Okul pansiyonunda belletmenlik yaparken gece beslenmesi zamanı öğrenciler sıraya girerken iki öğrenci itiş kalkış yapıyor 2-3 defa uyardım. Devam edince bağırdım. Bağırırken siz varya diyeceğime "Sizin Varya" dedim tabiki gerisinde küfür yok, hakaret yok, onur kırıcı söz yok vs. vs. Sadece bunu dedim kafamı salladım. Siz varya ne haylazsınız diyecektim aslında siz yerine sizin varya cümlesi çıktı. Sonra Çocuk eve gidince hoca bana küfür etti demiş. Bugün okulu arıyor cocugum gelmek istemiyor yok hoca yüzünden vs. Yok şikayet edecem. Bende öyle yok bişey filan derken en son ne yaparsan yap dedim. Çünkü küfür etmedim. Hatta o itiştiği cocufu çağırdım. Evladım ben sizi o gün dövdüm mü, hakaret ettim, küfür ettim mi? dedim. Yok öğretmenim dedi diğer çocuk. Şimdi bu veli en cok ne yapabilir ve bana bişey olur mu? çünkü ortada küfür yok cidden. 2-3 yalancı şahit cıkarsa ne olur bende diğer çocuklarımı şahit göstereyim. Çünkü bu olay tüm erkek öğrencilerin önünde oldu?
Çocuk zaten fırlamanın teki daha önceki nöbetlerimde izinsiz okuldan gidip saatler sonra gelmişti. Elimde bununla ilgili tutanaklarda var. Bir kopyasıda idarede var zaten.
Çocuk zaten fırlamanın teki daha önceki nöbetlerimde izinsiz okuldan gidip saatler sonra gelmişti. Elimde bununla ilgili tutanaklarda var. Bir kopyasıda idarede var zaten.