Öğrencilere neleri yazdırıyorsunuz?

Kodla Büyü
herohamster' Alıntı:
bende lab yok bende merak ediyorum doğrusu..

bende de lab yok hocam, çok sıkıntılı oluyor 2.saatler özellikle, çocuklarda haklılar bende olsam bende sıkılırım ama zar zor iadere ediyoruz yazmasalar yaptırıcak bişi yok

ilk dönem donanım yazılım güvenli internet virüs vs derken yazdıracak konu buldukta şimdi yok bişey :?

geçen hafta internette paylaşım yöntemleri, bu hafta arama motorlarında kullanılan teknikler

bende bu hafta ne yazdıracağım hiç bilmiyorum elinde döküman olan varsa paylaşsaydı çok güzel olurdu.

hocam bende lab yok bundan dolayı burada bir hocamız kitap yapmış sağolsun o kitabı kullanıyorum oradan yazdırıyorum...

Bende de lab yok lakin konuları yetiştirmekte sıkıntı yaşıyorum :lol:

İlk dönem yazdıracak şey buluyorduk da 2. dönem teorik konu kıtlığı yaşıyorum. Bazı arkadaşlar tahtaya çizerek anlatıyormuş. Yüzmeyi boş havuzda anlatmak bizimkisi :x

herohamster' Alıntı:
ilk dönem donanım yazılım güvenli internet virüs vs derken yazdıracak konu buldukta şimdi yok bişey :?
aynen vallahi... şimdi Word powerpoint uygulamaları soyut gelecek diye korkuyorum...

dersin birini bilgisayar konularını anlatmaya diğerini öğrencilerin internette serbestçe araştırma yapmalarına ayırıyorum.

ilk dönemin başında temel bilgisayar ( donanımlar ve basit terimler klavye fare gibi) konularını anlattım. sonra fareye hakim olmaları için paintte çalışma yaptırdım bir kaç hafta. daha sonra worde geçtim, her konuyu anlatırken basit yazılar şiirler yazdırıyorum. yazılan yazı çokta önemli değil önemli olan wordde biçimlendirmeyi ve araç çubuklarının kullanmayı öğrenmeleri. misal tablo anlatacaksam boş tablo çizdirmiyorum ders programına göre tablo yaptırıyorum ve dersin sonunda hem tablo oluşturmayı hemde ne işe yaradığını görüyorlar.

mcclane' Alıntı:
herohamster' Alıntı:
aynen vallahi... şimdi Word powerpoint uygulamaları soyut gelecek diye korkuyorum...

ben hiç soyut şeylere girmedim. yazılımdır güvenli internettir hiç anlatmadım. benim öğrencilerin yüzde doksanı hayatlarında ilk defa bilgisayar kullanıyorlar önce bir kullanmayı öğrensinler ondan sonra o soyut konulara girmeyi düşünüyorum :)

Geri