hocam sizle aynı düşünceleri paylaşıyorum...hasari' Alıntı:Canım Öğretmenimi izledim beğenmedim.
İki dil bir bavul hiç beğenmedim.
taare zameen par ve black güzel.
Kesinlikle, film zaten amatör çekilmiş gibiydi planlanmış bir şey değildi.mutlu112' Alıntı:hocam sizle aynı düşünceleri paylaşıyorum...hasari' Alıntı:Canım Öğretmenimi izledim beğenmedim.
İki dil bir bavul hiç beğenmedim.
taare zameen par ve black güzel.
demek oluyorki bizmkiler biraz daha gayret göstermeliler
Evet bu güzel film izlemiştim.dersu.uzala' Alıntı:kopma (Detachment) güzel bir dramdı tavsiye ederim.
http://www.imdb.com/title/tt1683526/?ref_=sr_1
sgulkurusu' Alıntı:Ölü Ozanlar Derneği de öğrenci-öğretmen ilişkisi üzerinedir.
sevdiceğim' Alıntı:geçen gün eşimle black izleyelim dedik lcd de (sony) alt yazı özelliği kullanımda değildir diyordu receivera taktık flash diski bu sefer de ses te problem oldu izleyemedik yaniLCD alt yazı özelliği için yapabileceğim bişeyler vart mı?
Bende de lg tv var. filmin adı ile altyazının adı aynı değilse altyazıyı okumuyor. Bu yüzden olabilir. Bazı filmlerin altyazılarını açıp bazılarını açmayınca o zaman dikkatimi çekmişti. (Ör: film adı 123456.avi ise altyazı da 123456.sub olmalı)sevdiceğim' Alıntı:geçen gün eşimle black izleyelim dedik lcd de (sony) alt yazı özelliği kullanımda değildir diyordu receivera taktık flash diski bu sefer de ses te problem oldu izleyemedik yaniLCD alt yazı özelliği için yapabileceğim bişeyler vart mı?
katılıyorum..g.cetin.66' Alıntı:sgulkurusu' Alıntı:Ölü Ozanlar Derneği de öğrenci-öğretmen ilişkisi üzerinedir.
:+1:
haragoz' Alıntı:katılıyorum..g.cetin.66' Alıntı:sgulkurusu' Alıntı:Ölü Ozanlar Derneği de öğrenci-öğretmen ilişkisi üzerinedir.
:+1:
Buradan filmlerle ilgili bilgi alabilirsin indirme veya izleme seçeneği olmaz dünyaca kullanılan legal bir sitedir.gelincik42' Alıntı:cahilliğimi hoş görün lütfen..
imdb.com yeni tanıdım, üye oldum, wathlist oluşturdum.
buradaki filmleri izleme yada indirme seçeneği yok mu?