Öğrencisiyle ilişkisini çekip DVD yapan öğretmen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mmercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
DVD yi görmeden yorum yapamam :D

Şaka bir yana adam hem aptal, hem sapık . İlaçla sakinleştirilmzse çok kişinin canını yakar.

KArdeşim böyle şeyleri niye paylaşırsınız burada bize ne adam uçkuruna sahip çıkmıyorsa yapmayın böyle önüne gelen her haberi buraya koyarsa bu formun amacı dışına çıkarırız...

sapık öğretmen gerici öğretmen şu öğretmen bu öğretmen ya bizene bunlardan bu forumda bu HABERDEN BİZE NE ARKADAŞLAR. ZATEN ÖĞRETMENLER YETERİNCE KARALANIYOR. O ADAMDAN BU FORUMDA OLMASINDAN BİZE NE. ZATEN BİLİŞİMCİLERİN TONLA DERDİ TASASI VAR NE OLCAĞIMIZ BELLİ DEĞİL.. YAPMAYIN ALLAH AŞKINA SİTEMİZE GİRİNCE BARİ İÇİMİZİ İİCE KARARTMAYIN.ESKİDEN ZEVKLE AÇARDIM SİTEYİ ŞİMDİ İSE ACABA GENE NE CAN SIKICI HABER VAR DEMEKTEN KENDİMİ ALAMIYORUM. BU HABERLERE FORUMDA HİÇ AMA HİÇ GEREK YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aynı şeyleri kadına da yapmış ,ondan öncede yapmış adam seri sapık :)

Bir öğretmen öğrencisine nasıl o gözle bakar hayretler içerisindeyim..

Ortada taciz ve tecavüz yok ama 18 yaşalatı biriyle beraber olduğu için 3-5 sene yatar, içeride büyük ihtimal işini bitirirler.

yani napalım bu haberneden paylaşılır... başka işimiz yok heralde. sağolsun medya böyle haberleri hemen gözümüzün içine sokuyor zaten, haberi bilmeyenimiz yok. böle haberler sıkıyor canıımızı negereği var burda paylaşmaya :-1:

böyle bir haberi paylaştınız tamam anladık ama üzerine bir de geyiklerin yapılmasını yakıştıramıyorum doğrusu
:-1: :-1: :-1: :-1:

Bu kadar gölgenizden korkmayın haberi paylaştı diye adamı bi kurşuna dizmediğiniz kalmış. Burası eğitimle ilgili yada konu dışı her konununda paylaşılabileceği bir forum.

Konuya dönersek bu adam bir sapık ve ciddi anlamda cezalandırılması gerekiyor, psikolojik tedavide görmeli.

800 bin kişilik bir camiadan bahsediyoruz.
Tabi bunlar sadece ortaya çıkanlar. Maalesef çıkmayanları da vardır.
Tek çözüm bu haltı yiyenlerin ibreti alem olarak yıllarca cezaya çarptırılmasıdır.

bazıları bakıyorum da olayı yapana bi şey dememiş, haberi paylaşan arkadaşa saydırmış..
burası ÖĞRETMEN forumu..
isteyen istediği haberi paylaşır..
bazılarının hükümeti öven haberleri paylaşıldığında sesiniz çıkmıyor ama..
gözlerinizi kapatınca gerçekleri kapatamazsınız..

olaya gelince de ülkemizde bu tarz sapıklar sadece imama hatip liselerinde değil, her yerde var..

ceza sistemi etkin değil ki..

Adam belli ki uslanmayan biri.. Okulun web sitesine girdim kontrol için. Görünüyor edebiyat öğretmeni olarak...

Yazık öğretmenlere zaten olmayan güveni iyice sarsıyorlar..

Geri