğitim öğrencilere açamayız velilere açabiliriz diyecek geçen yıl öyle dedi bu yıl da şansımı deneyeceğim. okullar hayat olsun dan yakalayabilirsek belki bir umut...

Valla hocam bize dedikleri aynen şöyle:
Okulunuzda BT dersi olduğu için öğrenciye kurs açamazsınız. O nedenle velilere açarsanız olur. 160 saate kadar açabilirsiniz. Hergüne 2 saat olacak şekilde haftada 10 saat verilir dediler... Bizde durum aynen böyle.

tamamen halk eğitim merkezine ,ilçe milli müdürlüğüne ve okula bağlı birşey...bu 3'ünden biri istemez ise veremezsiniz...
ben 3 sene önce okul öğrencilerine halk eğitim kursu verdim kendi okulumda...çünkü yukarda saydığım 3 kurumla aram çok iyiydi...
şimdi Maltepe'deyim..kimseyi tanımıyorum burası çok büyük bir yer burda kurs verileceğini sanmıyorum...
sizin olduğunuz yeri bilmiyorum ama şunu söylemek lazım kurs açmanızda yasal bir sorun yok...

Geri