Öğrencilere hediye ne olabilir.

Kodla Büyü

Recep.Hoca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulumda klayye yarışması düzenliyorum. Yarışma Hızlıyaz.com üzerinden yapılacak ve alfabe ve reflesk bölümlerinden iki kategoride olacaktır.
İki tane birinciye hediye almayı düşünüyorum.
Hediyeleri internette sipariş vermeyi düşünüyorum. Fakat hediye konusunda kararsızım. Aklıma ilk gelen hediye flash bellek(toshiba 4gb) oldu. başka ne olabilir,

mp4 player daha güzel olabilir tabi bütçeniz varsa sonraki yarışmalar içinde özendirici olurdu hocam...

ben kayserili bir iş adamından destek bularak 1. ye mp5 2. ye mp4 3.ye mp3 almıştım birkeresinde de dijital fotoğraf makinesi ama müdür sanki kendisi almış gibi davrandı... :D

ben düşünüp durmaktansa teknoloji ve kırtasiye mağazasından hediye çeki vermiştim

Güzel bir tşört olabilir hemen almayacaksan tabii
boyutlarına göre değişiklik gösterebilir.

evet güzel konu olmuş bende power pointte sunu hazırlatıyorum 6. sınıflarda çocuklar kendilerini oyluyorlar birinciye yada en fazla sınıf içersinde iki kişiye ödül vericem ama kendi cebimden alıcam 3 er tane de şube var 6 kişiye ödül verilecek yani küçük ama güzel bi hediye vermke istiyorum ne yapsam fikri olan varmı.

en iyisi flash bellek almak bence....ama öğrencinin ihtiyacına göre kulaklık,mouse pad, film dvd belki olabilir...

Hocam öğrencilerin çerçeveli resimlerini verebilirsin. Photoshop da manzaralı bir resme öğrencinin resmini yerleştirip, çerçeveli halini hediye et çok seviniyorlar. Evlerine asıyorlar. Ömürlük olur.

www.kudretunal.k12.tr

ben de gecen yaptıgım bir yarısmada resimli kupa (sıcak su koyunca resim beliren) vermiştim... öğrencinin resmini ya da yaptıgı etkinlikle ilgili bir resmi kupaya bastırabılırsınız.

Bende 6. sınıflarda sunu yarışması yaptım. 5 şube var. Hepsinden 1., 2., 3. belirledim. 1.lere kantinden yiyecek birşeyler aldım. Haftaya 1.leri kendi aralarında yarıştıracam. Onun için okuldan destek almayı düşünüyorum. Büyük ihtimal flash bellek ve ya mp4 player aldırırım.

Ben de YGS sınavı için çok iyi çalışıp ilk 3'e giren öğrencilerime Müzik Çalar, Güneş Gözlüğü ve Kol Saati aldım. Eğlencesine de baş masaj aleti getirttim. Şimdi başlarına tutup rahatlıyorlar :D

hocam bende saat yaptım çocuklara solda çocuk resmi sağda okul saat içinde bir mekanizma aldım internette 2 lira foto kağıdına renkli yazıcı ile yazdırdım marangozdan 3mm mdf kestirdim üzerine yapıştırdım arkayada askı koydum çok sevdiler toplamda 4 Tl felan oldu..

hocam bu yarışmayı tuttum :D en kısa zamanda bende uygulamaya geçireceğim...

Hocam Flash disk çok işlerine yarıyor. Bunun dışında Bimeks gibi mağazalarda 20-50 tl aralığında mikroskop veya teleskop-helikopter tarzı hobi oyuncakları alabilirsin.

3 yıl sonra konuyu hortlatayım :) :D

Bende 5. sınıflara sunu yarışması 6. sınıflara da Scratch yarışması yapmayı planlıyorum. Sunu yarışmasında konuyu ben mi belirlesem yoksa öğrencilere mi bıraksam karar veremedim. Daha önce yapan arkadaşlar yorumlarını esirgemezlerse sevinirim.

ben flash disk alıyorum, ama aldığım flash diskte değişik bişey oluyo, erkeklere araba figürlü, kızlara da twettyli filan gibi :) çok hoşlarına gidiyo

hocam ben ne alayım diye değil de powerpoint için konuyu sizmi veriyorsunuz yoksa konu seçimini öğrencilere mi bırakıyorsunuz diye sormuştum

Geri