Öğrencimin web sitesi

Kodla Büyü
bi arkadaş bu kadarını bile yapamayan bt var diye yazmış yazık diyorum kendisine sadece 8.sınıf a göre güzel olmuş

hem konu olarak hem de 8.sınıf öğrencisi için güzel derim çeocuğun eline sağlık aferin ileride bu merakla daha da geliştirir inşallah.Tabii ki sizin de desteğiniz olmuş sağolun

Yalnız_Kurt' Alıntı:
hem konu olarak hem de 8.sınıf öğrencisi için güzel derim çeocuğun eline sağlık aferin ileride bu merakla daha da geliştirir inşallah.Tabii ki sizin de desteğiniz olmuş sağolun

siz de sagolun hocam

hocam site güzel olmuş öğrencinizin ellerine sağlık. keşke ana sayfada Fatih Sultan Mehmet' te olsaydı. bu akşam fetih1453 ü izedim de. direkt onu aradı gözlerim...

sehzade84' Alıntı:
hocam site güzel olmuş öğrencinizin ellerine sağlık. keşke ana sayfada Fatih Sultan Mehmet' te olsaydı. bu akşam fetih1453 ü izedim de. direkt onu aradı gözlerim...

hocam yarım kalmış site.. abcd derken f harfine sıra gelmemiş =)

sulu_man' Alıntı:
agahyildiz' Alıntı:
bu kadarını bile yapamayan bilgisayar öğretmenleri var. :alkis:
deyip çamur atmakla olmuyor... 4 yıllık emek verip mezun olabilmişse elbetteki bundan çok daha iyisini yapabilir...

hocamın niyeti kötü değil sanırım.. bilgisayar öğretmeni değil de formatörler var diyebiliriz sanırım ;)

impetus23' Alıntı:
sulu_man' Alıntı:
agahyildiz' Alıntı:
deyip çamur atmakla olmuyor... 4 yıllık emek verip mezun olabilmişse elbetteki bundan çok daha iyisini yapabilir...

hocamın niyeti kötü değil sanırım.. bilgisayar öğretmeni değil de formatörler var diyebiliriz sanırım ;)
buna bn de katılırım, ama bilişimciler için söylenebilecek bir şey değil kanımca...

Google AdWords kodu gömmüş bile...anasının karnından çıkmadan neler öreniyomuş hanimiş bu f..r.l.m.lr :puhaha:

sulu_man' Alıntı:
impetus23' Alıntı:
sulu_man' Alıntı:
agahyildiz' Alıntı:

buna bn de katılırım, ama bilişimciler için söylenebilecek bir şey değil kanımca...

Birşey demiyorum. Hepiniz haklısınız. Özür dilerim.

hocalarım siz hepiniz boğaziçinde yıldız da felan okudunuz sanırım...benim üniversitemden mezun olanların yarısı <html> tagları arasına yazılacağını bilmez...kopyayla,öğretmen arkadaş yardımı ile üni bitiren çoooook...herkes hakkı ile mezun oluyor sanmayın...

öğrenci güzel bir çalışma yapmış en azından ilgili başarılarının devamını dilerim öğrencinizi kutlayın benim adıma...bizim burda çocuklara anlatmıyorum bile html i...daha excell de toplama formülü yazamıyor bunu mu yapacak!

bende 1.dönem yaptırıyordum. isteseler yaparlardı bu kadar ama uğraşmak istemiyolardı. not olmayınca..
güzel öğrenciye göre..

bilisimcomu' Alıntı:
hocalarım siz hepiniz boğaziçinde yıldız da felan okudunuz sanırım...benim üniversitemden mezun olanların yarısı <html> tagları arasına yazılacağını bilmez...kopyayla,öğretmen arkadaş yardımı ile üni bitiren çoooook...herkes hakkı ile mezun oluyor sanmayın...

öğrenci güzel bir çalışma yapmış en azından ilgili başarılarının devamını dilerim öğrencinizi kutlayın benim adıma...bizim burda çocuklara anlatmıyorum bile html i...daha excell de toplama formülü yazamıyor bunu mu yapacak!

ben selçuktan mezunum. hiç görmedim bu kadarını yapamayanı. sonuçta html site.. herkes çok güzel siteler yaptı proje olarak

tebrik ederim öğrencinizi.hocam bakın fatih e_dream proje yarışması var.Oraya başvurun web asarım kategorisinde.Öğrenciler için çok önemli.Öğrenci için değişiklik olur.Geçen sene ben öğrencim ile katıldığımda neler yapmışlar neler.tebrik ederim öğrencinizi.

hakkaten ilgisi olan öğrenciler var ve onlar iy işler çıkartıyorlar.Benim öğrenci photoshopta tasarlayıp slice yapa yaoa çok iyi işler çıkarıyor.Ama ders dışında saatlerce calıştırmıştım keratayı.
meb serverları çalışırsa bizimkine de burdan bakabilirsiniz;
http://okulweb.meb.gov.tr/34/24/244792/ ... ndex2.html

proje olarak "yaptı" mı "yaptırdı" mı??? çünkü bizde kızların çoğu buluyordu bölümden bir sevgili...yapıyordu çocuk onunkisini de...kızda alıyordu AA...çocukta alıyordu AA...tabi savunma yaparlarsa ayrı birşey...hoş hocalarla da aran iyiyse inan sana kimse hiç birşey sormuyor projeyi verip çıkıyorsun....

Geri