kardeşim herşeye böyle ters açıdan bakma... O zaman senin görüşüne göre okullara bilgisayarda gönderilmemeliydi.. Ve sen bilgidsayar öğretmeni olmamalıydın. değil mi? şimdi bilgisayarlar boşa mı gönderilmiş oldu? sen kullanmazsan boşa olur tabi... Benim öğrencilerim kitaplarını düzgünce kullandılar ve geri dönüşüm projesinde hepsini geri topladım.. Bu sizin dediğiniz öğretmene göre değişiyor... Öğretmen olun da yırttırmayın kardeşimm. Ben ce her proje kıymetlidir. yeterki uygulayabilecek öğretmenler olsun...gececiler' Alıntı:benim anladığım, mebde firmaya göre proje üretiliyor neden mi cünkü projeler hicbir işe yaramıyor sadece firma para kazanıyor, devlet zarara uğratılıyor, boş kitap dağıtım projesinden tutunda okullara gönderilern adobe lara kadar mebe ne faydası oldu bunların, boş kitapları cocuklar daha kötü kullanıp yırtıp attılar herkesin gözü önünde para vermediklerinden kıymet bilmediler, adobe paketini anlatmaya gerek yok herkes biliyor çalışacak bilgisayar yok cd yolluyolarkomik adamlar
bunuda kime göre yaptılar allah bilir ve tabi firma sahibide biliyodur
gececiler' Alıntı:benim anladığım, mebde firmaya göre proje üretiliyor neden mi cünkü projeler hicbir işe yaramıyor sadece firma para kazanıyor, devlet zarara uğratılıyor, boş kitap dağıtım projesinden tutunda okullara gönderilern adobe lara kadar mebe ne faydası oldu bunların, boş kitapları cocuklar daha kötü kullanıp yırtıp attılar herkesin gözü önünde para vermediklerinden kıymet bilmediler, adobe paketini anlatmaya gerek yok herkes biliyor çalışacak bilgisayar yok cd yolluyolarkomik adamlar
bunuda kime göre yaptılar allah bilir ve tabi firma sahibide biliyodur