Öğretmen Maaşı Neden Hizmetli Maaşının Altında?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
oradaki yorumlardan sadece biri :shock:
Peki öğretmenlerin aldıkları ekders hesaba katılmıyor mu?hizmetli olacaklarsa buyursun olsunlar onlara engel olan mı var?Seni basında eğitim ödeneği alıyorlar ..yarım gün çalışıyorlar senede en fazla tatili onlar yapıyorlar..Sayın Çelik sanırım kimin ne aldığını tam olarak bilmiyor kendisini yanlıs bilgilendirmisler

2 Nisan 2012 08:24utkay_n

zırtolar üniversite görmeden memur oluyorlar daha birde konuşuyorlar :verymad:

Dur bakalım, başbakan gibi akıl vermediğine göre, kendi bakanımız gibi hor görmediğine göre

bu bakan belki bu konuyu gerçekten ciddi olarak duymuştur, belki o da belki ilgilenilir.

bu ülkede alttaki yorumları(memurlar.net teki) okuduktan sonra söylüyorum hiç bir cacık olmaz. millet şunu düşünmüyor hiç ya bu adamlar az alıyoruz diyor neden anlamak istemiyorlar. herkes ek ders alıyor sanki alanda 6 ay sonra vergiye giriyor verilen zamdan fazlası kesiliyor değişen ne hiçbirşey. Millet evet az alıyorlar diyeceğine fazla alıyorlar diyorlar. yahu biz birbirimizin kuyusunu kazıyoruz memur milleti

ekdersmiş şuymuş buymuş...devletin öğretmenine verdiği değer ortada... söylenecek söz yok!...

hocm bizim sınav görevlerimizi,ekderslerimizi,ailer yardımlarını akıllarına ne geliyorsa eklemişler...Sanki bütün öğretmenler bu bahsettikleri konularda ücret alıyor.Bu ne biçim zihniyettt ya

pasific' Alıntı:
oradaki yorumlardan sadece biri :shock:
Peki öğretmenlerin aldıkları ekders hesaba katılmıyor mu?hizmetli olacaklarsa buyursun olsunlar onlara engel olan mı var?Seni basında eğitim ödeneği alıyorlar ..yarım gün çalışıyorlar senede en fazla tatili onlar yapıyorlar..Sayın Çelik sanırım kimin ne aldığını tam olarak bilmiyor kendisini yanlıs bilgilendirmisler

2 Nisan 2012 08:24utkay_n

zırtolar üniversite görmeden memur oluyorlar daha birde konuşuyorlar :verymad:

Doktorun maaşını da hizmetliye eşitle, sonra da deki: istemiyorsa gelsin hizmetli olsun :) (Mantığa bak)

ek ödeme vermeleri biraz zor gibi görünüyor.Ama şöyle 250 tl ek ödeme bir 5+5 zam verseler fena olmaz hani. :D

Çünkü öğretmenler çok çalışıyor ama birşeyi unutuyorlar;Bu ülkede çok çalışan hep az maaşı alır

İmkan varsa veririz diyor. Yani yalvarsınlar biraz biz de bi hal çaresine bakarız demek istiyor.

Daha düne kadar ahır kokan adamlar geldi bu ülkenin başına bakan oldu ya, kafayı yememek elde değil.

en göze batan meslek oldu değeri istenilerek düşürülmek isteniyor
bakan amca tv tv dolaşıp öğretmenleri şikyet ediyor kamuoyu onunde rezil etmek istiyor

şimdi birazdan şükürcüler çıkar daha ne istiyorsunuz diye bunun yanısıra arkasından bakan çıkar 3 ay yatıyorsunuz daha ne alacaksınız diye sürü psikolojisinde oldukça bizler daha çok kafamıza vuran olur

ahır kokan ifadesi biraz yanlış bir kullanım meramımızı anlatırken biraz daha ince olalım ahır kokmak kötü bir durum değil köyde hayvanı olan adamın ahır kokması normal...(sakın bakanlığın yaptıklarını onayladığım sanılmasın ben de tamamen yapılan uygulamaların çoğunun plansız ve ileri görüşsüz oladuğunu düşünüyorum)

Arkdaşlar öğretmenine sahip çıkmayan,değer vermeyen bir bakanlık fatih projesi değil hangi projeyi getirise getirsin boş......Öğretmenin özgüveni kırılmamalı..

doktorun mühendisin polisin maaşını kimse önemsemez ama sıra öğretmene gelince herkesten ses çıkmaya başlar.yeni bakanlığa atanan mühendis arkadaşımın maaşı 4 milyarı buluyor.össde de kpssde de benden çok daha düşük bir puanla yerleşmesine rağmen.

Geri