Öğrencileriniz e-kurs eba'dan başvuru yaptı mı?

Kodla Büyü

egemrah

Site Gezgini
Birkaç öğrenci için başvuru yapalım dedik hatalı kullanıcı ve şifre diyor. Acaba ben bir şeyi yanlış mı yapıyorum.. Toplu olarak şifre aldık ve TC kimlik no ile başvuru yaptık ama maalesef hata veriyor.

Bugün beni de birkaç veli aradı, hatalı şifre diye uyarı çıkmış. Umarım yanlış yazdıkları i içindir diye içimden geçirdim.

ben bazı öğrencileri kaydettim bir sorun çıkmadı 3 tercih de yaptım kaydettim inş sorun yoktur

bugün bütün okula toplu şifre aldım ve öğleden sonra sınıflara dağıttım, nasıl yapılacağına dair ekran görüntülerinin çıktısını alıp yönerge haline getirdim.. Bir kaç yere astım, bir kaç öğrenci için de tercih yaptık.. Bakalım iki günümüz kaldı.. Yapamazlarsa Cuma günü ihale bana kalacak..

E kursta her defasında farklı şifre üretiyor ama yeniden şifre olusturmamiza rağmen bizdeki şifreleri de kabul etmedi.

dengem' Alıntı:
bugün bütün okula toplu şifre aldım ve öğleden sonra sınıflara dağıttım, nasıl yapılacağına dair ekran görüntülerinin çıktısını alıp yönerge haline getirdim.. Bir kaç yere astım, bir kaç öğrenci için de tercih yaptık.. Bakalım iki günümüz kaldı.. Yapamazlarsa Cuma günü ihale bana kalacak..

hocam yönerge varsa paylaşabilir misin? öğrenci tercih sayfasını açamadığım için yönerge hazırlayamadım...

evet 1 tanesini denedim hatalı şifre dedi. bıraktım. zaten bilişmi seçen olmamış yapasım gelmedi :lol:

Geri