Öğrenciyi Kıyafetten Derse Alma

Kodla Büyü

crosswise

Aktif Üye
Okulumuz serbes kıyafet uygulamasına geçmedi.Öğrencilerimizden bir kaçı serbest gelmekte ısrar ediyorlar ve serbest geliyorlar.Derse ben alıyorum ama öğretmen arkadaşlar almamam gerektiğini ifade ediyorlar.Okul idareside bu yönde tutum sergiliyo.Bu derse almama veya alma ile ilgili öğretmeni ilgilendiren bir yönetmelik var mı ve sizlerinde görüşleri nedir .Nasıl bir tutum sergilemem gerekiyor.Çok kararsız kaldım.

Okula almazsanız, Milli Eğitim Bakanı da sizi almaz, öğretmenlerkim oluyo da öğrenciye laf söyleyebiliyo :P

almazsanız saçınızı keserler! yada sizi bıçaklayabilirler! sen dersini anlat napacan kılığı kıyafeti şekle takılı kalmayın :)

hocam okul idaresi o öğrencileri okula almışsa, sizde derse alın. Sonra kıyafetten dolayı almadığınızda şikayet ederlerse idare yanınızda olmaz bile. Bakan basın önünde müdürün saçını keserim diyorsa,alacaksınız. Bende alıyorum bişeyde demiyorum.

Sayın bakan ricada bulunmuş. Serbest kıyafetle gelen öğrenciyi geri çevirmeyin diye hocam. Ayrıca öğreci derse gelmeden okula geliyor. Bu okul idaresinin sorunu. Onlar birşey demiyorsa sizde demeyin.

Siz hiç karışmayın hocam eğer okul idaresinin öyle bir tavrı varsa çocuğu okula almasınlar sıkıysa. Sen dersine gelen öğrenciyi geri çevirme hiçbir şekilde. Şahsen bizim müdürde almayın filan dedi birçok arkadaş bizi ilgilendirmez kapıda bekleyin okula almayın çocuk gelirse biz alırız dedik.

alın hocam basınızı derde sokmayın. alın derse ,sebeklik yapalım ,onları eğlendirerim....

evet haklısınız hocam okul idaresinin sorunu çocuk okul binasına geldiyse derse almak zorundayım.Serbes kıyafet uygulamasına geçen bir çok okul var.Çocuk devamsızlıktan kalsa bunun vebalini alamam.

Hocam aman diyeyim amaaan dikkat edin bir şikayet felan olursa allah muhafaza "Bir çocuğun okuma hakkını sen nasıl engellersin" diye hapse bile atarlar valla bunlardan beklerim aman dikkatli olun....

Almazsanız bakan sizin saçınızı keser. Doğruluğu yanlışlığı değil uygulamayı dikkate alın. Dersinizi anlatın çıkın gidin. Öğrenci nasıl gelirse gelsin. Bu sizin sorununuz değil bakanın sorunu.

bu bakanlığın ağzı A derken bir tarafı B diyor.. A mı B mi?

Bilgi edinmeye başvuru yapıp sorun bakalım ne cevap verecekler. Bakanımızın basında yaptığı açıklamalar ile yönetmelikler uyuşmuyor.

boşverin hocam isteyen istediği gibi girsin.zaten herkes kafasına göre takılıyor.kimseye birşey yapamıyoruz.kıyafetleri de farklı olsun...

Geri