belki biraz basit ama 8. sınıfa göre bence güzel, haftada 1 saatle ancak bu kadar.. sunucu işleri de dahil herşey kendisine ait
http://superturkler.netii.net
http://superturkler.netii.net
hasari' Alıntı:Fena değilmiş, çocuk uğraşmış.
Gerisi öğrenciye kalmış ilgisi varsa geliştirir artık. Seviyesine göre iyi.impetus23' Alıntı:hasari' Alıntı:Fena değilmiş, çocuk uğraşmış.
arada bir iki tane de ilgili çıkıyor neyseki hasari hocam
Yok be hocam o kadar da değil.agahyildiz' Alıntı:bu kadarını bile yapamayan bilgisayar öğretmenleri var. :alkis:
Yalnız_Kurt' Alıntı:hem konu olarak hem de 8.sınıf öğrencisi için güzel derim çeocuğun eline sağlık aferin ileride bu merakla daha da geliştirir inşallah.Tabii ki sizin de desteğiniz olmuş sağolun
deyip çamur atmakla olmuyor... 4 yıllık emek verip mezun olabilmişse elbetteki bundan çok daha iyisini yapabilir...agahyildiz' Alıntı:bu kadarını bile yapamayan bilgisayar öğretmenleri var. :alkis:
sehzade84' Alıntı:hocam site güzel olmuş öğrencinizin ellerine sağlık. keşke ana sayfada Fatih Sultan Mehmet' te olsaydı. bu akşam fetih1453 ü izedim de. direkt onu aradı gözlerim...
sulu_man' Alıntı:deyip çamur atmakla olmuyor... 4 yıllık emek verip mezun olabilmişse elbetteki bundan çok daha iyisini yapabilir...agahyildiz' Alıntı:bu kadarını bile yapamayan bilgisayar öğretmenleri var. :alkis:
buna bn de katılırım, ama bilişimciler için söylenebilecek bir şey değil kanımca...impetus23' Alıntı:sulu_man' Alıntı:deyip çamur atmakla olmuyor... 4 yıllık emek verip mezun olabilmişse elbetteki bundan çok daha iyisini yapabilir...agahyildiz' Alıntı:bu kadarını bile yapamayan bilgisayar öğretmenleri var. :alkis:
hocamın niyeti kötü değil sanırım.. bilgisayar öğretmeni değil de formatörler var diyebiliriz sanırım
sulu_man' Alıntı:buna bn de katılırım, ama bilişimciler için söylenebilecek bir şey değil kanımca...impetus23' Alıntı:sulu_man' Alıntı:deyip çamur atmakla olmuyor... 4 yıllık emek verip mezun olabilmişse elbetteki bundan çok daha iyisini yapabilir...agahyildiz' Alıntı:bu kadarını bile yapamayan bilgisayar öğretmenleri var. :alkis:
hocamın niyeti kötü değil sanırım.. bilgisayar öğretmeni değil de formatörler var diyebiliriz sanırım
bilisimcomu' Alıntı:hocalarım siz hepiniz boğaziçinde yıldız da felan okudunuz sanırım...benim üniversitemden mezun olanların yarısı <html> tagları arasına yazılacağını bilmez...kopyayla,öğretmen arkadaş yardımı ile üni bitiren çoooook...herkes hakkı ile mezun oluyor sanmayın...
öğrenci güzel bir çalışma yapmış en azından ilgili başarılarının devamını dilerim öğrencinizi kutlayın benim adıma...bizim burda çocuklara anlatmıyorum bile html i...daha excell de toplama formülü yazamıyor bunu mu yapacak!